Σάββατο 23 Ιουνίου 2018

Υποψήφιοι για τις Δημοτικές Οργανώσεις του Δήμου Κιλκίς και Παιονίας για το Κίνημα Αλλαγής

Αποτέλεσμα εικόνας για Κίνημα ΑλλαγήςΥποψήφιοι για τις Δημοτικές Οργανώσεις του Δήμου Κιλκίς και Παιονίας , Κυριακή  από 8:00 έως 20:00. Επιμελητήριο Κιλκίς και Πολιτιστικό Κέντρο Πολυκάστρου.

Η Φώφη Γεννηματά γράφει για τα 22 χρόνια από τον θάνατο του Αν. Παπανδρέου

Αποτέλεσμα εικόνας για Η Φώφη Γεννηματά γράφει για τα 22 χρόνια από τον θάνατο του Αν. Παπανδρέου«Ο Ανδρέας Παπανδρέου ήταν μεγάλος Ηγέτης και Οραματιστής για την Ελλάδα και το λαό» τονίζει σε άρθρο της η Φώφη Γεννηματά με αφορμή τα 22 χρόνια από το θάνατο του Ανδρέα Παπανδρέου.
Ολόκληρο το άρθρο της Φώφης, Γεννηματά Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, στην

Πότε θα πληρωθεί η δεύτερη δόση για το επίδομα παιδιού

Την πληρωμή της β΄ δόσης για το Επίδομα Τέκνων που καθυστέρησε ένα μήνα. Η πληρωμή πήγε πίσω από τον ΟΓΑ – ΟΠΕΚΑ (opeka.gr) εξαιτίας των φορολογικών δηλώσεων του 2018.
Ενώ η διαδικασία για το Α21 θα έπρεπε να ολοκληρωθεί

Tου Μιχάλη Καρχιμάκη : Ανδρέας Παπανδρέου - ο διαρκής απών


Tου  Μιχάλη Καρχιμάκη 
Πρώην Υπουργού ,μέλους της εκτελεστικής γραμματείας του κινήματος Αλλαγής .

Εκλογές στην Τουρκία: Σήμερα οι τελευταίες συγκεντρώσεις -Τι δείχνουν οι δημοσκοπήσεις

Αποτέλεσμα εικόνας για Εκλογές στην Τουρκία:Ολοκληρώνονται σήμερα με δύο μεγάλες συγκεντρώσεις στην Κωνσταντινούπολη, την πολυπληθέστερη πόλη της Τουρκίας, οι προεκλογικές εκστρατείες των υποψηφίων για τις προεδρικές και βουλευτικές εκλογές που θα διεξαχθούν αύριο, Κυριακή, στη χώρα.

22 χρόνια από τον θάνατο του Ανδρέα Παπανδρέου

ΑΝδρεας παπανδρεουΣαν σήμερα 23 Ιουνίου 1996, έφυγε από τη ζωή ο Ανδρέας Παπανδρέου μετά από οξύ ισχαιμικό επεισόδιο στο σπίτι του στην Εκάλη. Κηδεύεται στις 26 Ιουνίου 1996 στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών με τιμές αρχηγού κράτους. Ο θάνατός του προκάλεσε κύμα συγκίνησης

Μητσοτάκης: «Θρασύς και αλαζόνας o Tσίπρας»- Η ΝΔ καταθέτει πρόταση για προ ημερησίας συζήτηση στη Βουλή

Αποτέλεσμα εικόνας για Κυριάκος ΜητσοτάκηςΠρο ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή για την οικονομία θα ζητήσει τη Δευτέρα η ΝΔ.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με αφορμή τον σημερινό διάλογο του πρωθυπουργού Α.Τσίπρα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο δήλωσε πως ακόμη και

Παύλος Γερουλάνος: Προτεραιότητα για μένα είναι να επανέλθει στο προσκήνιο της πολιτικής ζωής το όραμα του ΠΑΣΟΚ

Αποτέλεσμα εικόνας για Παύλος ΓερουλάνοςΣυνέντευξη στην εφημερίδα Βήμα της Πρέβεζας, παραχώρησε ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Παύλος Γερουλάνος όπου αναφέρθηκε τόσο στο ΠΑΣΟΚ και στο ΚΙΝΑΛ, όσο και τις πολιτικές εξελίξεις.
Όπως τονίζει μεταξύ άλλων o κ. Γερουλάνος: "Προτεραιότητα για μένα δεν είναι να έρθει απλά το