Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019

Τι αποκάλυψε ο Κοτζιάς για τη συμφωνία των Πρεσπών και το βέτο Καραμανλή

Αποκαλυπτικός εμφανίστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Kontra ο πρώην υπουργός Εξωτερικών και επικεφαλής της Κίνησης ΠΡΑΤΤΩ, Νίκος Κοτζιάς.«Φεύγοντας από τη μιζέρια αυτών των ημερών και ανοίγοντας όλα τα άρθρα της Συμφωνίας των Πρεσπών που αφορούν τη συνεργασία μας, θα βγουν κερδισμένοι

Τσίπρας για την επίθεση σε Τζάκρη: Το αυγό του φιδιού έσπασε, απειλεί τη δημοκρατία

Ο Αλέξης Τσίπρας/ Φωτογραφία: EUROKINISSI- ΓΙΩΡΓΟΣ ÎšÎŸÎÎ¤Î‘Î¡Î™ÎÎ—Î£Ο Αλέξης Τσίπρας καλεί όλα τα κόμματα και ονομαστικά τον Κυριάκο Μητσοτάκη να καταδικάσουν «χωρίς μισόλογα» την επίθεση με βόμβες μολότοφ στο σπίτι της Θεοδώρας Τζάκρη.

Εριξαν μολότοφ στο σπίτι της Θεοδώρας Τζάκρη -Διαμαρτυρία για τις Πρέσπες

undefinedΕπίθεση με βόμβα μολότοφ σημειώθηκε νωρίτερα απόψε στο σπίτι της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρας Τζάκρη στα Γιαννιτσά Πέλλας.

Σάββας Τσιτουρίδης. : Δεν ψάχνω ούτε για κόμμα ούτε για αρχηγό

Απάντηση στα σενάρια που κυκλοφορούν περί προσχώρησής του σε νέο δεξιό κόμμα έδωσε ο πρώην υπουργός της ΝΔΣάββας Τσιτουρίδης.

Novartis: Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για διώξεις ακόμη και σε πολιτικά πρόσωπα

Τα γραφεία της φαρμακευτικής εταιρείας NOVARTIS ELLAS στην ΜεταμόρφωσηΈνα βήμα πριν την ολοκληρώσουν την έρευνά τους για την υπόθεση Novartis, χωρίς ωστόσο να έχουν στα χέρια τους όλα τα στοιχεία γύρω από ενδεχόμενη εμπλοκή πολιτικών προσώπων είναι οι εισαγγελείς κατά της Διαφθοράς. Με την παραίτηση Αγγελή να εξακολουθεί να δημιουργεί εντάσεις γύρω από την προκαταρκτική

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν θα καταθέσει πρόταση μομφής για τις Πρέσπες

Ο πρόεδρος της ΝΔ απέρριψε τις εισηγήσεις για πρόταση μομφής -Φωτογραφία: Intimenews/ΤΖΑΜΑΡΟΣ Î Î‘ÎÎ‘Î“Î™Î©Î¤Î—Î£Ο κύβος ερρίφθη όπως φαίνεται και η ΝΔ δεν πρόκειται να καταθέσει πρόταση δυσπιστίας στην κυβέρνηση για τη συμφωνία των Πρεσπών.

Αρχίζουν οι αιτήσεις για το πρόγραμμα ενίσχυσης μικρών γεωργικών εκμεταλλεύσεων - Όλες οι λεπτομέρειες

Αποτέλεσμα εικόνας για Αρχίζουν οι αιτήσεις για το πρόγραμμα ενίσχυσης μικρών γεωργικών εκμεταλλεύσεων - Όλες οι Î»ÎµÏ€Ï„Î¿Î¼Î­ÏÎµÎ¹ÎµÏ‚Η Γενική Γραμματεία Αγροτικής Πολιτικής και Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ανακοινώνει την υπογραφή της 1ης πρόσκλησης του υπομέτρου 6.3 «Ανάπτυξη μικρών γεωργικών εκμεταλλεύσεων»

Πότε θα ανακοινώσει το ΑΣΕΠ τα ονόματα των διοριστέων στους δήμους

Πότε θα ανακοινώσει το ΑΣΕΠ τα ονόματα των διοριστέων στους δήμους Στα τέλη Φεβρουαρίου θα εκδοθούν οι οριστικοί πίνακες των διοριστέων της προκήρυξης 3Κ/2018 του ΑΣΕΠ για 8.166 θέσεις σε δήμους. Αυτό δήλωσε σήμερα ο πρόεδρος του ΑΣΕΠ, Ιωάννης

2+1 ρυθμίσεις - ανάσα για τους οφειλέτες - Τι θα ισχύσει για τα χρέη σε τράπεζες, εφορία και Ταμεία

2+1 ρυθμίσεις - ανάσα για τους οφειλέτες - Τι θα ισχύσει για τα χρέη σε τράπεζες, εφορία και ΤαμείαΜε τα χρέη σε τράπεζες, εφορία και Ταμεία να αποτελούν "βραχνά" για νοικοκυριά και επιχειρήσεις καθώς υπερβαίνουν τα 220 δισ. ευρώ, έρχονται τρεις νέες ρυθμίσεις για να αλλάξουν τη ζωή μας.
Οι τρεις ρυθμίσεις είναι οι εξής:

158 καλλιτέχνες υπογράφουν κείμενο υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών

undefined
«Είμαστε κι εμείς εδώ. Όχι στην Ελλάδα του μίσους και του σκοταδισμού», επισημαίνεται εισαγωγικά σε κείμενο υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών. Ειδικότερα, «στην κοινωνία μας σήμερα διεξάγεται μια σύγκρουση που υπερβαίνει το στενό πεδίο της πολιτικής αντιπαράθεσης, υπερβαίνει το τοπίο των πληγωμένων

Πρωτόπαππας: Η "χαλαρή ομοσπονδία" δεν έχει τύχη, θα ενοποιήσουμε τα όργανα

Ο Βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Χρήστος ΠρωτόπαππαςΤο στέλεχος του ΚΙΝΑΛ και πρώην υπουργός των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ, Χρήστος Πρωτόπαππας, μίλησε  για την αποχώρηση της ΔΗΜΑΡ από το εγχείρημα, τη στάση Θεοχαρόπουλου και Παπανδρέου και κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ πως με τα στελέχη που συνεργάζεται δεν μπορεί να ασκήσει προοδευτική πολιτική.

Μαξίμου: Ο Νίμιτς βάζει τέλος στο παραμύθι του κ. Μητσοτάκη

Η εξωτερική όψη του Μεγάρου Μαξίμου"Ο κ. Μητσοτάκης μέχρι πριν από λίγες ημέρες κορόιδευε όλην την Ελλάδα και χάιδευε τα συλλαλητήρια, αποκρύπτοντας ότι είναι υπέρ της σύνθετης ονομασίας με χρήση του όρου "Μακεδονία"", επισημαίνει σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού.

Oλοι οι ακραίοι μαζί -Τι σχεδιάζουν Καμμένος, Καρατζαφέρης, Μπαλτάκο

Oλοι οι ακραίοι μαζί -Τι σχεδιάζουν Καμμένος, Καρατζαφέρης, ÎœÏ€Î±Î»Ï„Î¬ÎºÎ¿Ï‚Η προσπάθεια κομματικής αποδυνάμωσης των «προοδευτικών δυνάμεων» που κινούνται στον μεσαίο χώρο εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ, με τελικό στόχο τον προσεταιρισμό στελεχών αλλά και -κυρίως-  της εκλογικής τους βάσης, έχει

Νίμιτς: Αν απορριφθεί η Συμφωνία των Πρεσπών, οι συνέπειες θα είναι βαθιές και επικίνδυνες

Μάθιου Νίμιτς/Φωτογραφία: EurokinissiΣε συνέντευξή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο Μάθιου Νίμιτς ουσιαστικά απορρίπτει το επιχείρημα περί δυνατότητας επαναδιαπραγμάτευσης της Συμφωνίας των Πρεσπών, αν αυτή δεν τεθεί σε ισχύ.

"Ναι" από τους θεσμούς στην αύξηση του κατώτατου μισθού

Αποτέλεσμα εικόνας για Έφης Αχτσιόγλου
Την αύξηση του κατώτατου μισθού ενέκρινε η Κομισιόν, αρκεί να γίνει με προσοχή, αναφέρουν πηγές του υπουργείου Εργασίας, μετά τη συνάντηση της Έφης Αχτσιόγλου με εκπροσώπους των θεσμών.

Πέθανε ο πρώην πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ Σπύρος Παπασπύρος

pethane-o-prwin-proedros-tis-adedu-spuros-papaspurosΠέθανε σε ηλικία 58 ετών ο πρώην πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ Σπύρος Παπασπύρος.
Γεννήθηκε στις 3 Σεπτεμβρίου του 1961. Καταγόταν από το Καρπενήσι Ευρυτανίας. Σπούδασε Δημόσιο Managment στο Middlesex University της Αγγλίας.