Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

Mεγάλη πτώση στην παραγωγή κρέατος και γάλακτος


Κατακόρυφη πτώση στην παραγωγή κρέατος έχει σημειωθεί τα τριάντα τελευταία χρόνια αποκαλύπτοντας τη δεινή θέση της σημερινής κτηνοτροφίας και επιβάλλοντας πλέον επιτακτικά την λήψη μέτρων για την αναστροφή του αρνητικού κλίματος. Σύμφωνα με στοιχεία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και της

Λετονία Ελλάδα (21:30 MEGA)

Λετονία Ελλάδα (21:30 MEGA)
Την Λετονία αντιμετωπίζει η Εθνική στον πρώτο αγώνα της
 στην προκριματική φάση του Μουντιάλ και θέλει να ξεκινήσει με το «δεξί» τις υποχρεώσεις της.
Ο Φερνάντο Σάντος αναμένεται να παρατάξει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα με σύστημα 4-4-2. Ο Ορέστης Καρνέζης θα καθίσει κάτω από τα δοκάρια, ενώ στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά θα αγωνιστούν οι

Στουρνάρας: Δεν θα «πειραχθούν» δώρο, άδεια στις ΔΕΚΟ

Στουρνάρας: Δεν θα «πειραχθούν» δώρο, άδεια στις ΔΕΚΟ
Δεν περιλαμβάνονται τα επιδόματα δώρων και το επίδομα αδείας στις
 περικοπές των αποδοχών στις ΔΕΚΟ, όπως προκύπτει από έγγραφη απάντηση που διαβιβάστηκε στη Βουλή από τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα.
Το έγγραφο έχει διαβιβαστεί στη Βουλή, στις 4 Σεπτεμβρίου, προς απάντηση ερώτησης που είχαν απευθύνει στο υπουργείο Οικονομικών οι βουλευτές της Δημοκρατικής Αριστεράς Βασίλης Οικονόμου και Γιώργος Κυρίτσης σχετικής με το εάν έχει κοπεί το δώρο του Πάσχα από τους

Τηλεφωνική επικοινωνία Παπανδρέου - Ρομπάι

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Χέρμαν βαν Ρομπέϊ, είχε ο Γιώργος Παπανδρέου χθες από τη Charlotte της Βόρειας Καρολίνας, όπου βρίσκεται για το Συνέδριο των Δημοκρατικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο άντρες συζήτησαν τις εξελίξεις

Σαμαράς: Φτάσαμε στα όρια μας - Ρομπάι: Πρέπει να γίνουν πολλά ακόμα

Επίσκεψη αστραπή πραγματοποίησε στην Αθήνα ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Χέρμαν βαν Ρομπάι και το απόγευμα πέρασε το κατώφλι του Μεγάρου Μαξίμου.
Η
επίσκεψη του προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου εντάσσεται στο πλαίσιο της στήριξης που δείχνουν στη χώρα κορυφαίοι θεσμικοί παράγοντες το τελευταίο διάστημα, καθώς η Αθήνα ετοιμάζεται να λάβει ένα ακόμη σκληρό πακέτο μέτρων στο πλαίσιο της δημοσιονομικής προσαρμογής

Θα ψηθεί η Ελλάδα από αφρικανικές θερμοκρασίες τα επόμενα χρόνια

Έναν διαδραστικό χάρτη με τα κύματα καύσωνα...
που θα σαρώσουν την Ευρώπη τα επόμενα 60 χρόνια, αν η υπερθέρμανση του πλανήτη συνεχιστεί με τους σημερινούς ρυθμούς, κατάρτισε και έδωσε στη δημοσιότητα η Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Περιβάλλοντος (ΕΕΑ).
Όπως προκύπτει από τον χάρτη, στις περιοχές που αναμένεται να πληγούν από σφοδρά κύματα

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΝΙΑΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΟ Ρ/Σ ΝΕΤ 105.8




Π. ΤΣΟΥΤΣΙΑΣ: Θα συζητήσουμε τώρα με τον Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ, τον κ. Μανιάτη.
                        Καλή σας μέρα κ. Μανιάτη.
Γ. ΜΑΝΙΑΤΗΣ: Καλημέρα κ. Τσούτσια.
Π. ΤΣΟΥΤΣΙΑΣ: Υπήρξε ενόχληση, απ’ ό,τι φαίνεται, από μεριάς του ΠΑΣΟΚ γιατί δεν θα γινόταν η σύσκεψη πριν από τις συναντήσεις του Πρωθυπουργού με τρόικα κλπ;
Γ. ΜΑΝΙΑΤΗΣ: Ναι. Υπάρχει ένα θέμα, που είναι πολύ απλό και πολύ

Δέκα «καυτά» ερωτήματα του Σκανδαλίδη στον Βενιζέλο...




Ένα κείμενο, απαρτιζόμενο από δέκα ερωτήσεις που αφορούν στο ιδεολογικό - πολιτκό παρόν και μέλλον του ΠΑΣΟΚ, απέστειλε ο βουλευτής Κώστας Σκανδαλίδης, στον πρόεδρο του Κινήματος, Ευάγγελο Βενιζέλο
Ξεκινώντας από την εποχή του Μάαστριχτ και φθάνοντας στην περίοδο των Μνημονίων, ο πρώην υπουργός απευθύνεται στον Ευάγγελο Βενιζέλο, ανοίγοντας διάλογο για ζητήματα ιδεολογικού χαρακτήρα, οραματικής προοπτικής, κομματικής φυσιογνωμίας και πολιτικής στρατηγικής.

Για καφέ κι όχι μόνο...



Καφέ στην πλέον δημοφιλή στοά της Αθήνας έπιναν χθες το πρωί Λοβέρδος και Μόσιαλος. Ο πρώτος, θυμίζουμε, έκανε πίσω και δεν διεκδίκησε τελικά την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, επιλέγοντας να.στηρίξει, τον περασμένο Μάρτιο, τον Ευ. Βενιζέλο. Ο Ηλ. Μόσιαλος, από την πλευρά του, ίδρυσε την κίνηση "Δυναμική Ελλάδα", που ξεκινά ανοιχτές εκδηλώσεις ανά την Ελλάδα, αρχής γενομένης από τη Θεσσαλονίκη και το κέντρο "Ξαρχάκος". Αμφότεροι, ως γνωστόν, δεν πέρασαν ούτε απ' έξω από το Μουσείο Μπενάκη, όπου ο πρόεδρος παρουσίασε τη νέα "διακήρυξη" του

Καρχιμάκης: Αν εκδικάζονταν οι φορολογικές δίκες, δεν θα έπαιρναν νέα μέτρα



Στις 160.000 φορολογικές δίκες που εκκρεμούν και κατά συνέπεια στις οικονομικές απώλειες που υφίσταται το Δημόσιο αναφέρεται με σημερινό του σχόλιο στο Twitter ο Μιχάλης Καρχιμάκης.

Συγκεκριμένα, ο.πρώην βουλευτής σημειώνει πως «η ελληνική Δικαιοσύνη έχει αντιληφθεί οτι αν είχαν εκδικαστεί οι 160.000 φορολογικές δίκες που εκκρεμούν σήμερα, δεν θα χρειάζονταν μέτρα 11,5 δισ. ευρώ».

Όχι από το ΠΑΣΟΚ, στις οριζόντιες περικοπές...




Οι διαφωνίες και οι προτάσεις από στελέχη του κόμματος...

Ανοιχτά εκφράζουν πλέον στο ΠΑΣΟΚ τις διαφωνίες τους με τα μέτρα που προτείνει η κυβέρνηση, καθώς θεωρούν δεδομένη την επιμήκυνση.
Σε επιστολή στελεχών του κόμματος προς τον Γ. Στουρνάρα επισημαίνεται πως «η  ισχύουσα δανειακή σύμβαση προβλέπει ρητά ότι σε περίπτωση βαθύτερης ύφεσης (όπως συμβαίνει τώρα), ανοίγει η συζήτηση για παράταση της περιόδου δημοσιονομικής προσαρμογής». «Θεωρούμε ότι η παράταση θα επιβεβαιωθεί από τους εταίρους μας το αργότερο στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο της 18/10/2012» είναι η εκτίμηση της Ιπποκράτους.

Τα σημεία διαφωνίας:

"Έφυγε" ο Ανέστης Πεταλίδης

Μια τεράστια απώλεια μετράει ο ΑΡΗΣ και το Ελληνικό μπάσκετ

Ο Ανέστης Πεταλίδης απεβίωσε σε ηλικία 83 ετών και ενώ από την περασμένη εβδομάδα νοσηλευόταν με εγκεφαλικό επεισόδιο στο νοσοκομείο.
Η κηδεία του θα γίνει αύριο στις 12:00 στην Αγία Σοφία.

Με τον Κ. Τζαβάρα συναντήθηκε ο Γ. Μπουτάρης

Τον Αναπληρωτή Υπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού, Κώστα Τζαβάρα, που πραγματοποιεί επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη, υποδέχθηκε σήμερα, ο δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης

Κατά  τη διάρκεια της συνάντησης που έγινε σε εγκάρδιο κλίμα, παρουσία των Αντιδημάρχων Περιβάλλοντος και Ελεύθερων Χώρων Κωνσταντίνου Ζέρβα και Πολιτισμού και Τουρισμού Σπύρου Πέγκα, η συζήτηση επικεντρώθηκε σε ζητήματα που αφορούσαν το ρόλο και τις δυνατότητες της Θεσσαλονίκης για την ανάπτυξη

Την Τρίτη οι αποζημιώσεις του ΕΛΓΑ στους αγρότες

Την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου ο ΕΛΓΑ θα καταβάλλει στους τραπεζικούς λογαριασμούς
5.247 δικαιούχων παραγωγών αποζημιώσεις συνολικού ύψους 4,2 εκατ. ευρώ περίπου, που αφορούν εκκαθαρίσεις ζημιών για τα έτη 2011 και 2012. Σύμφωνα με τον ΕΛΓΑ, οι αποζημιώσεις αυτές αφορούν ζημιές στη φυτική παραγωγή (ελιές, εσπεριδοειδή, χειμερινά κηπευτικά κλπ.) και στο ζωικό κεφάλαιο από διάφορα ζημιογόνα αίτια σε όλη την επικράτεια, αλλά κυρίως στους

Και 27 Θεσσαλονικείς στους 121 μεγαλοφοροφυγάδες

Στη λίστα των 121 φοροφυγάδων για τους οποίους αποφασίστηκε να δεσμευτούν όλα τα περιουσιακά τους στοιχεία βρίσκονται και είκοσι επτά επιχειρηματίες της Θεσσαλονίκης, των
οποίων η φοροδιαφυγή ανέρχεται σε εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ. Χθες οι δύο αρμόδιες διευθύνσεις του ΣΔΟΕ Κεντρικής Μακεδονίας προχώρησαν στις κινήσεις των δεσμεύσεων αυτών.
«Πρόκειται για μέλη επιχειρήσεων που είχαν τεράστια κέρδη κυρίως από την έκδοση εικονικών τιμολογίων, ποσά που στη συνέχεια ξέπλεναν με διάφορους τρόπους», παρατήρησε μιλώντας στη «Μ» στέλεχος του ΣΔΟΕ. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση επιχειρηματία, στους λογαριασμούς του οποίου βρέθηκε και

Δεν πετά... φτερό στη Γερμανία – 1200 πτήσεις δεν θα γίνουν ποτέ




Η απεργία του συνδικάτου επηρεάζει τα έξι κύρια αεροδρόμια της Γερμανίας, συμπεριλαμβανομένων αυτών του Βερολίνου, του Μονάχου και της Φρανκφούρτης. Οι εργαζόμενοι ζητούν αύξηση της τάξης του 5% των μισθών του ιπτάμενου πληρώματος και διαβεβαιώσεις για θέσεις απασχόλησης.

Το συνδικάτο, το οποίο εκπροσωπεί τα 2/3 των 19.000 ιπταμένων της Lufthansa, ισχυρίζεται ότι τα μέλη της δεν είχαν λάβει αύξηση στους μισθούς τους εδώ και τρία χρόνια.

ΒΙΝΤΕΟ:Το μάθημα οικονομίας από ένα 12χρονο κορίτσι που σαρώνει στο διαδίκτυο


ΒΙΝΤΕΟ:Το μάθημα οικονομίας από ένα 12χρονο κορίτσι που σαρώνει στο διαδίκτυο

Είναι μόλις 12 χρονών.Αλλά τα όσα λέει για την οικονομία και για το πως λειτουργεί το σύστημα του χρέους που έχει "σκλαβώσει" όλο τον πλανήτη είναι συγκλονιστικά! Τελικά τα πράγματα είναι τόσο απλά που ακόμη κι ένα 12 χρονο κορίτσι από το Καναδά,τα ΄χει καταλάβει. Οι μεγαλύτεροι έχουμε ένα πρόβλημα.

34.000 άνεργοι στην Κύπρο


 
Τις 34.000 έφθασε ο αριθμός των ανέργων στην Κύπρο, το 2011.
Σύμφωνα με έρευνα της Στατιστικής Υπηρεσίας το εργατικό δυναμικό ανερχόταν σε 432.000, από τους οποίους το 52,6% ήταν άντρες και το 47,4% γυναίκες.
Ο αριθμός των απασχολουμένων ανερχόταν σε 398.000, ενώ το ποσοστό απασχόλησης από 20 μέχρι 64 ετών, ήταν 73,4%.

Μωρό ο μικρότερος αγνοούμενος της εισβολής στην Κύπρο.ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΣ 9 ΛΕΙΨΑΝΩΝ ΣΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ


Μωρό ο μικρότερος αγνοούμενος της εισβολής στην Κύπρο
Ενα βρέφος μόλις μερικών μηνών είναι σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ο μικρότερος Ελληνοκύπριος της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο το 1974, σύμφωνα με τα λείψανα που εντόπισε μετά από εκταφές που πραγματοποίησε Διερευνητική Επιτροπή κοντά στο τουρκοκυπριακό σήμερα χωριό Τραχώνι.

Υπό διαμόρφωση μία νέα φτωχή κοινωνική ομάδα



Οι εκ βάθρων ανατροπές που έχουν συντελεστεί στη χώρα τα τελευταία 2,5 χρόνια καταγράφονται σε έρευνα του Εθνικού Κέντρου Κοινωνικών Ερευνών (ΕΚΚΕ) και τα ευρήματά της είναι συγκλονιστικά.

Το νέο κοινωνικό πορτρέτο της ελληνικής κοινωνίας που σκιαγραφείται αποκάλυψε μια νέα κοινωνική ομάδα, αυτή των «νέων φτωχών». Σε αυτήν περιλαμβάνονται οι εργαζόμενοι - φτωχοί, δηλαδή άνθρωποι που έχουν εργασία, αλλά δεν μπορούν να τα βγάλουν πέρα.

Στην Ελλάδα ήμουν στέλεχος, στη Σουηδία καθαρίζω τουαλέτες!



Tην ιστορία ενός Ελληνα, του Τηλέμαχου Καραχάλιου προβάλλει σήμερα το ειδησεογραφικό πρακτορείο Bloomberg σε ένα ρεπορτάζ που τιτλοφορείται «Άνεργοι Έλληνες καθαρίζουν τουαλέτες στη Σουηδία!». 
Όπως αναφέρεται,o κ. Καραχάλιος εργαζόταν ως στέλεχος φαρμακευτικής επί 17 χρόνια, δουλειά για την οποία φόραγε συνεχώς κοστούμι, οδηγούσε εταιρικό αυτοκίνητο και είχε λογαριασμό εξόδων. 

Σε δυναμικές κινητοποιήσεις προχωρούν οι δικαστικοί


Σε δυναμικές κινητοποιήσεις προχωρούν οι δικαστικοί
Οι δικαστικοί, μετά το "ναυάγιο" στις διαπραγματεύσεις με το υπουργείο Οικονομικών σχετικά με τις περικοπές τους στα μισθολόγια, προχωρούν σε δυναμικές κινητοποιήσεις.
Οι δικαστικοί λειτουργοί κάνουν λόγο για περικοπές που θα κυμαίνονται σε ποσοστό 23%- 25% στο σύνολο των ακαθάριστων αποδοχών (δηλαδή, όχι μόνο στον βασικό μισθό αλλά και στα επιδόματα), τη στιγμή που, όπως λένε, έχουν ήδη υποστεί περικοπή των αποδοχών κατά 40%.

Webfest Βέροιας στις 16 Σεπτεμβρίου


Κεντρική Μακεδονία Webfest Βέροιας στις 16 Σεπτεμβρίου

Την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου στις 4μμ αρχίζουμε να μαζευόμαστε στην πλατεία Δημαρχείου της Βέροιας για να ακούσουμε μουσική, να συζητήσουμε και να συμμετέχουμε στα εργαστήρια για το Διαδίκτυο που προσπαθούμε να οργανώσουμε.

Αν βρέχει, ακυρώνονται όλα για την επόμενη Κυριακή την ίδια ώρα.

Το Webfest της Βέροιας θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια των εκδηλώσεων εορτασμού για τα ελευθέρια της πόλης με γενικό θέμα «Μάθηση, ελευθερία και Διαδίκτυο στην πράξη».

Καλλιτεχνικό υπερθέαμα στη ΔΕΘ...


Κεντρική Μακεδονία Καλλιτεχνικό υπερθέαμα στη ΔΕΘ...

Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΠΛΙΑΤΣΙΚΑΣ & ΕΛΕΩΝΟΡΑ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ

Ο Φίλιππος Πλιάτσικας και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, ενώνουν τις δυνάμεις τους και θα συναντήσουν μαζί, τους φίλους τους σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο. Ο Φίλιππος Πλιάτσικας είναι ένας καλλιτέχνης που δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Εχει συνεργαστεί με ιδιαίτερα σημαντικούς καλλιτέχνες, εντός και εκτός συνόρων και φέτος κυκλοφόρησε το τελευταίο του προσωπικό άλμπουμ “Προσοχή στο κενό”. .

Κατερίνη: Σπίτια 100.000 ευρώ πωλούνται...10.000 !


Κεντρική Μακεδονία Σε ακινησία η αγορά ακινήτων στην Κατερίνη

Την  στιγμή που βρίσκεται στο τραπέζι η επιμήκυνση της διάρκειας αποπληρωμής στεγαστικών δανείων οι δρόμοι και οι πόρτες κατοικιών και καταστημάτων έχουν γεμίσει με κίτρινα πωλητήρια. Επίσης, συζητούνται προτάσεις για διευκολύνσεις σε  υπερχρεωμένα νοικοκυριά. Πολλοί ιδιοκτήτες ελπίζουν να λύσουν κάποιες από τις οικονομικές τους υποθέσεις καταφεύγοντας στην πώληση ακινήτων. Μόνο που η κίνηση της αγοράς μάλλον, δε θα μπορέσει να καλύψει τις ανάγκες τους.

Στους δρόμους βγαίνουν σήμερα νοσοκομειακοί γιατροί στη Θεσσαλονίκη


Στους δρόμους βγαίνουν σήμερα νοσοκομειακοί γιατροί στη Θεσσαλονίκη
Στους δρόμους βγαίνουν σήμερα νοσοκομειακοί γιατροί της Θεσσαλονίκης, προκειμένου να ενημερώσουν τους πολίτες για τα προβλήματα που υπάρχουν στον χώρο της δημόσιας υγείας.

Έσπασε όλα τα ρεκόρ η ομιλία του Ομπάμα


Έσπασε όλα τα ρεκόρ η ομιλία του Ομπάμα
Tο ρεκόρ κυκλοφορίας στο Twitter ως πολιτικό γεγονός κατέρριψε η ομιλία του αμερικανού προέδρου, Μπαράκ Ομπάμα, στο Συνέδριο του Δημοκρατικού Κόμματος, στη Σάρλοτ της Βόρειας Καρολίνας. 
 «Ένα νέο ρεκόρ για ένα πολιτικό γεγονός στο Twitter: το @barackobama προκαλεί 52.757 τουίτ το λεπτό.

Αλ. Τσίπρας:«Ληστέψατε την ΑΤΕ, τώρα ληστεύετε και το Ταχ. Ταμιευτήριο» Τον Γ. Στουρνάρα ψέγει ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ για τις αναφορές του στο Τ.Τ.


Αλ. Τσίπρας:«Ληστέψατε την ΑΤΕ, τώρα ληστεύετε και το Ταχ. Ταμιευτήριο»

Σε έντονο ύφος άσκησε κριτική στον υπουργό Οικονομικών Γ.Στουρνάρα για τις δηλώσεις του σχετικά με το ΤΤ ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας το πρωί της Παρασκευής. 

Από το βήμα της Βουλής, στο πλαίσιο επίκαιρης ερώτησης, ο Αλέξης Τσίπρας έκανε λόγο για «ληστεία τραπέζης» και πως σε άλλη χώρα θα επενέβαινε ο εισαγγελέας. Ο υπουργός Οικονομικών απάντησε: «Δεν χαϊδεύω αυτιά. Είπα την αλήθεια».

Το απόγευμα ραντεβού Σαμαρά-Ρομπάι, την Κυριακή σύσκεψη αρχηγών



Οι εξελίξεις γύρω από την κρίση χρέους της ευρωζώνης αλλά και το ελληνικό πρόγραμμα δημοσιονομικής προσαρμογής θα συζητηθούν στη συνάντηση που θα έχει το απόγευμα στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Χέρμαν Βαν Ρομπάι.

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΥΣΤΗΡΕΣ ΠΟΙΝΕΣ Δήμευση περιουσίας για 121 φοροφυγάδες


Μέχρι τα τέλη της χρονιάς αναμένεται να έχει υπογραφεί η συμφωνία μεταξύ Ελλάδας και Ελβετίας για «κρυφές» καταθέσεις Ελλήνων πολιτών
Κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων 6 πολυτελείς κατοικίες, 50 εκατ. ευρώ και μετοχές αξίας 640.000 ευρώ. Στους παραβάτες περιλαμβάνονται ξενοδοχειακές επιχειρήσεις, αγρότες, χρηματιστηριακή εταιρεία και τραπεζικός υπάλληλος
Καίριο χτύπημα κατά της φοροδιαφυγής μέσω κατάσχεσης περιουσιακών στοιχείων επιχειρεί το οικονομικό επιτελείο. Το μήνυμα που δίνεται είναι πως οι φοροφυγάδες θα χάνουν τις περιουσίες τους, καθώς το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος προχώρησε σε δεσμεύσεις τραπεζικών λογαριασμών, μετοχών και πολυτελών ακινήτων 121 φυσικών προσώπων και εταιρειών που εμπλέκονται σε υποθέσεις φοροδιαφυγής.

O ΣΥΡΙΖΑ έβαλε... στολή


Η Ρένα Δούρου και ο Παναγιώτης Κουρουμπλής ήταν δύο από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του χθεσινού συλλαλητηρίου των ενστόλων
Σκηνές απείρου κάλλους χθες το απόγευμα, στο συλλαλητήριο αστυνομικών και λοιπών ενστόλων στο Καλλιμάρμαρο.
Στην πρώτη γραμμή, κρατώντας ένα από τα πολλά πανό, βρέθηκαν βουλευτές... του ΣΥΡΙΖΑ! Μεταξύ αυτών η Ρένα Δούρου, ο Παναγιώτης Κουρουμπλής και ο Δημήτρης Τσουκαλάς. Αλλη μια απόδειξη ότι, σε τούτη την πολύπαθη, αλλά ευλογημένη χώρα, το απίθανο είναι στοιχείο της καθημερινότητας...

Το μήνυμα της κρεμάλας προς τηνκυβέρνηση



5000 αστυνομικοί,λιμενικοί και πυροσβέστες έστειλαν το πρώτο ηχηρό μήνυμα στην κυβέρνηση ότι η “αφωνία” απ΄ όσους επέλεξαν να φορέσουν στολή τελείωσε.

Οι κρεμάλες που είχαν στηθεί έξω από το υπουργείο Οικονομικών ήταν ενδεικτικές. 

Λεσβιακοί έρωτες στο Χόλυγουντ!



Δηλώσεις-φωτιά από γυναίκες για ...γυναίκες! 

Γιατί ο έρως ο κεραυνοβόλος φύλο δεν κοιτά. Βαρά το σελέμπριτι κατακούτελα και τα πράγματα γίνονται καυτά...
Σιγά που δεν θα είχε ο glam κόσμος του Χόλιγουντ και ολίγη από λεσβιακή φαντασίωση. Από τα υγρά όνειρα της Cheryl Cole για τη Rihanna και το αναψοκοκκίνισμα της Nicole Scherzinger για τη Halle Berry, ιδού οι γνωστότεροι έρωτες σελέμπριτι για σελέμπριτι. Αλλαξο-σελεμπριτιές κανονικές