Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015

Μητρόπουλος: Μαφία και αριστερή αλητεία εις βάρος μου - Καθιστώ υπεύθυνο τον πρωθυπουργό

Για «μαφία και αριστερή αλητεία» έκανε λόγο σε γραπτή του δήλωση ο Αλέξης Μητρόπουλος, μετά τη δίωξη σε βάρος του για δύο κακουργήματα.
Παράλληλα, τονίζει πως πρόκειται για επιχείρηση πολιτικής του εξόντωσης και σπίλωσης, καταγγέλλοντας πως σε αυτή

Τι απαντούν ΠΑΣΟΚ- Ποτάμι σε Λεβέντη για τους βουλευτές

Ο ισχυρισμός του Βασίλη Λεβέντη ότι βουλευτές του Ποταμιού και του ΣΥΡΙΖΑ θα ψηφίσουν τον προϋπολογισμό και το ασφαλιστικό προκάλεσε αντιδράσεις στα δυο κόμματα.    
Ποτάμι:Ο Λεβέντης κρίνει εξ' ιδίων τα αλλότρια 

  Ο βουλευτής του Ποταμιού Ιάσων Φωτήλας σχολιάζοντας όσα είπε ο πρόεδρος

Αθλιότητα Τσουκαλά:Χαρακτήρισε «ψητό» τον νεκρό Μαροκινό

Σε έναν τουλάχιστον άθλιο χαρακτηρισμό προέβη ο Δημήτρης Τσουκαλάς στην τηλεοπτική εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου στο Star, σχολιάζοντας τα γεγονότα με τους πρόσφυγες στην Ειδομένη.
Ο γενικός γραμματέας Διοικητικής Μεταρρύθμισης, αναφερόμενος στα επεισόδια και στην τραγωδία με τον νεκρό

ΓΑΛΛΙΑ: ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑΣ ΠΡΟΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ...

Δύo 24ωρα πριν από τις περιφερειακές εκλογές της 6ης Δεκεμβρίου
στη Γαλλία - την τελευταία εκλογική αναμέτρηση πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2017- το γαλλικό ακροδεξιό κόμμα...τρίβει τα χέρια του.

Η επικεφαλής του Εθνικού Μετώπου, Μαρίν Λεπέν, είναι

«Ανικανότητα διακυβέρνησης» καταλογίζει ο Ευ.Βενιζέλος στην κυβέρνηση

Για ανικανότητα διακυβέρνησης, που οδήγησε σε διάλυση της κρατικής μηχανής, σε πλήρη στασιμότητα τις δημόσιες επενδύσεις, σε γενικό ζόφο την δημόσια ζωή και σε κρίση το κράτος Δικαίου, κατηγόρησε ο Ευάγγελος Βενιζέλος την κυβέρνηση, επισημαίνοντας πως έτσι δεν προχωράει ο τόπος. «Η στασιμοχρεοκοπία είναι εφάμιλλη με το grexit και με την ασύντακτη χρεοκοπία από ένα σημείο και μετά» είπε ο πρώην

Ο Αλ. Μητρόπουλος διώκεται για φοροδιαφυγή και ξέπλυμα μαύρου χρήματος

Η εισαγγελέας Πρωτοδικών της Αθήνας κυρία Ελένη Τουλουπάκη προχώρησε στην άσκηση ποινικής δίωξης σε βαθμό κακουργήματος για τα αδικήματα της φοροδιαφυγής και του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος σε βάρος του πρώην αντιπροέδρου της Βουλής, καθηγητή Αλέξη Μητρόπουλου.
Ειδικότερα, η δίωξη σε βάρος του κ. Μητρόπουλου ασκήθηκε μετά

Κέρι: Οι ΗΠΑ θα κάνουν ο,τι μπορούν γα να επιστρέψει η Ελλάδα στον δρόμο της ανάπτυξης

Η Ελλάδα είναι κόμβος σταθερότητας στην περιοχή, πόλος συνεργασίας, τόνισε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, υποδεχόμενος τον υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ Τζον Κέρι, στο Μέγαρο Μαξίμου. Ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών είπε ότι γνωρίζει

ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΣΕΛΗ ΟΤΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΙΣ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Στα άμεσα επόμενα βήματα που έχουν οι ελληνικές τράπεζες μετά την επιτυχημένη ολοκλήρωση της ανακεφαλαιοποίησής τους, αναφέρθηκε η πρόεδρος τηςΕλληνικής Ένωσης Τραπεζών και πρόεδρος της 
Εθνικής Τράπεζας Λούκα Κατσέλη, μιλώντας στο συνέδριο ΓΣΕΒΕΕ, με θέμα οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις όχημα για την επιστροφή της ευρωζώνης στην ανάπτυξη.
Η χρηματοδότηση των Τραπεζών μέσω των κανονικών

Μαγική εικόνα:Χάθηκε ο Σταθάκης από τα πρωτοσέλιδα

'Εναν ιδιότυπο «κανόνα σιωπής» αποκαλύπτουν τα σημερινά πρωτοσέλιδα μεγάλων εφημερίδων από τα οποία απουσιάζει η είδηση για τις νέες τρύπες που αποκάλυψε ο έλεγχος της Επιτροπής Πόθεν Εσχες στις δηλώσεις του υπουργού Οικονομίας Γιώργου Σταθάκη. 
Η είδηση που διέρρευσε από τα χείλη του πλέον αρμόδιου, του προέδρου της

Ο Σταθάκης ξέχασε να δηλώσει στο πόθεν έσχες 1.800.000 ευρώ και 38 ακίνητα

Μπορεί ο Γιώργος Σταθάκης με τη χθεσινοβραδινή γραπτή δήλωσή του να ισχυρίζεται ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με το πόθεν έσχες του, ωστόσο οι ορκωτοί λογιστές φαίνεται πως έχουν άλλη άποψη. 
Στον αναλυτικό έλεγχο που έκαναν στα πόθεν έσχες του υπουργού εντόπισαν, εκτός από το ξεχασμένο 1 εκατομμύριο

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΓΚΡΙΩΤΗΣ : ΓΙΟΡΤΕΣ ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Η ΧΩΡΑ ΜΕΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ


Δεν μπορώ να καταλάβω, γιατί οι ελληνικές κυβερνησεις, χρειάζονται να πιεστουν, από τους Ευρωπαίους εταίρους, για να εφαρμόσουν μερικά αυτονόητα, όπως η ασφαλιστική μεταρρύθμιση και η ενίσχυση της προστασίας των συνόρων μας, από τις μαζικές και ανεξελεγκτες εισροες μεταναστών και προσφύγων.

Γιάννης Μανιάτης : «Η ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΙΔΟΜΕΝΗ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΚΑΙ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟ»

«Οι εγκλωβισμένοι μετανάστες από τις 18 Νοεμβρίου, αποτέλεσμα του επιπόλαιου κυβερνητικού χειρισμού της μεταφοράς τους στα βόρεια σύνορα της χώρας, είναι και αυτοί θύματα μιας ανύπαρκτης κυβερνητικής πολιτικής.
Μεγάλοι πελάτες της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, όπως η COSCO, η HEWLETT PACKARD και η SONY, εξετάζουν πια το ενδεχόμενο διακοπής της

Νέα δημοσκόπηση για τον αρχηγό στη ΝΔ -Ντέρμπι ως τις 20 Δεκεμβρίου

Ντέρμπι για την κάλπη της ΝΔ στις 20 Δεκεμβρίου δείχνει η δημοσκόπηση της εταιρείας e-voice για το e-typos.com.
Σύμφωνα με τον «Ελεύθερο Τύπο», στην πρώτη έρευνα μετά το φιάσκο της διεξαγωγής των εσωκομματικών εκλογών και των πυρών που αντάλλαξαν υποψήφιοι για την ηγεσία του κόμματος, μικρό προβάδισμα έχει ο Απόστολος Τζιτζικώστας έναντι του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, ενώ στην τρίτη θέση

ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΦΩΦΗΣ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΜΜΕ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ Η ΓΣΕΒΕΕ

Φίλες και φίλοι,
Δέχθηκα με χαρά μου την πρόσκληση της Διοίκησης της ΓΣΕΒΕ για να παραβρεθώ και να μιλήσω στο Συνέδριό σας.
Στο ΠΑΣΟΚ πιστεύουμε απόλυτα στο ρόλο της Μικρομεσαίας επιχείρησης για την Ανάπτυξη όχι μόνο στην χώρα μας αλλά συνολικά στην Ευρώπη.

Του Γ. Λακόπουλου : Ελλάδα - χώρα χωρίς εξωτερική πολιτική

Μπορεί μια χώρα να μην έχει εξωτερική πολιτική; Μπορεί, αν πρόκειται για την Ελλάδα με κυβέρνηση “ πρώτη φορά αριστερά”.  Τους τελευταίους μήνες η χώρα είναι χωρίς πυξίδα. Από την αρχή της θητείας της η κυβέρνηση πελαγοδρομεί ανάμεσα στη Μόσχα, την Ουάσιγκτον, τις Βρυξέλλες, τη Λατινική Αμερική και “όπου του λαλεί του

Ανακούφιση στα Σκόπια για τη Frontex: Θετική εξέλιξη, θα συμβάλει στη μείωση της έντασης με την Ελλάδα

Με ανακούφιση υποδέχθηκε η ΠΓΔΜ την είδηση της ανάπτυξης δυνάμεων της Frontex στα σύνορα με την Ελλάδα και ειδικά στην Ειδομένη.
Ο υπουργός Εξωτερικών της ΠΓΔΜ Νίκολα Πόποσκι έκανε λόγο για «θετική εξέλιξη» εικάζοντας ότι θα συμβάλει στην μείωση της έντασης στην ουδέτερη ζώνη Ειδομένης-Γευγελής.

Νέο τζακ ποτ στο ΤΖΟΚΕΡ - 11 εκατ. ευρώ στην κλήρωση της Κυριακής

Το αστρονομικό ποσό των 11 εκατομμυρίων ευρώ θα μοιραστούν οι νικητές της πρώτης κατηγορίας στο ΤΖΟΚΕΡ στην κλήρωση της Κυριακής μετά το 14ο συνεχόμενο

Γιώργος Φλωρίδης : Ο τσογλανισμός ως πολιτική

Την ώρα που ο Τούρκος Πρωθυπουργός έφευγε νικητής και τροπαιούχος από τη σύνοδο κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το προσφυγικό, ο κ. Τσίπρας έγραφε στο twitter τις γνωστές επαρχιώτες ανοησίες του περί της έλλειψης εκνευρισμού των Ελλήνων πιλότων στις εμπλοκές τους με τους Τούρκους πιλότους. Ήταν αρκετή