Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2021

OPEN έρευνα: 15 μονάδες διαφορά ΝΔ με ΣΥΡΙΖΑ - Δυσαρέσκεια για τον εμβολιασμό

Nέα μεγάλη δημοσκόπηση για λογαριασμό του Open ΤV από την ALCO αναφορικά με την πανδημία του κορονοϊού

Συνεχίζεται η απαγόρευση για κυνήγι και ψάρεμα – Πότε ανοίγουν τα πρακτορεία ΟΠΑΠ

Συνεχίζεται η απαγόρευση για το κυνήγι και το ψάρεμα, όπως ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς.

ΜέΡΑ25 κατά ΕΛΣΤΑΤ: «Παραχαράσσει την πραγματικότητα» για την ανεργία στην Ελλάδα

«Η ΕΛΣΤΑΤ μας λέει ότι ο ΟΑΕΔ σπαταλά δημόσιο χρήμα σε δήθεν άνεργους, αφού θεωρεί το 1/3 των εγγεγραμμένων στον ΟΑΕΔ ως μη ‘’πραγματικά’’ άνεργους!», τονίζει το ΜέΡΑ25.

"Σύγχρονοι δημοκράτες" και "Πράξεις για την Μακεδονία" : Πρόσκληση σε εκδήλωση

Σας καλούμε να συμμετέχετε στην εκδήλωσή μας που θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά και μπορείτε να την παρακολουθήσετε και να συμμετέχετε με τυχόν

Ηλιόπουλος: Αστυνομία στα πανεπιστήμια υπάρχει μόνο στην Τουρκία του Ερντογάν

Έντονη κριτική στην κυβέρνηση για το νομοσχέδιο που αφορά στην τριτοβάθμια εκπαίδευση άσκησε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ. Τι είπε για πανδημία και οικονομία.

Του Χάρη Τσιόκα : Οι διερευνητικές συνομιλίες Ελλάδας - Τουρκίας ...μεγάλη σημασία να γίνεται πολύπλευρα σαφής η ατζέντα θεμάτων για συζήτηση !

Στις 25 Ιανουαρίου επανεκκινούν οι διερευνητικές συνομιλίες Ελλάδας - Τουρκίας. Έχει πολύ μεγάλη σημασία να γίνεται πολύπλευρα σαφης η ατζέντα θεμάτων για συζήτηση !

Συντάξεις Φεβρουαρίου: Αρχίζει η πληρωμή τους

Από τη Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2021 έως την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2021 θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις για τον μήνα Φεβρουάριο στους δικαιούχους. Αναλυτικά, οι συντάξεις θα πληρωθούν ως εξής:

Πρόγραμμα για 7.000 ανέργους από τον ΟΑΕΔ

 Το νέο πρόγραμμα δημιουργίας 7.000 νέων θέσεων εργασίας για ανέργους 30 ετών και άνω στις λιγότερο ανεπτυγμένες Περιφέρειες της χώρας με έμφαση σε