Πέμπτη 7 Μαρτίου 2019

Η κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ

Οι τυχεροί αριθμοί του ΤΖΟΚΕΡ:

"Θεσσαλονίκη Μαζί" το όνομα τoυ συνδυασμού της Κατερίνας Νοτοπούλου

undefined
«Θεσσαλονίκη Μαζί» είναι το όνομα του συνδυασμού της υποψήφιας δημάρχου Θεσσαλονίκης με την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ, Κατερίνας Νοτοπούλου.

Βερναρδάκης: Οι επόμενες εκλογές θα είναι αναμέτρηση Τσίπρα - Μητσοτάκη

Ο υπουργός Επικρατείας, Χριστόφορος ΒερναρδάκηςΤην εκτίμηση ότι το ΚΙΝΑΛ μπορεί να μην εκπροσωπηθεί στην επόμενη Βουλή επανέλαβε ο υπουργός Επικρατείας Χριστόφορος Βερναρδάκης μιλώντας στον Νews24/7 στους 88,6 και στην εκπομπή "Παιχνίδια εξουσίας" των Βασίλη Σκουρή και Αγγελικής Σπανού.

Στη Διαύγεια η Κοινή Υπουργική Απόφαση για το επίδομα ενοικίου - Τι προβλέπει

Στη Διαύγεια η Κοινή Υπουργική Απόφαση για το επίδομα ενοικίου - Τι προβλέπειΣτη "Διαύγεια" αναρτήθηκε η Κοινή Υπουργική Απόφαση για το επίδομα ενοικίου. Σε αυτή καθορίζονται οι όροι και οι προϋποθέσεις για τη χορήγησή του.

ΟΑΕΔ: Αρχίζουν οι αιτήσεις για 8.933 θέσεις απασχόλησης στο πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας - Όλες οι λεπτομέρειες


Αρχίζει την 08/03/2019 και ώρα 12η μεσημβρινή μέχρι και την 18/03/2019 και ώρα 12η μεσημβρινή η υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων από τους ενδιαφερόμενους, εγγεγραμμένους στο μητρώο του ΟΑΕΔ ανέργους, ηλικίας άνω των 18 ετών, για 8.933 θέσεις

Κωνσταντινόπουλος: Ο εκλογικός πήχης για το ΚΙΝΑΛ είναι διψήφιο ποσοστό

Κωνσταντινόπουλος: Ο εκλογικός πήχης για το ΚΙΝΑΛ είναι διψήφιο ποσοστό«Ο εκλογικός πήχης για το ΚΙΝΑΛ είναι διψήφιο ποσοστό. Αν φύγουν άλλοι δυο-τρεις από το ΚΙΝΑΛ και ξεκαθαρίσει η ήρα από το σιτάρι, θα είναι τέτοια η απάντηση που θα δώσει ο

Οριστικό: Ο Γιώργος Παπανδρέου υποψήφιος στην Αχαϊα- Μετακομίζει στην Β Αθήνας ο Παπαθεοδώρου

Ο βουλευτής Αχαϊας του ΚΙΝΑΛ Θεόδωρος Παπαθεοδώρου- φωτογραφία sooc.grΟ βουλευτής Αχαϊας του Κινήματος Αλλαγής Θεόδωρος Παπαθεοδώρου «μετακομίζει» στον νότιο τομέα της Β' Αθηνών. Και αυτό λόγω της καθόδου στην Αχαϊα του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου.

Times του Λονδίνου: Τι έκανε το αεροπλάνο του Μαδούρο στην Αθήνα

Ο Νικολάς Μαδούρο με μία ράβδο χρυσού - Τα δρομολόγια από το Καράκας Με τίτλο «Ο Μαδούρο βγάζει χρυσό από τη Βενεζουέλα για να κρατήσει το καθεστώς στη ζωή», οι Times του Λονδίνου περιγράφουν αναλυτικά τα πήγαινε-έλα του κρατικού αεροσκάφους, φορτωμένου με χρυσό, που σταμάτησε πρόσφατα και στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», στην

Δημοσκόπηση: Προβάδισμα σε ΝΔ με τεσσεράμισι μονάδες

Ακόμη και οι ιστοσελίδες που πρόσκεινται στο Μέγαρο Μαξίμου βλέπουν την επικράτηση της Νέας Δημοκρατίας και τον σχηματισμό κυβέρνησης υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη το 2019.