Κυριακή 26 Αυγούστου 2012

Δείτε τα είδη του φιλιού που υπάρχουν!

Πεταχτό: βιαστικά ακουμπάμε τα χείλη . Αν και τις περισσότερες φορές καταλήγουμε στη μύτη. Διαβάστε παρακάτω περισσότερα. Γαλλικό Φιλί: τα χείλη ακουμπάνε , το στόμα ανοίγει και εξερευνούμε ο ένας τον άλλον με τη γλώσσα .
Φιλί – Πεταλούδα: Πλησιάζετε τα πρόσωπα μέχρι να ακουμπήσουν οι βλεφαρίδες, τις ανοιγοκλείνετε συνεχώς μέχρι να πετάξετε στον αέρα. Αν το κάνετε καλά, η αίσθηση ότι έχετε φτερά και πετάτε θα

Νέα δημοσκόπηση για Μέρκελ



Η στήριξη προς τους συντηρητικούς της Γερμανίδας καγκελαρίου αυξήθηκε, σύμφωνα με δημοσκόπηση που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα, όμως μειώθηκε εκείνη προς δύο μικρότερα κόμματα, γεγονός που υπογραμμίζει τη δυσκολία την οποία μπορεί να αντιμετωπίσει η Άγγελα Μέρκελ ως προς τον σχηματισμό κεντροδεξιού κυβερνητικού συνασπισμού μετά τις εκλογές του

Θα πληρώνουμε...τέλος για όσους έχουν βάλει φωτοβολταϊκά!...



Απίστευτα πράγματα σε αυτή τη χώρα! Με Κοινή Υπουργική Απόφαση που υπεγράφη εν μέσω του θέρους το 25% του ανταποδοτικού τέλους που δίνουμε σήμερα για την ΕΡΤ, περίπου 75 εκατ. ευρώ δηλαδή, θα πηγαίνει στον ΛΑΓΗΕ. Τι είναι αυτό; Είναι ο «Λειτουργός της Αγοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας ΑΕ», η εταιρεία που διαχειρίζεται δηλαδή τα σχετικά με την αγορά στην Ελλάδα.

Τα φωτοβολταϊκά εξοικονομούν εκατομμύρια τόνους πόσιμου νερού

Η παραγωγή ενέργειας από φωτοβολταϊκά όχι μόνο υποκαθιστά την παραγωγή από τις συμβατικές, ρυπογόνες πηγές, αλλά και συμβάλλει στην εξοικονόμηση εκατομμυρίων τόνων πόσιμου νερού κάθε χρόνο. Εκτιμάται ότι στις ΗΠΑ κάθε Κιλοβατώρα.

ηλεκτρικής ενέργειας απαιτεί πάνω από δυόμισι λίτρα πόσιμου νερού. Το μέσο νοικοκυριό στις ΗΠΑ καταναλώνει 11.500 κιλοβατώρες ηλεκτρισμού ετησίως το οποίο μεταφράζεται σε 26,5 εκατομμύρια λίτρα νερού ετησίως, αρκετά για την επιβίωση 147 εκατομμυρίων ανθρώπων.

"Εξολόθρευση των δικαιωμάτων"



«Η στήριξη Μέρκελ-Ολάντ που απέσπασε ο Σαμαράς είναι στήριξη για να συνεχίσει την εξολόθρευση των λαϊκών δικαιωμάτων. Αυτή τη στήριξη είχαν και ο Παπανδρέου και άλλοι πρωθυπουργοί», αναφέρει ανακοίνωση του ΚΚΕ, σχετικά με τη δηλώσεις του πρωθυπουργού μετά τις συναντήσεις του με την Άγγελα Μέρκελ και τον Φρανσουά Ολάντ.
«Ο σημερινός πρωθυπουργός, συνεχίζει η ανακοίνωση, όπως και οι

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΣΑΜΑΡΑ...

Ικανοποιημένη εμφανίζεται η κυβέρνηση από τον κύκλο των συναντήσεων  του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά με τον πρόεδρο του Eurogroup, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ και τους ηγέτες της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ και της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ. Ο A. Σαμαράς σε. όλους τους συνομιλητές του ανέπτυξε τις σταθερές  θέσεις της κυβέρνησης ότι είναι αποφασισμένη να κάνει ό,τι είναι απαραίτητο

Εγώ, ο Ρότζερ Θύμα εγκεφαλικής βλάβης περιπλέκει το μυστήριο της συνείδησης

Το ερώτημα του πού ακριβώς «κατοικούν» το μυαλό και η συνείδησή μας απασχολεί επιστήμονες και φιλοσόφους εδώ και αιώνες. Τα τελευταία χρόνια, με τη βοήθεια των νέων τεχνικών, οι ειδικοί έχουν αρχίσει να συσχετίζουν διάφορες περιοχές του εγκεφάλου με συγκεκριμένες λειτουργίες εντοπίζοντας κατά κάποιο τρόπο πού βρίσκονται τα βασικά κέντρα για τις σημαντικότερες από αυτές.

Τρεις προκλήσεις για το νέο ΠΑΣΟΚ Ποιες πρωτοβουλίες αναμένεται να αναλάβει ο Βαγγέλης Βενιζέλος για την ανασύστασή του

Μπροστά σε τρεις μεγάλες προκλήσεις που θα καθορίσουν την πορεία του κόμματος αλλά ίσως και το μέλλον του τόπου βρίσκεται ο Βαγγέλης Βενιζέλος ο οποίος την άλλη Δευτέρα, στην επέτειο της ίδρυσης του ΠΑΣΟΚ, θα επιχειρήσει σηματοδοτήσει μια νέα αρχή.
- Η πρώτη πρόκληση είναι η στάση του ΠΑΣΟΚ ως μέλους της τρικομματικής κυβέρνησης σε σχέση με τα νέα κυβερνητικά μέτρα, τη διαπραγμάτευση Σαμαρά με την ΕΕ, την πορεία της χώρας.
- Η δεύτερη αφορά στη φυσιογνωμία του «νέου ΠΑΣΟΚ», στη θέση του στον νέο πολιτικό χάρτη, στο στίγμα του σε σχέση με την καθημερινότητα του δοκιμαζόμενου πολίτη.

Ο Σκανδαλίδης ταράζει τα νερά...



Αν η κυβέρνηση ακολουθήσει εντελώς άλλη πολιτική από την προγραμματική συμφωνία των τριών κομμάτων, ας έρθει στη Βουλή να ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης
Δύο 24ωρα προτού συνεδριάσει η ΚΟ του ΠΑΣΟΚ, δύο κορυφαία στελέχη του Κινήματος ταράζουν τα νερά σχετικά με το πακέτο μέτρων.

Στο Άγιο Όρος ο Γιανουκόβιτς



Στις 13:30 αναμένεται η άφιξη του προέδρου της Ουκρανίας, Βίκτορα Γιανουκόβιτς, στο Άγιο Όρος, όπου θα πραγματοποιήσει διήμερη ιδιωτική προσκυνηματική επίσκεψη.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα, που έχει κατατεθεί στις αρμόδιες ελληνικές αρχές, ο κ. Γιανουκόβιτς θα επισκεφθεί τις Καρυές και τις Ιερές Μονές Βατοπεδίου, Αγ. Παντελεήμονος και Ιβήρων.
Ο Ουκρανός πρόεδρος είχε επισκεφθεί το Άγιο Όρος και το 2011, με αφορμή την τότε επίσημη επίσκεψή του στην Ελλάδα, και στις

Πρόστιμο για...θορυβώδες σεξ!



Εντολή αποχής από το θορυβώδες σεξ, με την απειλή στην αντίθετη περίπτωση της επιβολής προστίμου, δόθηκε σε ένα ζευγάρι στην Αυστραλία, το οποίο παραδέχθηκε ότι επιδιδόταν για ώρες σε θορυβώδεις ερωτικές περιπτύξεις πέντε βράδια την εβδομάδα, αφού η αστυνομία αναγκάστηκε να ανταποκριθεί στις διαμαρτυρίες των γειτόνων είκοσι φορές, γράφει σήμερα η εφημερίδα Σάντεϊ Μέιλ.
"Ξεπεράσαμε το όριο της ηχορύπανσης σε τέτοιο βαθμό που μας συνέλαβαν και μας έβγαλαν έξω από το ίδιο μας το σπίτι και μας

Θέλει Σίσκο ο Κατσαβάκης



Τον Ισπανό επιθετικό Σίσκο έχει βάλει στο "μάτι" ο Μάκης Κατσαβάκης, προκειμένου να ολοκληρώσει το ρόστερ του. Ο 28χρονος Φρανθίσκο Χιμένεθ Τεχάδα, πιο γνωστός.
ως Σίσκο, ανήκει στη Νιουκάστλ. Ο παίκτης δεν βρίσκεται στα πλάνα του Άλαν Πάρντιου και την περασμένη σεζόν δόθηκε δανεικός στην Λα Κορούνια.
Η Ντεπόρ είναι η ομάδα που τον ανέδειξε καθώς από μικρός έπαιζε στις ακαδημίες της και το 2005 έκανε ντεμπούτο στην

Προσλήψεις κάνουν τα Ελληνικά Ταχυδρομεία – 29 οι θέσεις στη Θεσσαλονίκη

Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία ανακοινώνουν την πρόσληψη προσωπικού, συνολικά 345 ατόμων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου πλήρους απασχόλησης χρονικής διάρκειας
οκτώ (8) μηνών για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών, για τις Υπηρεσιακές Λειτουργίες των καταστημάτων, μεταξύ άλλων, Αθήνας, Πειραιά και Θεσσαλονίκης.

Στις 19 Σεπτεμβρίου ξεκινά η δίκη για την υπεξαίρεση – μαμούθ στο δήμο Θεσσαλονίκης

Με την έναρξη του νέου δικαστικού έτους, στις 19 Σεπτεμβρίου, οι φερόμενοι ως εμπλεκόμενοι στην υπεξαίρεση – μαμούθ στο δήμο Θεσσαλονίκης θα καθίσουν στο εδώλιο του κατηγορουμένου
Η δικαιοσύνη, όπως αναφέρεται σε σχετικό δημοσίευμα στον «Αγγελιοφόρο της Κυριακής», θα κληθεί να δώσει απαντήσεις και να αποφανθεί για την υπεξαίρεση στα ταμεία του δήμου, η οποία σύμφωνα με το πόρισμα της οικονομικής επιθεωρήτριας φτάνει στα 51,4 εκατομμύρια ευρώ.

ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ «ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ» ΚΑΙ …ΣΥΜΒΟΛΑ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ

 
Νέα …λάμψη θα έχει στο εξής ο «ήλιος» του ΠΑΣΟΚ, με επτά ακτίνες που θα αντιστοιχούν σε ισάριθμες ενότητες της ομιλίας Βενιζέλου στην εκδήλωση της 3ης Σεπτέμβρη. Αυτή θα αποτελέσει και το δικό του πολιτικό και ιδεολογικό «μανιφέστο» για το ΠΑΣΟΚ της νέας -δικής του- εποχής.

Τις τελευταίες πινελιές στην διακήρυξη ιδεολογικο-πολιτικού περιεχομένου για το ΠΑΣΟΚ της νέας εποχής, που θα παρουσιάσει στην εκδήλωση για τα 38α γενέθλια του κόμματος την 3η Σεπτέμβρη, βάζει ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Μαζί, σχεδιάζει την

ΕΠΑΦΗ ΓΑΠ – ΓΙΟΥΝΚΕΡ ΜΕ ΦΟΝΤΟ (ΚΑΙ) ΤΗ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΔΙΕΘΝΗ


 
Μίλησα το πρωί με ένα συνεργάτη του Γιώργου Παπανδρέου. Ήθελα να δω αν υπάρχει κάτι από την πλευρά του πρώην πρωθυπουργού για αυτά που συμβαίνουν.
«Τις θέσεις και τις απόψεις του Παπανδρέου τις ξέρεις. Γιατί να αλλάξουν τώρα που οι εξελίξεις επιβεβαιώνουν την ‘αλήθεια’ των προσπαθειών που έκανε ουσιαστικά μόνος του απέναντι σε όλους και μέσα σε ένα κλίμα άκρως πολεμικό; Μήπως δεν τα είχε πει εδώ, μήπως δεν τα είχε πει σε όλους, στην Ευρώπη, παντού; Τώρα τα βλέπουν όλοι μπροστά στα μάτια τους. Έτσι είναι η ζωή», μου απάντησε.

Ανάσα για χιλιάδες νοικοκυριά – Ρύθμιση - σκούπα για τα τραπεζικά δάνεια

- Επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής των δανείων έως και στα 99 χρόνια
- Ενοικίαση των υπό κατάσχεση κατοικιών από τους δανειολήπτες
- Τα 40 δισ. ευρώ αγγίζουν τα “κόκκινα δάνεια”
- Τι σχεδιάζουν οι τράπεζες και τι επεξεργάζεται το υπ. Ανάπτυξης

6 αποτελεσματικοί τρόποι για να κάψετε το λίπος


Οι διακοπές σιγά σιγά φτάνουν στο τέλος τους για όλους μας και τα περιττά κιλά που πήραμε αυτές τις λίγες ημέρες ξεκούρασης, ήδη κάνουν αισθητή την παρουσία τους. Δείτε 6 τρόπους που θα κάνουν το λίπος και τις θερμίδες παρελθόν

Με το δεξί ο Παναθηναϊκός

Με γκολ του Λουκά Βύντρα στο 34ο λεπτό του αγώνα ο Παναθηναϊκός επικράτησε 1-0 του Λεβαδειακού στη Βοιωτία και έβαλε θετικό πρόσημο στη βαθμολογική του συγκομιδή. Οι «πράσινοι» μπήκαν με το… δεξί στο νέο πρωτάθλημα της Super League και έχουν 1 βαθμό, αφού απόσβησαν την τιμωρία των -2 βαθμών που είχαν λόγω της τιμωρίας τους.

Η ΑΕΚ τις εντυπώσεις, ο Αστέρας του βαθμούς

Την ήττα με 1-0 γνώρισε η ΑΕΚ στην πρεμιέρα της Super League από τον Αστέρα Τρίπολης, στο ΟΑΚΑ. Η Ένωση με τους νεαρούς παίκτες κέρδισε το χειροκρότημα του κόσμου, όμως έχασε τους βαθμούς, καθώς στο 64’ ο Κωνσταντόπουλος έκανε ολέθριο λάθος και έδωσε την ευκαιρία στον Αλβάρες να σκοράρει.

ΦΩΤΟ: "Γεια σου Θεσσαλονίκη" στην καρδιά του Τελ Αβίβ!

«Γεια σου Θεσσαλονίκη»! Το Τελ Αβίβ χαιρετά τη
Θεσσαλονίκη. Η συγκεκριμένη πινακίδα είναι αναρτημένη στην καρδιά του Τελ Αβίβ. Τη φωτογραφία δημοσίευσε στο instagram η αγαπημένη καλλιτέχνιδα, Μελίνα Ασλανίδου, η οποία τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται στην ισραηλινή πόλη.

Βουλευτής της Χρυσής Αυγής επιτέθηκε με κλωτσιές σε αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ

Αυτό καταγγέλλει με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ. Συγκεκριμένα η καταγγελία
αφορά τον Βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Δημήτρη Κουκούτση, ο οποίος φέρεται να επιτέθηκε σε αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ η οποία έφτασε στο κοινοβούλιο για να επιδώσει αντιρατσιστικό ψήφισμα στον πρόεδρο της Βουλής.
Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση:

Τετραήμερο πράσινο πάρτι στη Θεσσαλονίκη

Επιστρέφει στην πόλη μας, από τις 13 έως τις 16 Σεπτεμβρίου το Greenwave Festival. Πρόκειται για ένα εναλλακτικό φεστιβάλ, που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία πέρσι
για πρώτη φορά και επαναλαμβάνεται, με στόχο να γίνει θεσμός για την πόλη. Το φεστιβάλ θα διεξαχθεί στο δημοτικό πάρκο (χώρος πρώην αναψυκτηρίων), δίπλα στο Θέατρο Κήπου και ήδη έχουν δηλώσει συμμετοχή πολλές οργανώσεις που προωθούν έναν εναλλακτικό τρόπο ζωής.
Το επίσημο πρόγραμμα περιλαμβάνει τρεις κεντρικές ομιλίες - συζητήσεις:

Κάνει κόμμα ο Νικολόπουλος



Την πρόθεσή του να προχωρήσει μαζί με άλλα στελέχη από όλη την Ελλάδα στην ίδρυση ενός νέου φορέα πολιτικής παρέμβασης, θα ανακοινώσει σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του enikos.gr ο πρώην υφυπουργός Εργασίας Νίκος Νικολόπουλος, σε συγκέντρωση που θα πραγματοποιήσει το απόγευμα της Τετάρτης στην Πάτρα στο ξενοδοχείο Patras Palace .  
Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, ο νέος φορέας θα «βαφτιστεί» «Κίνημα αναγέννησης».

ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΜΠΑΜΑ...

Μήνυμα στήριξης  στην Ελλάδα έστειλε ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπάρακ Ομπάμα, σχολιάζοντας δημοσίευμα της Independent,σύμφωνα με το οποίο ο Λευκός Οίκος ζήτησε από τους Ευρωπαίους αξιωματούχους να αναβάλουν την έξοδο  από το ευρώ, μέχρι τις αμερικανικές εκλογές.
Απαντώντας σε ερώτηση του ανταποκριτή του MEGA, Μιχάλη Ιγνατίου, ο Λευκός Οίκος επισημαίνει:

ΠΕΘΑΝΕ Ο ΝΙΛ ΑΡΜΣΤΡΟΝΓΚ...


Ο Αμερικανός αστροναύτης Νιλ 'Αρμστρονγκ, ο πρώτος άνθρωπος που πάτησε το πόδι του στο φεγγάρι, πέθανε σε ηλικία 82 ετών, μετέδωσαν τα αμερικανικά ΜΜΕ.
Ο Άρμστρονγκ είχε υποβληθεί σε  εγχείρηση
μπαϊπάς στην καρδιά, νωρίτερα αυτόν τον μήνα, προκειμένου να αποφραχθούν στεφανιαίες αρτηρίες.
Ως διοικητής της αποστολής του '' Απόλλων 11 '', ο Άρμστρονγκ έγινε ο πρώτος άνθρωπος που πάτησε το πόδι του στη Σελήνη, στις