Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2021

Κηδεία Μίκη Θεοδωράκη: Θερμό επεισόδιο Μητσοτάκη – Κουτσούμπα

Διάλογο σε ιδιαίτερα έντονο ύφος είχαν ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, με τον ΓΓ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα στην είσοδο της Μητρόπολης Αθηνών, αμέσως μετά την τέλεση της κηδείας του Μίκη Θεοδωράκη, με αφορμή τα συνθήματα που ακούστηκαν από πολίτες.

Διαφοροποίηση Λοβέρδου από τη γραμμή του ΚΙΝΑΛ για τα πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού

Με ανάρτησή του στο twitter o Ανδρέας Λοβέρδος διαφοροποιείται από την επίσημη γραμμή του ΚΙΝΑΛ σε ό,τι αφορά στις κυρώσεις για τα πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού, τροπολογία από την οποία απείχε το κόμμα της Χαριλάου Τρικούπη.

Εικονικοί εμβολιασμοί: Αυτεπάγγελτη παρέμβαση ζητά ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου

Με εγκύκλιό του ο Β. Πλειώτας αξιώνει από τις εισαγγελικές αρχές να παρεμβαίνουν αυτεπάγγελτα για το ζήτημα των εικονικών εμβολιασμών.

Μίκης Θεοδωράκης: Στη Μητρόπολη η τελετή αποχαιρετισμού – «Αθάνατος» φώναζε ο κόσμος

Εν μέσω χειροκροτημάτων και βαθιάς συγκίνησης μεταφέρθηκε το φέρετρο με τη σορό του Μίκη Θεοδωράκη από το παρεκκλήσι του Αγίου Ελευθερίου στον καθεδρικό ναό της Μητρόπολης Αθηνών για την τελετή αποχαιρετισμού.

Φορολογικές δηλώσεις: Παράταση έως τις 15 Σεπτεμβρίου

Παράταση λίγων ημερών και συγκεκριμένα έως τις 15 Σεπτεμβρίου δόθηκε για τις φορολογικές δηλώσεις.

Ο Ζαγοράκης παραιτείται από πρόεδρος της ΕΠΟ

Λίγους μόλις μήνες μετά την ανάληψη των καθηκόντων του, ο Θοδωρής Ζαγοράκης ετοιμάζεται να παραιτηθεί από τον προεδρικό θώκο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού: Έρευνα από το Εσωτερικών Υποθέσεων – Καταγγελίες και για άλλες περιοχές

Το τμήμα Εσωτερικών Υποθέσεων της αστυνομίας έχει αναλάβει τη διερεύνηση της υπόθεσης για τα πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού που χορηγούσε διοικητική