Πέμπτη 11 Αυγούστου 2022

Ξεκάθαρες απαντήσεις για την απόσυρση των τεθωρακισμένων οχημάτων BMP1 από τα νησιά ζητά o ΣΥΡΙΖΑ

«Η Κυβέρνηση οφείλει να απαντήσει άμεσα εάν αληθεύουν δημοσιεύματα που αναφέρουν εσπευσμένη απόσυρση των τεθωρακισμένων ΒΜΡ1 από νησιά του Ανατολικού Αιγαίου προκειμένου να αποσταλούν στην Ουκρανία.

Γιάννης Μαγκριώτης: Σε αποδρομή η κυβέρνηση

Η αποκάλυψη του Νίκου Ανδρουλάκη, προέδρου του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής και Ευρωβουλευτή, της απόπειρας να παγιδευτεί το κινητό του τηλέφωνο, πέρσι τον

Pegasus, ο ανταγωνιστής του Predator και τα συμβόλαια με 12 χώρες της ΕΕ για «κοριούς»

Η ισραηλινή εταιρεία κυβερνοπολέμου NSO έχει συμβόλαια με 12 χώρες της ΕΕ, μέσω των οποίων παρείχε σε 22 υπηρεσίες ασφαλείας το λογισμικό Pegasus για την κατασκοπεία των smartphones, σύμφωνα με την ισραηλινή εφημερίδα Haaretz.

Οργιάζει το λαθρεμπόριο καυσίμων

Σε μια περίοδο αυξημένων τιμών καυσίμων, παρά την πρόσκαιρη αποκλιμάκωση, το λαθρεμπόριο λαμβάνει μεγάλες διαστάσεις, κυρίως. λόγω του κινήτρου που δίνει ο φόρος.

ΑΑΔΕ: Μπαράζ ελέγχων για απλήρωτα τέλη κυκλοφορίας, εικονικές ακινησίες και ανασφάλιστα οχήματα

Στο μικροσκόπιο της ΑΑΔΕ και του υπουργείου Μεταφορών μπαίνουν τα ανασφάλιστα οχήματα, όσοι έχουν απλήρωτα τέλη κυκλοφορίας αλλά και οι εικονικές ακινησίες αυτοκινήτων.

Σενάρια πανικού στο Μαξίμου - Γιατί χάνει τη «μάχη του Κέντρου» ο Μητσοτάκης

Όλα τα σενάρια για τις πιθανές διεξόδους από τη στενωπό της υπόθεσης των παρακολουθήσεων έχουν πέσει τα τελευταία 24ωρα στο τραπέζι, καθώς όσο περνούν οι μέρες, τόσο αρχίζει και εδραιώνεται η εκτίμηση στο γαλάζιο στρατόπεδο ότι τα δύσκολα είναι μπροστά:

Υπάρχουν νεότερα από το αντιδεξιό μέτωπο

Η επιθετική ρητορική με την οποία σταδιακά το Μέγαρο Μαξίμου αντικαθιστά το απολογητικό του ύφος για το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων, φαίνεται ότι

Υπόθεση υποκλοπών: Καταθέτει ο Τάσος Τέλλογλου για τις παρακολουθήσεις – Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες Ντογιάκου

Ξεκινά η έρευνα για την υπόθεση παρακολούθησης του κινητού τηλεφώνου του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκου Ανδρουλάκη, που διενεργεί προσωπικά ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ισίδωρος Ντογιάκος.

Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου : Κλίμα αποσύνθεσης και πανικού στην κυβέρνηση, «βράζει» η Κ.Ο της ΝΔ.

«Προκλητικός, αμετανόητος και κινδυνολόγος παρουσιάστηκε ο πρωθυπουργός και οι πολίτες νοιώθουν προσβεβλημένοι» δήλωσε στο Κόκκινο 105,5 η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου.