Τρίτη 19 Απριλίου 2022

Νέο κλείσιμο της «ψαλίδας» ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ – Στο 5,3% η διαφορά

Επιβεβαιώνεται σε άλλη μια δημοσκόπηση η τάση των τελευταίων εβδομάδων που δείχνει ότι μειώνεται η «ψαλίδα» ανάμεσα στη Νέα Δημοκρατία και τον ΣΥΡΙΖΑ.

Δημήτρης Τζανακόπουλος: Ο κ. Μητσοτάκης βρίσκεται σε πολιτικό πανικό

«Η κυβέρνηση βρίσκεται σε αποδρομή, εδώ και καιρό έχει μπει σε έναν αναντίστρεπτο κύκλο φθοράς, ενώ και τα δημοσκοπικά δεδομένα γίνονται ολοένα χειρότερα για τη ΝΔ», είπε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος, αναφορικά με τις δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη αναφορικά με το Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ.

Νέο άλμα στην τιμή του ρεύματος - Πρωταθλήτρια Ευρώπης στην ακρίβεια η Ελλάδα

Βαθαίνει ακόμη περισσότερο η ενεργειακή κρίση στην Ελλάδα, με την τιμή του ρεύματος να εκτοξεύεται εκ νέου και να σπάει κάθε ρεκόρ.

Μάντσεστερ Σίτι: Συμφώνησε με Χάλαντ και τον κάνει τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη της Premier League

Η Μάντσεστερ Σίτι έδωσε τα χέρια με τους εκπροσώπους του Έρλινγκ Χάλαντ και το επόμενο διάστημα αναμένεται να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του Νορβηγού επιθετικού, κάνοντας τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη στην Premier League.

Αδυναμία πληρωμής δηλώνουν οι καταναλωτές ρεύματος – Βροχή οι καταγγελίες στη ΡΑΕ

Το ποσοστό των καταναλωτών που εξοφλούν τους λογαριασμούς μετά το πέρας ενάμιση μήνα αυξήθηκε από 25% σε 50%, με το χρονικό διάστημα πλέον να φτάνει μέχρι και τους 3 μήνες.

Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ -Π.Σ : Ποιοι εξελέγησαν στην Επιτροπή Δεοντολογίας και την Εξελεγκτική Επιτροπή

Τα αποτελέσματα για την εκλογή της Επιτροπής Δεοντολογίας και την Εξελεγκτική Επιτροπή του κόμματος, ανακοίνωσε η Εφορευτική Επιτροπή του 3ου Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, μετά την ολοκλήρωση της καταμέτρησης των ψηφοδελτίων.