Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2020

Άρθρο – κόλαφος του Spiegel για την συμπεριφορά της ελληνικής κυβέρνησης στους πρόσφυγες της Μόριας και ευθύνες στον ίδιο τον Πρωθυπουργό


Το Der Spiegel βάζει στο στόχαστρο την ελληνική κυβέρνηση για την Μόρια και σημειώνει πως «δεν διορθώνει τη μεταναστευτική της πολιτική». Το γερμανικό περιοδικό σε νέο του άρθρο αναφέρεται στη φωτιά στην Μόρια, η οποία

Επεισόδιο Ανδρουλάκη - Τσαβούσογλου μέσα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο


Το επεισόδιο μεταξύ του Νίκου Ανδρουλάκη και του Μεβλούτ Τσαβούσογλου σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου

Ανατροπή, τριάρα και πρεμιέρα με το δεξί για τον Άρη


Ο Άρης γύρισε το 0-1 του ημιχρόνου και νίκησε με 3-1 τη Λαμία στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία του νέου πρωταθλήματος της Super League 2020-21 στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Αντάρτικο στη Ν.Δ. κατά της παραπομπής Πολάκη


Η Βουλή καταψήφισε την αρση ασυλίας του - Ο Άδ. Γεωργιάδης ζήτησε συγγνώμη από τον εκδότη των "Παραπολιτικών Γ. Κουρτάκη, ο Κ. Μπογδάνος απαίτησε να αναζητηθούν ευθύνες... * Ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ υπήρξε σαφής:

Ηλιόπουλος: Το χθεσινό ρεκόρ κρουσμάτων αναδεικνύει την απουσία μέτρων για τους εργαζόμενους


Η κυβέρνηση Μητσοτάκη παίζει τη δημόσια υγεία στα ζάρια», τονίζει ο Ν. Ηλιόπουλος με αφορμή το αρνητικό ρεκόρ κρουσμάτων σε χώρους εργασίας την Πέμπτη.

Γεννηματά: ''Ο κ. Μητσοτάκης να μας δώσει την έγγραφη συμφωνία με την Τουρκία''


Έντονη αντίδραση από την πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, για τα όσα έγραψε ο πρωθυπουργός στο άρθρο σε μεγάλες ευρωπαϊκές εφημερίδες, περί συμφωνίας με την Τουρκία.

Τουρκία: Μετά τα Γιαβούζ και Φατίχ, έρχεται το Κανούνι στην Ανατολική Μεσόγειο


Η Τουρκία ρίχνει στη μάχη των ερευνών για κοιτάσματα φυσικού αερίου και το τρίτο της πλοίο αυτής της κατηγορίας. Σύντομα στην Ανατολική Μεσόγειο το Κανούνι.

Κτηματολόγιο: Παράταση σε επτά περιοχές της χώρας


Η διαδικασία της Ανάρτησης πραγματοποιείται για πρώτη φορά πλήρως ψηφιακά, χωρίς την υποχρέωση του πολίτη για αυτοπρόσωπη παρουσία στα γραφεία Κτηματογράφησης.

Μητσοτάκης: Το βράδυ μεταβαίνει στη Θεσσαλονίκη, αύριο η ομιλία - Αναλυτικά το πρόγραμμα


Το πρόγραμμα του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη ενόψει της επίσκεψής του στη Θεσσαλονίκη σύμφωνα με νεότερη ανακοίνωση διαμορφώνεται ως εξής:

Απίστευτο! Ο Άδωνις Γεωργιάδης ζητάει συγγνώμη από τον εκδότη Γ.Κουρτάκη για τη σημερινή απόφαση της Βουλής και απολογείται για τους βουλευτές της ΝΔ


Για άλλη μία φορά ζούμε απίστευτα πράγματα με τον Αντιπρόεδρο της ΝΔ και υπουργό Ανάπτυξης (αλλά όχι Επενδύσεων).

Τζανακόπουλος για Μόρια: Ανθρωπιστική καταστροφή - Η κατάσταση έχει ενόχους και πολιτικούς υπευθύνους


Κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε στη Μόρια, ζήτησε αποτελεσματικές λύσεις από την κυβέρνηση και έβαλε στο κάδρο τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Αναλυτικά η δήλωση Τζανακόπουλου.

Τζακ ποτ στην κλήρωση του Τζόκερ


Τζακ ποτ σημειώθηκε στην αποψινή κλήρωση του Τζόκερ.

Οι αριθμοί που κληρώθηκαν είναι οι:

Oμάδα φοιτητών ΑΠΚΥ : Άρνηση της Υπ. Παιδείας να αποδεχτεί την γνωμοδότηση του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους για την παράνομη απόφαση ΔΟΑΤΑΠ


Οι φοιτητές οι οποίοι παρακολουθούν προγράμματα σπουδών της αλλοδαπής με την μέθοδο της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, αποφάσισαν μετά την πλήρη απαξίωση τους από την υπουργό Παιδείας, αλλά και από το σύνολο της πολίτικης

Έκτακτα περιοριστικά μέτρα σε Πέλλα, Πιερία, Ημαθία, Κιλκίς λόγω κορονοϊού


Το βαρύ επιδημιολογικό φορτίο στις περιοχές φέρνει την επιβολή έκτακτων περιοριστικών μέτρων σε Πέλλα, Πιερία, Ημαθία και Κιλκίς, όπως αποφασίστηκε σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Πολιτικής Προστασίας.

Ευρωμεσογειακή Διάσκεψη: Πλήρης η στήριξη στην Ελλάδα, στόχος ο διάλογος με την Τουρκία


Οι ηγήτες των επτά χωρών που πήραν μέρος στην Ευρωμεσογειακή Διάσκεψη εξέφρασαν την πλήρη στήριξή τους στην Ελλάδα στο ζήτημα των επιθετικών ενεργειών της Τουρκίας.