Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

Ποιος είναι ο νέος τρόπος αυξητικής στήθους- ξεχάστε τις σιλικόνες


Το στήθος στο δυτικό πολιτισμό ανέκαθεν αποτελούσε σύμβολο θηλυκότητας και γυναικείας σεξουαλικότητας. Για αυτό άλλωστε και η αυξητική ή προσθετική στήθους είναι μία από τις πιο διαδεδομένες και δημοφιλείς επεμβάσεις πλαστικής χειρουργικής σε γυναίκες, όχι μόνο σε πανελλαδικό αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο. Τα τελευταία ωστόσο χρόνια, ολοένα και πιο δημοφιλής γίνεται η επέμβαση της αυξητικής γλουτών. Τα στητά, καμπυλωτά οπίσθια, τα λεγόμενα «βραζιλιάνικα» είναι επιθυμία πολλών γυναικών.  

Το Τρίγωνο των Βερμουδων και οι ιστορίες εξαφανίσεων


Στις 12 Ιουνίου  το 1945, πέντε βομβαρδιστικά του αμερικανικού ναυτικού με πλήρωμα 14 ανδρών, που συμμετείχαν σε άσκηση, εξαφανίστηκαν μυστηριωδώς στο διαβόητο Τρίγωνο των Βερμούδων.


Η ομάδα αυτή των αεροπλάνων, που θα μείνει στην ιστορία ως το «Χαμένο Σμήνος», δεν είναι φυσικά το μόνο περίεργο περιστατικό εξαφάνισης στην περίφημη θαλάσσια περιοχή.

Οι 4 «θαυματουργοί» καρποί και τα οφέλη τους


Δείτε ποιοί ξηροί καρποί είναι πλούσιοι σε ασβέστιο, κάλιο, ω-3 λιπαρά και άλλα θρεπτικά συστατικά, προστατεύοντάς μας από ασθένειες και θωρακίζοντας την υγεία μας. 
Επιστημονικές μελέτες έχουν αποδείξει ότι οι ξηροί καρποί παρέχουν αντιφλεγμονώδη προστασία και συμβάλλουν στην καταπολέμηση διαφόρων ασθενειών λόγω των θρεπτικών ουσιών και των ευεργετικών συστατικών που περιέχουν.

Το φαινόμενο της πεταλούδας


Τι ακριβώς είναι το Χάος και η Θεωρία του Χάους, στοιχείο της οποίας αποτελεί και το ”Φαινόμενο της Πεταλούδας”; Είναι πιθανό να υπάρχουν αόρατες συστημικές σχέσεις μεταξύ φαινομενικά ασυσχέτιστων πραγμάτων; 

Μία βόλτα στο Παρίσι του 1914


Σπάνιο φωτογραφικό υλικό που τραβήχτηκε 98 χρόνια πριν
Μία καταπληκτική 
συλλογή από έγχρωμες φωτογραφίες της πόλης του Φωτός μάς δείχνουν την καθημερινή ζωή στο Παρίσι πριν 98 ολόκληρα χρόνια δηλαδή το 1914.


Οι φωτογραφίες, σύμφωνα με την Daily Mail, ανήκουν στην συλλογή του Μουσείου Άλμπερτ Καν του Παρισιού. Συγκεκριμένα ο πολυεκατομμυριούχος Καν είχε πληρώσει φωτογράφους για να ταξιδέψουν σε όλον τον κόσμο με σκοπό να του φέρουν φωτογραφίες από διάφορα μέρη.

Οι βομβαρδισμοί του Λονδίνου σε έναν χάρτη!


Οι βομβαρδισμοί του Λονδίνου σε έναν χάρτη!
Μια ιστοσελίδα που ταξιδεύει τους χρήστες του Διαδικτύου στο μένος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου δημιούργησαν ερευνητές του Πανεπιστημίου του Πόρτσμουθ σε συνεργασία με  ειδικούς των Εθνικών Αρχείων της Βρετανίας.

Πώς ένα παράσιτο της γάτας «κυριεύει» τον ανθρώπινο εγκέφαλο.


Πώς ένα παράσιτο της γάτας «κυριεύει» τον ανθρώπινο εγκέφαλο
Ένα παράσιτο που «πλήττει» τις γάτες και μεταδίδεται μέσω των κοπράνων τους μπορεί να διεισδύσει στον ανθρώπινο εγκέφαλο πιθανώς προκαλώντας αυτοκτονικές σκέψεις και γενικότερα επικίνδυνες συμπεριφορές. Το τοξόπλασμα, περί ου ο λόγος,  λαμβάνει τον έλεγχο εξειδικευμένων κυττάρων του ανοσοποιητικού συστήματος τα οποία και χρησιμοποιεί ως «Δούρειους Ιππους» προκειμένου να εισέλθει στο Κεντρικό Νευρικό Σύστημα.

Εντυπωσιακά πορτρέτα με άμμο και κοχύλια!


perierga.gr - Θαλασσινά... έργα τέχνης με κοχύλια και άμμο!
Η Svetlana Ivanchenko είναι μια ταλαντούχα Ουκρανή καλλιτέχνις που χρησιμοποιεί άμμο, κοχύλια, χαλαζία, ρίζες και φλοιό δέντρων για να δημιουργήσει υπέροχα ψηφιδωτά που μοιάζουν σχεδόν σαν να είναι ζωγραφισμένα στο χέρι.



Το Σινικό Τείχος μέσα από 35 εντυπωσιακές φωτογραφίες


Σινικό Τείχος (30)
Ένα οδοιπορικό στο μεγαλύτερο σε έκταση ανθρώπινο οικοδόμημα, μέσα από ένα πλούσιο φωτογραφικό αφιέρωμα.
Το Σινικό τείχος, είναι μια κινεζική οχύρωση που χτίστηκε από το τέλος του 14ου αιώνα μέχρι την αρχή του 17ου αιώνα, κατά τη διάρκεια της δυναστείας Μινγκ, προκειμένου να προστατευθεί η Κίνα από τις επιδρομές από τις μογγολικές και τουρκικές φυλές.

(Οικονομική) κρίση και στις σχέσεις: 5 τρόποι για να κρατήσεις τις ισορροπίες


Από την Αλεξία Καλογεροπούλου

"Η φτώχεια φέρνει γκρίνια", λέει μια παροιμία κι αν ρίξεις μια ματιά γύρω σου θα συμφωνήσεις κι εσύ. Τα χρήματα είναι ένα ευαίσθητο και αρκετά περίπλοκο θέμα για πολλά ζευγάρια. Το Cosmo.gr σου δείχνει πέντε τρόπους που θα βοηθήσουν εσένα και το σύντροφό σου να σώσετε τη σχέση σας και να βρείτε ισορροπίες ακόμα και εν μέσω οικονομικής κρίσης.

Πολύ χοντρός για να αποδράσει!


Τέσσερις φυλακισμένοι είχαν σχεδιάσει κάθε λεπτομέρειας για την απόδραση τους από την φυλακή της πόλης Ceres στη Βραζιλια... ωστόσο λογάριαζαν χωρίς τα παραπανίσια κιλά του Rafael Valadao ο οποίος σφήνωσε στην τρύπα που άνοιξαν!
Σύμφωνα με το Prison Break σχέδιο των φυλακισμένων έπρεπε να αρχικά να ανοίξουν μια τρύπα σε έναν τοίχο και στη συνέχεια να αποδράσουν.

Σχολή οδηγών για σκύλους στη Νέα Ζηλανδία


Σχολή οδηγών για σκύλους στη Νέα Ζηλανδία (1)
Είσαι στο φανάρι, κοιτάς στο διπλανό αυτοκίνητο και στη θέση του οδηγού βλέπεις ένα σκυλί. Όχι, δεν ονειρεύεσαι, συμβαίνει πράγματι και συμβαίνει τώρα!
Ειδικοί εκπαιδευτές σκυλιών ανέλαβαν το εκπληκτικό έργο να εκπαιδεύσουν τρεις αδέσποτους σκύλους στην εκμάθηση οδήγησης. Αρκετά συναρπαστικά, τα σκυλάκια χρειάστηκαν μόλις 8 εβδομάδες για να κατακτήσουν τα βασικά της οδήγησης, κάνοντας πρόβα σε ξύλινα οχήματα.

Ο ήλιος στην παγκόσμια μυθολογία


Ο ήλιος στην παγκόσμια μυθολογία (1)
Οι πανοραμικές εικόνες του ήλιου που παρέχει πλέον η NASA προσφέρουν συναρπαστικές αποτυπώσεις του αστεριού που ευθύνεται για τη ζωή στη Γη. Η απομυθοποίηση ωστόσο του ήλιου και ο «υποβιβασμός» του από το θεϊκό κύρος που του απέδιδαν για χιλιάδες χρόνια οι άνθρωποι είναι μια σχετικά καινούρια ιστορία.

Google: Οι 10 πιο συχνές αναζητήσεις για το 2012


Google
Ποιες αναζητήσεις είχαν την τιμητική της στο «ψαχτήρι» της Google για το 2012;
Καθώς πλησιάζουμε στο τέλος του έτους, αν ανατρέξει κανείς στις κορυφαίες αναζητήσεις της Google (Google Search) δεν θα βρει τα σημαντικότερα πολιτικά και πολιτιστικά γεγονότα του 2012 στις πρώτες θέσεις.

Το ανδρικό σπέρμα χάνει την ποιότητα του


Το ανδρικό σπέρμα χάνει την ποιότητα του...
Σημαντική επιδείνωση εμφανίζει η ποιότητα του ανδρικού σπέρματος, και συνακόλουθα η ανδρική γονιμότητα, με την πάροδο του χρόνο σύμφωνα με μεγάλη επιστημονική έρευνα γάλλων ερευνητών.
Τα ευρήματα έρευνας του Ινστιτούτου επιτήρησης της δημόσιας υγείας, με επικεφαλής την επιδημιολόγο Ζοέλ Λε Μοάλ είναι ανησυχητικά και οι επιστήμονες κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου ζητώντας να ληφθούν μέτρα, ώστε να μην υπάρξει περαιτέρω επιδείνωση.

NASA: Δεν θα έρθει το τέλος του κόσμου στις 21 Δεκεμβρίου!


NASA: Δεν θα έρθει το τέλος του κόσμου στις 21 Δεκεμβρίου!
Να καθησυχάσει τον κόσμο που βρίσκεται σε πανικό ενόψει της 21ης Δεκεμβρίου όπου πολλοί πιστεύουν πως θα έρθει το τέλος του κόσμου, επιχειρεί η NASA, η οποία άνοιξε διάλογο με τους πολίτες.

Μέσα από την ιστοσελίδα της www.nasa.gov, η NASA απαντά στις ερωτήσεις εκατομμυρίων ανθρώπων για το τι θα συμβεί πραγματικά στις 21 Δεκεμβρίου.

Αδυνατίζουν η μπίρα και το γάλα!


Η μπίρα και το γάλα κάνουν τους ανθρώπους πιο δυνατούς, πιο υγιείς και πιο λεπτούς, αφού σύμφωνα με…
τον επικεφαλής της Ομοσπονδιακής Πολυτεχνικής Σχολής της Λοζάνης, Γιόναν Αουβέρξ, περιέχουν μια μέχρι πρότινος σχετικά άγνωστη βιταμίνη

Πώς να μείνεις συνδεδεμένος όταν πέφτει το ίντερνετ


Δε χρειάζεται να χτυπήσει καταιγίδα την πόλη για να χάσεις την πρόσβαση στο διαδίκτυο -αν και αυτό αποτελεί πιθανό σενάριο πλέον...


Τα τεχνικά προβλήματα εμφανίζονται ξαφνικά από το πουθενά και συνήθως την πιο ακατάλληλη στιγμή. Είτε το σαββατοκύριακο και πρέπει να περιμένεις μέχρι τη Δευτέρα που ανοίγουν τα καταστήματα, είτε τη στιγμή που έχεις σοβαρή δουλειά. Πλέον όμως δε χρειάζεται πανικός.

Ξανά-οργανώνει το ΠΑΣΟΚ ο Βενιζέλος



Πάνω του παίρνει το παιχνίδι της ανασύστασης των μηχανισμών του ΠΑΣΟΚ ο Ευάγγελος Βενιζέλος που έχει βάλει σκοπό, το κόμμα να έχει πλήρως οργανωθεί σε νομαρχιακό επίπεδο ανά την Ελλάδα ως τη Δευτέρα.
Μετά την ανακοίνωση, αλλά και την πρώτη συνεδρίαση της Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου (ΚΟΕΣ) του ΠΑΣΟΚ την εβδομάδα που πέρασε, το βάρος τώρα πέφτει στην κατά τόπους οργάνωση του κόμματος, στην πορεία προς το συντακτικό του συνέδριο, που έχει προγραμματιστεί για τον

Ο τύπος του Σαββάτου 8/12/2012


Οι διαβουλεύσεις για το φορολογικό νομοσχέδιο κυριαρχούν στους πρωτοσέλιδους τίτλους των σημερινών εφημερίδων.
* ΑΥΓΗ: Τσίπρας: Δεν θα γυρίσουν τη χώρα στο 1949.
* Η ΒΡΑΔΥΝΗ: ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΑ- Πότε συμφέρει να τα αναγνωρίσετε.
* ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ο Στουρνάρας.

Λαγκάρντ: Απειλούνται οι ΗΠΑ


Η γενική διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Κριστίν Λαγκάρντ δήλωσε ότι το "δημοσιονομικό βάραθρο" που διαφαίνεται στις ΗΠΑ απειλεί την παγκόσμια υπεροχή της χώρας, ενώ κινδυνεύει να επηρεάσει μια παγκόσμια ανάκαμψη που παραμένει "εύθραυστη", σε συνέντευξή της στο βρετανικό

Ο Γολγοθάς μιας 16χρονης στη Θεσσαλονίκη


Κεντρική Μακεδονία Ο Γολγοθάς μιας 16χρονης στη Θεσσαλονίκη
Μια 16χρονη από την Θεσσαλονίκη ζει αυτές τις μέρες τον δικό της Γολγοθά. Πάσχει από κοινή ποικίλη ανοσοανεπάρκεια και είναι υποχρεωμένη να κάνει υποδόριες ενέσεις κάθε εβδομάδα. 

Το κόστος τους φτάνει περίπου τις 4.000 ευρώ το μήνα. Μέχρι πριν από λίγο καιρό η 16χρονη προμηθευόταν τις ενέσεις από το φαρμακείο του ΕΟΠΥΥ. Η φαρμακευτική εταιρία, όμως, εδώ και δύο εβδομάδες σταμάτησε να προμηθεύει το φαρμακείο λόγω των οφειλών του ΕΟΠΥΥ.

Ρούχα για φυλακισμένους από το Σ.Φ ΑΕΚ Σερρών


Κεντρική Μακεδονία Ρούχα για φυλακισμένους από το Σ.Φ ΑΕΚ Σερρών
Μετά την παραχώρηση από το Δήμο Σερρών-και σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Ανάπτυξης& Αγροτικής Οικονομίας-ο Σύλλογος Φιλάθλων της ΑΕΚ Σερρών ORIGINAL 21 προχώρησε στη συγκέντρωση ειδών διατροφής και ένδυσης-υπόδησης.

Ειδικότερα, η συγκέντρωση των παραπάνω πραγματοποιήθηκε στην κεντρική πλατεία Ελευθερίας, όπου οι Σερραίοι παρέδωσαν στους φιλάθλους το πρωί του Σαββάτου 1 Δεκεμβρίου, όσα από τα ρούχα και τα παπούτσια δεν χρειάζονται πλέον.

Έντομο καταστρέφει τα καλαμπόκια στην Πιερία


Κεντρική Μακεδονία Έντομο καταστρέφει τα καλαμπόκια στην Πιερία
Το τμήμα Ποιοτικού και Φυτοϋγειονομικού Ελέγχου, της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Π.Ε. Πιερίας, ενημερώνει τους καλλιεργητές αραβοσίτου (καλαμποκιού) ότι λόγω της επιβεβαιωμένης παρουσίας στην περιοχή μας  του εντόμου καραντίνας Diabrotica virgifera  για διάστημα μεγαλύτερο των δύο διαδοχικών ετών επιβάλλεται η συνέχιση λήψης μέτρων και φέτος για να αποφευχθεί η περαιτέρω εξάπλωση του.

54χρονος απειλούσε να Αυτοκτονήσει στην Αριδαία


Κεντρική Μακεδονία 54χρονος απειλούσε να Αυτοκτονήσει στην Αριδαία
Σχεδόν πέντε ώρας διήρκησε το θρίλερ με τον 54χρονο που απειλούσε να αυτοκτονήσει στον Πενταπλάτανο Πέλλας. 

Συγκεκριμένα, ο άντρας βρισκόταν από τις 16.30 το απόγευμα μέχρι τις 21:30 το βράδυ σκαρφαλωμένος σε ένα δέντρο, σε ύψος 5 μέτρων, έχοντας περασμένη γύρω από το λαιμό του μία θηλιά και απειλούσε να πέσει.

Και Μετρό και Τράμ στη Θεσσαλονίκη ;


Κεντρική Μακεδονία Και Μετρό και Τράμ στη Θεσσαλονίκη ;
Τη δημιουργία τραμ συμπληρωματικό προς το μετρό προωθεί το Συμβούλιο Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΣΑΣΘ). Πρόκειται για τη βασική παρέμβαση του σχεδίου βιώσιμης αστικής κινητικότητας Θεσσαλονίκης, το οποίο παρουσίασε και έθεσε σε διαβούλευση το Σεπτέμβριο του 2012 κατά τη διάρκεια της 2ης συνάντησης του Φόρουμ Κινητικότητας της Θεσσαλονίκης.

Ή πληρώνεις ή πας φυλακή - Ποιες είναι οι βασικές ποινές για τις φορολογικές παραβάσεις


Ή πληρώνεις ή πας φυλακή. Τροποποίηση των διατάξεων που ισχύουν σήμερα για τους φοροφυγάδες επεξεργάζεται το υπουργείο Οικονομικών, όπως προανήγγειλε ο υπουργός Οικονομικών κ. Γ. Στουρνάρας. 
Συγκεκριμένα εξετάζεται τροποποίηση του Ποινικού Κώδικα- η δεύτερη μέσα σε δύο έτη- ώστε να μην υπάρχει ανασταλτικός χαρακτήρας στις ποινές για μεγάλους φοροφυγάδες.

Πώς αλλάζουν οι μισθοί από την Πρωτοχρονιά λόγω της νέας κλίμακας.Αναλυτικοί πίνακες



Αλλαγές στις μηνιαίες αποδοχές τους θα δουν από την Πρωτοχρονιά εκατομμύρια μισθωτοί και συνταξιούχοι. Οι αλλαγές είναι το αποτέλεσμα της παρακράτησης φόρου στους μισθούς λόγω των αλλαγών στη φορολογική κλίμακα μισθωτών και συνταξιούχων που έχει αποφασίσει το υπουργείο Οικονομικών.

Τι κρύβει ζωδιακά η μέρα που γεννήθηκες!!


Καθεμιά από τις εφτά μέρες της εβδομάδας έχει από έναν πλανήτη για κυβερνήτη, που προκαλεί μια συγκεκριμένη επιρροή

Καθεμιά από τις εφτά μέρες της εβδομάδας έχει από έναν πλανήτη για κυβερνήτη, που προκαλεί μια συγκεκριμένη επιρροή. Σε καμία περίπτωση βέβαια, η επιρροή της ημέρας, δεν είναι τόσο σημαντική όσο η επίδραση της ημερομηνίας γέννησης η οποία καθορίζει τον αστρολογικό χάρτη, αλλά προσδίδει κ αυτή ορισμένα χαρακτηριστικά. 

Πυροσβέστες και αστυνομικοί πραγματοποίησαν την ευχή 5χρονου που πάσχει από καρκίνο


Μια απλή χριστουγεννιάτικη  ευχή ενός 5χρονου αγοριού που πάσχει από καρκίνο κατάφεραν να πραγματοποιήσουν

πυροσβέστες και αστυνομικοί από όλο τον κόσμο .
Ο Νέιθαν Νόρμαν από το Ράστμπεργκ της Βιρτζίνια, ευχήθηκε να λάβει ευχετήριες από τους ανθρώπους που θαυμάζει περισσότερο τους αστυνομικούς, τους πυροσβέστες και το προσωπικό των πρώτων βοηθειών.
Ο μικρός Νέιθαν, ο οποίος πάσχει από καρκίνο στη

Η εγκύκλιος για τη διαθεσιμότητα – Μετακινούνται 900 υπάλληλοι δήμων με κριτήρια


«Η νόμιμη προθεσμία έχει εκπνεύσει», αναφέρει σε εγκύκλιό του το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης για την εφαρμογή της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένουπου αφορά στην εφεδρεία και καλεί τις υπηρεσίες να ολοκληρώσουν άμεσα τη διαδικασία καταχώρισης των στοιχείων και να προβούν στην αποδέσμευση των υπαλλήλων που τίθενται σε διαθεσιμότητα.

Εβαλαν γκαζάκια έξω από το σπίτι του Παπαντωνίου


Εβαλαν γκαζάκια έξω από το σπίτι του Παπαντωνίου
Στόχος άγνωστης ομάδας εμπρηστών έγινε ο Γιάννος Παπαντωνίου, πρώην υπουργός, πρώην «τσάρος της οικονομίας» και πάλαι ποτέ παντοδύναμο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ. Στις 4.30 χθες τα ξημερώματα σημειώθηκε έκρηξη αυτοσχέδιου εμπρηστικού μηχανισμού στο αυτοκίνητό του, που ήταν σταθμευμένο έξω από το σπίτι του, στην οδό Ολυμπίας 5-7, στην Κηφισιά.

Δύσκολες ώρες για τον Ντερτιλή μετά και τον θάνατο του γιού του


Δύσκολες ώρες για τον Ντερτιλή μετά και τον θάνατο του γιού του

Στο νοσοκομείο του Ερυθρού Σταυρού μεταφέρθηκε ο τελευταίος Απριλιανός ισοβίτης Νικόλαος Ντερτιλής, 92 ετών, με οξύ ισχαιμικό επεισόδιο και ελαφρύ εγκεφαλικό. Ο Ντερτιλής νοσηλεύεται στο δωμάτιο 502 του νοσοκομείου φρουρούμενος, όπως προβλέπουν οι πάγιοι κανονισμοί για τους κρατουμένους.

Τσίπρας: Αναξιόπιστος και επικίνδυνος ο Σαμαράς


Τσίπρας: Αναξιόπιστος και επικίνδυνος ο Σαμαράς
Με υψηλούς τόνους σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ τη συνέντευξη του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, σε γερμανική εφημερίδα, χαρακτηρίζοντάς τον «αναξιόπιστο» και «επικίνδυνο» και εκτιμώντας, παράλληλα, ότι «δεν αργεί η στιγμή που θα φύγει».

«Ο Πρωθυπουργός, όπου βρεθεί και όπου σταθεί, δηλώνει πίστη στη μνημονιακή πολιτική. Οι δε προβλέψεις του για ανάπτυξη την επόμενη χρονιά, αποδεικνύουν ότι βρίσκεται εκτός πραγματικότητας, καθώς οι επιπτώσεις από την ακραία λιτότητα είναι τραγικές για την ελληνική κοινωνία και οικονομία» τονίζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ.

Βενιζέλος: Η Ελλάδα βρίσκεται σε ναρκοπέδιο, αλλά δεν υπάρχει και καλύτερη λύση. Όποιος χτυπάει το ΠΑΣΟΚ, χτυπάει την έξοδο από την κρίση



Βενιζέλος: Όποιος χτυπάει το ΠΑΣΟΚ, χτυπάει την έξοδο από την κρίση

Το φορολογικό νομοσχέδιο θα ψηφιστεί, διότι έχουν συμφωνήσει τα τρία κόμματα στα βασικά σημεία και μένουν κάποια λίγα για συζήτηση, η επαναγορά ομολόγων θα ολοκληρωθεί με επιτυχία, η Ελλάδα θα πάρει τη δόση και τις επόμενες εβδομάδες θα φανεί η διαφορά καθώς θα πέσει χρήμα στην αγορά, επισήμανε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, κατά την ομιλία του στην κοινή συνεδρίαση των Οργανωτικών Επιτροπών Συνεδρίου (ΝΟΕΣ) Α΄και Β΄Θεσσαλονίκης.

Ο Σαμαράς γυρίζει την Ευρώπη σε επτά ημέρες


Ο Σαμαράς γυρίζει την Ευρώπη σε επτά ημέρες
Ο οικονομικά ευκατάστατος ερευνητής Φιλέας Φογκ είχε βάλει στοίχημα ότι θα πραγματοποιούσε τον γύρο του κόσμου σε ογδόντα ημέρες, κατά τον γνωστό μυθιστοριογράφο Ιούλιο Βερν. Ο Ελληνας πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς είναι έτοιμος να πραγματοποιήσει τον... γύρο της Ευρώπης σε επτά ημέρες και το άτυπο στοίχημα που έχει βάλει είναι να μπορέσει να πείσει τους εταίρους της Γηραιάς Ηπείρου ότι κάτι έχει αλλάξει στην Ελλάδα.

Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος της Διοικούσας επιτροπής της ΝΔ


Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος της Διοικούσας επιτροπής της ΝΔ
Την παραίτησή του από τη θέση του προέδρου της Διοικούσας επιτροπής της ΝΔ της Θεσσαλονίκης υπέβαλε ο Δ. Τσάμης. Στην επιστολή του, την οποία έστειλε στον κ. Σαμαρά την προηγούμενη Δευτέρα, είναι ιδιαίτερα αιχμηρός για ζητήματα πολιτικής και οργανωτικής λειτουργίας του κόμματος. όπως αναφέρουν τα neapolitika, μεταξύ άλλων κάνει λόγο για «συγκεντρωτικές και απλοϊκές κομματικές αγκυλώσεις» που συνάντησε ως πρόεδρος της ΝΔ Θεσσαλονίκης και για «άγνοια, υπεροψία και υπεκφυγές» που συνάντησε στην κυβέρνηση ως αντιπρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης. Προτείνει επίσης άμεσες βαθιές αλλαγές «σε πρόσωπα, σκέψεις και νοοτροπία».

Έλληνες πολιτικοί στέλνουν τα παιδιά τους στο εξωτερικό για σπουδές


Έλληνες πολιτικοί στέλνουν τα παιδιά τους στο εξωτερικό για σπουδές
Πρωθυπουργοί, πρόεδροι κομμάτων και πολιτικοί, μπορεί να μην βγάζουν τα λεφτά τους στο εξωτερικό, αλλά τα παιδιά του σίγουρα τα στέλνουν για μια τετραετία… για σπουδές!

Ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, ακόμα και η… Αλέκα Παπαρήγα έστειλε την κόρη της σε γνωστό ξένο πανεπιστήμιο, που έχει παράρτημα στην Ελλάδα.

Μωρό με διαβήτη; Εσείς φταίτε!


Πόση σημασία δίνουν οι γυναίκες στη διατροφή τους κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης; Η υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή της εγκύου είναι εξαιρετικά σημαντική προκειμένου η μαμά να βοηθήσει το μωρό της να μην αναπτύξει αυξημένα επίπεδα ινσουλίνης και γλυκόζης, καθώς αυτό θα σήμαινε ανάπτυξη διαβήτη ή μεταβολικού συνδρόμου.
Ο μύθος ότι οι έγκυες γυναίκες πρέπει να τρώνε για δύο σαφώς δεν ισχύει.

Απίθανες σκηνές με πέτρες που ισορροπούν!


Ο Michael Grab δηλώνει «καλλιτέχνης της γης» και δεν μπορεί παρά να είναι αλήθεια αυτό αφού τα βασικά υλικά της δημιουργίας του είναι πέτρες, βράχια και βότσαλα. Αυτά μαζί με την τέχνη της εξισορρόπησης που την ξέρει καλά δεν μπορεί παρά να δώσουν εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Ανάπηρη σκυλίτσα σώζει την οικογένειά της από τις φλόγες!


Η True γεννήθηκε στην Οκλαχόμα και μπορεί να είναι ανάπηρη (κουφή, τυφλή και με τρία πόδια), όμως αυτό δεν την εμπόδισε να σώσει την οικογένειά της από τις φλόγες. Με περισσή αυτοθυσία και μεγάλο ηρωισμό κατάφερε να βγάλει σώους και αβλαβείς τους γονείς και το λίγων μηνών μωρό τους έξω από το σπίτι, λίγο πριν καταρρεύσει από τις φλόγες.

Πως δημιουργήθηκαν τα φανάρια στους δρόμους; Ποιά η ιστορία τους;


ιστορία των φαναριών
Μπαίνουμε στο αμάξι μας, γυρίζουμε τη μίζα και ξεκινάμε. Στην πρώτη διασταύρωση πρέπει να σταματήσουμε όμως, επειδή υπάρχουν... φωτάκια που μας αναγκάζουν: τα φανάρια στους δρόμους!! Μέχρι να μας το επιτρέψουν, τα παρατηρούμε ώστε να ξεκινήσουμε... Τίποτε παραπάνω από τρεις λάμπες, αλλά με τόση "οδική" δύναμη!!