Τρίτη 19 Απριλίου 2016

Tο φορολογικό στη Βουλή: Φωτιά για ενοίκια, μπλοκάκια και έκτακτη εισφορά

Αλλαγές στη νέα κλίμακα φορολόγησης εισοδήματος, την κλίμακα εισφοράς αλληλεγγύης, τη φορολόγηση ενοικίων και τον φόρο στα τυχερά παιχνίδια φέρνει το νέο φορολογικό που κατατέθηκε στη Βουλή. 
Σύμφωνα με αυτό, το αφορολόγητο ορίζεται στα 9.090 ευρώ,

Παπαδόπουλος (ΣΥΡΙΖΑ): Δεν θα ψηφίσω τα νέα μέτρα

sakis papadopoulosΟ βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Σάκης Παπαδόπουλος επανήλθε με νέες του δηλώσεις στην επικαιρότητα καθώς μετά τιςαπειλές για παραίτηση σε περίπτωση αύξησης του ΦΠΑ τώρα υποστηρίζει πως δεν θα ψηφίσει πρόσθετα μέτρα.
Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Star ο κ. Παπαδόπουλος αποκάλυψε ότι

Απόψε η πρώτη συνεδρίαση της Επιτροπής Διαλόγου για την Κεντροαριστερά

Απόψε η πρώτη συνεδρίαση της Επιτροπής Διαλόγου για την Κεντροαριστερά - Κεντρική ΕικόναΑνοίγει η αυλαία για την Επιτροπή Θέσεων και Διαλόγου για τις μεταρρυθμίσεις που θα συμβάλει στην επανένωση της Κεντροαριστεράς. Συγκεκριμένα η 29 μελης Επιτροπή θα συνεδριάσει στις 19:00 το απόγευμα στο κτίριο του

Δραγασάκης: Νέα μέτρα θα μας δημιουργήσουν πολιτικό πρόβλημα

dragasakis-nea-metra-tha-mas-dimiourgisoun-politiko-problimaΣτη δεινή θέση στην οποία βρίσκεται η Κυβέρνηση με τις νέες απαιτήσεις των δανειστών και κυρίως του ΔΝΤ αναφέρθηκε ο αντιπρόεδρος της Γιάννης Δραγασάκης.
Ο κ. Δραγασάκης, μιλώντας στην εκδήλωση - συζήτηση με θέμα «Μνημόνιο -Αριστερά- Προοδευτική

Τα 12 ακίνητα που βγάζει «στο σφυρί» το ΤΑΙΠΕΔ στη Θεσσαλονίκη

Τα 12 ακίνητα που βγάζει «στο σφυρί» το ΤΑΙΠΕΔ στη Θεσσαλονίκη [εικόνες]Την αξιοποίηση 12 σημαντικών ακινήτων της Θεσσαλονίκης, που έχει υπό τη διαχείρισή του, δρομολογεί το ΤΑΙΠΕΔ, η διοίκηση του οποίου θεωρεί ιδιαίτερα σημαντική τη συνεργασία με τους φορείς της συμπρωτεύουσας για τη λήψη των αποφάσεων.

Κτηνοτρόφοι καταγγέλλουν: Γέμισε η αγορά ρουμάνικα αρνιά που βαφτίζονται ελληνικά

Κτηνοτρόφοι καταγγέλλουν: Γέμισε η αγορά ρουμάνικα αρνιά που βαφτίζονται ελληνικάΑποφασισμένοι να μην πουλήσουν αμνοερίφια σε τιμή κάτω των 6 ευρώ/κιλό την περίοδο του Πάσχα, τη στιγμή που το κόστος εκτροφής, όπως υποστηρίζουν, υπερβαίνει τα 7 ευρώ, εμφανίζονται μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ οι Έλληνες κτηνοτρόφοι.

Βενιζέλος: Στο ΣΥΡΙΖΑ εκεί που έφτυναν γλείφουν


Panayiotis Tzamaros Πίσω από τις αρνητικές εξελίξεις στην Ουάσιγκτον και στην ομώνυμη ομάδα των θεσμικών πιστωτών της χώρας που ζητούν επιτακτικά νέα δημοσιονομικά μέτρα χωρίς να προχωρούν στις αναμενόμενες παραμετρικές αλλαγές στο χρέος, βρίσκεται η στάση που ακολούθησαν από το 2012 έως σήμερα οι δυνάμεις που συγκροτούν τη σημερινή