Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2020

Κ. Ε. ΣΥΡΙΖΑ: Νέος γραμματέας με 79% ο Τζανακόπουλος


Επιβεβαιωτική των αλλαγών που έχει προτείνει ο Αλέξης Τσίπρας η απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ όπου νέος γραμματέας εξελέγη ο Δημήτρης Τζανακόπουλος με ποσοστό 79% μετά από την ψηφοφορία που διενεργήθηκε.

Γιάννης Μαγκριώτης : Η μονομερής παρουσίαση των κυβερνητικών θέσεων και η προπαγάνδα στα περισσότερα ΜΜΕ, είναι πέρα από κάθε δεοντολογία.


Στα περισσότερα ΜΜΕ, ειδικά στις πρωινές εκπομπές του Σαββατοκύριακου, καλούνται μόνο υπουργοί και βουλευτές της ΝΔ.

ΕΟΔΥ: Οι οδηγίες για τους μαθητές όλων των βαθμίδων


Οκτώ ημέρες απομένουν μέχρι το άνοιγμα όλων των σχολικών μονάδων στις 14 Σεπτεμβρίου με την ηγεσία του υπουργείου Παιδείας και τους εκπαιδευτικούς να προετοιμάζονται για την επιστροφή των μαθητών, σε μία χρονιά η οποία προμηνύεται δύσκολη.

ΑΣΕΠ: Έτσι θα γίνονται οι προσλήψεις - Τι αλλάζει


Ταχύτερα, αποτελεσματικότερα, αξιοκρατικότερα. Σε αυτό το τρίπτυχο στηρίζεται ο ανασχεδιασμός των διαδικασιών πρόσληψης στο Δημόσιο μέσω ΑΣΕΠ, που προωθείται με νέο νομοθετικό πλαίσιο.

Γιάννης Ραγκούσης: Αντισυνταγματικός και επισήμως πλέον ο νόμος για τις πορείες


«Αντισυνταγματικό και αντιδημοκρατικό» και «επισήμως πλέον», χαρακτηρίζει ο Γιάννης Ραγκούσης το νόμο για τις πορείες, επικαλούμενος τη γνωμοδότηση του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Δημήτρη Παπαγεωργίου.

Πέντε πράγματα που μας έχει μάθει ο κορονοϊός και θα βοηθήσουν στην καταπολέμηση της κλιματικής κρίσης


Η κλιματική κρίση
είναι γεγονός. Συμβαίνει αυτή τη στιγμή, μπροστά στα μάτια μας. Το Μπαγκλαντές έχει έλλειψη νερού, η Αρκτική φλέγεται και οι καταστροφικές πυρκαγιές της Καλιφόρνια συνεχίζουν να εξαπλώνονται. Ο χρόνος τρέχει εις βάρος μας...

ΚΙΝΑΛ: Η κυβέρνηση νομοθετεί την παράταση της κρίσης


"Η κυβέρνηση όχι μόνο δεν λαμβάνει τα αναγκαία μέτρα ανακούφισης των εργαζομένων και ενίσχυσης της οικονομίας, αλλά νομοθετεί την παράταση της κρίσης μέσα στο… 2021" αναφέρει το Κίνημα Αλλαγής και τονίζει:

Ομιλία του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα στην έναρξη της συνεδρίασης της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ



Ομιλία του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, στην έναρξη της συνεδρίασης

Γνωμοδότηση “βόμβα” του Αρείου Πάγου: Αντισυνταγματική η παρουσία εισαγγελέα σε δημόσιες υπαίθριες συναθροίσεις …


Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Δημήτρης Παπαγεωργίου, σε γνωμοδότηση του προς τους εισαγγελείς όλης της χώρας, προτείνει μετατροπή ή «θεραπεία» της διάταξης του νέου νόμου 4703/2020 που ορίζει την παρουσία εισαγγελικού λειτουργού σε δημόσιες υπαίθριες συναθροίσεις.

Η ρωσική θέση για την επέκταση των χωρικών υδάτων στα 12 ν.μ.


Τη θέση της Μόσχας για την επέκταση των χωρικών υδάτων -και της Ελλάδας- στα 12 ν.μ. περιγράφει ανακοίνωση της εκπροσώπου του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, Μαρίας Ζαχάροβα, που αναρτήθηκε στην σελίδα της ρωσικής πρεσβείας στην Αθήνα στο Facebook.