Τρίτη 24 Απριλίου 2018

Βούλγαροι και Ελληνες οι περισσότεροι που στερήθηκαν βασικά αγαθά το 2017

Σε σοβαρή στέρηση υλικών αγαθών ήταν το 2017 το 21,1% των Ελλήνων/Φωτογραφία: EurokinissiΘλίψη προκαλούν για μία ακόμα φορά τα στατιστικά στοιχεία της Eurostat για τη δεινή κατάσταση των Ελλήνων, καθώς το 2017 το 21,1% των πολιτών στη χώρα στερήθηκαν υλικά αγαθά.

Ποιοι προάγονται στο βαθμό του εισαγγελέα και αντεισαγγελέα Εφετών

Ποιοι προάγονται στο βαθμό του εισαγγελέα και αντεισαγγελέα ΕφετώνΜε αποφάσεις του 15μελούς και 11μελούς Ανωτάτου Δικαστικού Συμβουλίου Πολιτικής και Ποινικής Δικαιοσύνης (Άρειος Πάγος), έγιναν προαγωγές στους βαθμούς του εισαγγελέα και του αντεισαγγελέα Εφετών

Στα Σκόπια την Πέμπτη ο Γιώργος Καμίνης

Αποτέλεσμα εικόνας για Γιώργος ΚαμίνηςΣτην πΓΔΜ μεταβαίνει μεθαύριο Πέμπτη ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης. Ο κ. Καμίνης θα βρεθεί στα Σκόπια ανταποδίδοντας την πρόσφατη επίσκεψη του δημάρχου της πόλης Πέτρε Σιλέγκωφ στην Αθήνα.

Μέχρι τις 5 Ιουνίου για αιτήσεις στα Σχέδια Βελτίωσης

Αποτέλεσμα εικόνας για Μέχρι τις 5 Ιουνίου για αιτήσεις στα Σχέδια ΒελτίωσηςΕιδικότερα,  με ανακοίνωσή του το υπουργείο ενημερώνει ότι υπογράφηκε τροποποίηση της πρόσκλησης του Υπομέτρου 4.1 (Σχέδια Βελτίωσης) με σκοπό την ενσωμάτωση των αλλαγών που έχουν προέλθει από την τροποποίηση του θεσμικού του πλαισίου.

Άμεση πληρωμή β’ δόσης του προγράμματος νέων αγροτών του 2014 ζήτα η ΠΕΝΑ

ΠΕΝΑ: Μήπως να ξανασκεφτείτε το ΑΤΑΚ ;Να καταβληθούν άμεσα οι επιδοτήσεις από το πρόγραμμα νέων αγροτών του 2014 ζητά με ανακοίνωση της η ΠΕΝΑ. Ποιο συγκεκριμένα σε ανακοίνωσή της αναφέρει πως «Οι νέοι αγρότες του προγράμματος του 2014 έχουν αρχίσει να αναρωτιόνται εάν το Ελληνικό κράτος τους θέλει στην ύπαιθρο ή όχι. Εάν το ελληνικό

Βρέθηκε ο καταγραφέας του μοιραίου Mirage 2000-5 που έπεσε ανοιχτά της Σκύρου

Η επιχείρηση εντοπισμού του καταγραφέα πτήσης του Mirage 2000-5 που κατέπεσε ανοιχτά της Σκύρου ολοκληρώθηκε με επιτυχία.Το «μαύρο κουτί» του μαχητικού θα περάσει από ειδικό έλεγχο προκειμένου να διαπιστωθεί εάν έχουν

Ο Καμίνης υποδέχεται τον συγγραφέα Ίαν ΜακΓιούαν στην Παγκόσμια Πρωτεύουσα του Βιβλίου

O δήμαρχος Αθηναίων κ. Γιώργος Καμίνης θα υποδεχθεί αύριο Τετάρτη 25 Απριλίου τον σπουδαίο Βρετανό συγγραφέα Ίαν ΜακΓιούαν, στις 12:00 μ.μ., στο Δημαρχιακό Μέγαρο της Αθήνας.
Ο βραβευμένος με BOOKER συγγραφέας Ίαν ΜακΓιούαν επισκέπτεται

Πέθανε ο πρώην προπονητής της Εθνικής Γαλλίας και του Αρη, Ανρί Μισέλ

undefined
Μία από τις πιο γνωστές φιγούρες του γαλλικού ποδοσφαίρου και πρώην προπονητής της εθνικής Γαλλίας και του Άρη μεταξύ άλλων, ο Ανρί Μισέλ, άφησε την τελευταία πνοή την Τρίτη, σε ηλικία 70 ετών, όπως ανακοίνωσε ο RCI, ο σύνδεσμος βετεράνων

Τα μνημεία της Θεσσαλονίκης ανοίγουν για το κοινό - Ξεναγήσεις όλο το χρόνο

undefined
Να φέρει σε επαφή το κοινό με τα μνημεία και τους αρχαιολογικούς χώρους της πόλης επιδιώκει η Εφορεία Αρχαιοτήτων Πόλης Θεσσαλονίκης, εγκαινιάζοντας ένα νέο πρόγραμμα δράσεων, στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Έτους Πολιτιστικής Κληρονομιάς 2018.

Κίνηση Προοδευτικοί Πολίτες: Δεν χρειάζεται να τετραγωνίζουμε τον κύκλο

Η ΚΙΝΗΣΗ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ για την ανάπτυξη της Κεντρικής Μακεδονίας σας προσκαλεί στην εκδήλωση που οργανώνει στα πλαίσια του MONEY SHOW 2018, στο Ξενοδοχείο Hyatt την Κυριακή 29 Απριλίου στις 13.00 – 15.00 στην αίθουσα Ball Room 3.
ΘΕΜΑ: Παραγωγή- Καινοτομία- Απασχόληση- Εξωστρέφεια, το Αναπτυξιακό Πλαίσιο της Κεντρικής Μακεδονίας.
ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ:

Στη Ντόχα του Κατάρ για την προβολή της Θεσσαλονίκης σήμερα ο Γ. Μπουτάρης

Στην Ντόχα του Κατάρ μεταβαίνει σήμερα, Τρίτη 24 Απριλίου 2018, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης,  ως επικεφαλής αντιπροσωπείας στο πλαίσιο της Διπλωματίας των Πόλεων που ασκεί ο Δήμος.

Τον Μάιο τα ραβασάκια του ΕΦΚΑ για τις εισφορές Μαρτίου

Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΦΚΑΓια τις αρχές Μαΐου αναβάλλεται τελικά η έκδοση των ειδοποιητηρίων του ΕΦΚΑ που αφορούν τις εισφορές Μαρτίου 1,4 εκατ. μη μισθωτών, ελεύθερων επαγγελματιών, αγροτών και αυτοαπασχολούμενων, καθώς δεν έχει ολοκληρωθεί η εκκαθάριση

Goldman Sachs: Έρχονται τα χειρότερα για την τουρκική λίρα

undefined
Η περαιτέρω υποτίμηση της τουρκική λίρας είναι "εγγυημένη" και είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει μετά τις εκλογές του Ιουνίου αν δεν υπάρξει αποφασιστική νομισματική πολιτική σύσφιξης, όπως σημειώνει η Goldman Sachs σε νέο της report για τις αγορές συναλλάγματος.