Κυριακή 31 Μαΐου 2020

Ο ΣΥΡΙΖΑ ξαναπιάνει το νήμα της ανασυγκρότησης

Πιο επείγουσα λόγω της κρίσης η κινητοποίηση των προοδευτικών δυνάμεων - Ανάγκη να σπάσει το τείχος της αποσιώπησης και της διαστρέβλωσης
Μπορεί το lockdown να έβαλε, εκ των πραγμάτων, σε δεύτερη μοίρα τις

Τζακ ποτ στο Τζόκερ - Οι τυχεροί αριθμοί

undefinedΝέο τζακ ποτ σημειώθηκε στην αποψινή κλήρωση του Τζόκερ 
Οι τυχεροί αριθμοί που κληρώθηκαν είναι:

Η Περιφερειακή Παράταξη "Πράξεις Για Τη Μακεδονία" για την επίσκεψη που πραγματοποίησε στην Ηράκλεια Σερρών

Η Κεντρική Μακεδονία είναι μια ευλογημένη περιοχή. Μιά τέτοια περιοχή είναι και η περιοχή του δήμου Ηράκλειας Σερρών που επισκεφθήκαμε ως παράταξη "Πράξεις για την Μακεδονία " με κλιμάκιο αποτελούμενο από τον επικεφαλής

Αναζωπύρωση της επιδημίας κορωνοϊού στη Βόρεια Μακεδονία Σκόπια

Αναζωπυρώνεται η επιδημία του κορωνοϊού στα Σκόπια, καθώς τις περασμένες 24 ώρες καταγράφηκαν 62 νέα κρούσματα, με αποτέλεσμα ο συνολικός αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων στη χώρα να ανέρχεται πλέον στα 2.226.

Άλλαξε χέρια η Nova - Forthnet

Αλλαγή σελίδας για την Nova - Forthnet μετά από την συμφωνία που υπέγραψαν οι πιστώτριες τράπεζες με την United Group που προβλέπει πως ο αγοραστής θα αποκτήσει το σύνολο του δανεισμού, αλλά και το ποσοστό των τραπεζών (περί το 36%) σε δεύτερο χρόνο, ενώ θα ενισχύσει κεφαλαιακά την εισηγμένη ώστε να περιοριστεί ο δανεισμός και να προχωρήσει σε νέες επενδύσεις.

Εφη Αχτσιόγλου: Ο σεξισμός, όταν δεν είναι ορατός, είναι ακόμα πιο ωμός

H βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην Υπουργός Εργασίας Εφη Αχτσιόγλου αναλύει το πρόγραμμα "Μένουμε Ορθιοι 2" και δίνει τη δική της ξεχωριστή απάντηση σε σεξιστικά σχόλια που ακούστηκαν εσχάτως.

Κάλεσμα Τσακαλώτου σε Βαρουφάκη, ΚΙΝΑΛ και ΚΚΕ για συνεργασία

O Ευκλείδης Τσακαλώτος, απηύθυνε το Σάββατο κάλεσμα διαμόρφωσης αριστερής κυβερνητικής προοπτικής στο Κίνημα Αλλαγής, παράλληλα όμως και στο ΚΚΕ όπως και στο ΜέΡΑ25.

Γιώργος Παναγιωτακόπουλος: – Ένας αληθινός μαχητής!

Ο Γ. Παναγιωτακόπουλος υπήρξε ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και ένας από τους ανθρώπους που ήταν κοντά στον ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ Ανδρέα Παπανδρέου.
Τέσσερα  χρόνια συμπληρώνονται από την 31η Μαιου του 2016 που ο Γιώργος Παναγιωτακόπουλος, ιστορικό στελέχος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της

Οργή στις ΗΠΑ: Αυξάνονται οι νεκροί - Τουλάχιστον 25 πόλεις με απαγόρευση κυκλοφορίας

Οι ταραχές στις ΗΠΑ επεκτείνονται μετά τον φόνο του George Floyd από λευκούς αστυνομικούς ενώ απαγόρευση κυκλοφορίας επιβλήθηκε το Σάββατο 30/5 σε τουλάχιστον 25 μεγάλες πόλεις, καθώς δεκάδες χιλιάδες διαδηλωτές βγήκαν στους δρόμους για να εκφράσουν την οργή τους για την αστυνομική βία που οδήγησε στον θάνατο του 46χρονου Αφροαμερικανού. 

Κτηματολόγιο: Θα “βρέξει” πρόστιμα τον Ιούλιο για τους ασυνεπείς

Από τον Ιούλιο θα γίνει η ενεργοποίηση των κλιμακωτών προστίμων στο Κτηματολόγιο και όσοι δεν συμμετείχαν στη διαδικασία συλλογής δηλώσεων θα έρθουν αντιμέτωποι με χρηματικές κυρώσεις.

Ποιες επιχειρήσεις ανοίγουν αύριο

Ποιες επιχειρήσεις ανοίγουν από αύριο - Polls and PoliticsΡολά ανεβάζει από αύριο, Δευτέρα, μια σειρά επιχειρήσεων, στο πλαίσιο της περαιτέρω «χαλάρωσης» των έκτακτων μέτρων για την πανδημία του κορωνοϊού.
Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων, από το πρωί της 1η Ιουνίου θα τεθούν σε επαναλειτουργία:

Ένας χρόνος χωρίς τον Δήμαρχο Σταυρούπολης και Παύλου Μελά Διαμαντή Παπαδόπουλο

Το ετήσιο μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής του θα τελεστεί σήμερα 31/5/2020 και ώρα 10 π.μ. στον Ιερό Ναό Γεννήσεως της Θεοτόκου στη γενέτειρά του Τριανταφυλλιά Σερρών.

Σε υποχρεωτική καραντίνα οι τουρίστες εκτός της λίστας των «29»

Ανοίγουν τα σύνορα για τουρίστες από 29 χώρες - Δείτε τη λίσταΓια 7 ή 14 μέρες θα παραμένουν σε καραντίνα οι τουρίστες που αποφασίσουν να επισκεφθούν τη χώρα μας το διάστημα 15 έως 30 Ιουνίου και δεν βρίσκονται στη λίστα με τις 29 χώρες που ανοίγουμε χωρίς περιορισμούς τα σύνορά μας.