Πέμπτη 13 Ιουνίου 2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΩΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΩΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ
Ανακοινώνονται τα τελικά ψηφοδέλτια του Κινήματος Αλλαγής, για τις επερχόμενες εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου, για τις ακόλουθες 31 εκλογικές περιφέρειες ανά την επικράτεια:

Αχτσιόγλου: Ο Μητσοτάκης κλείνει το μάτι στην παραβατικότητα των επιχειρήσεων

Εκλογές 2019: Το πρόγραμμα της ΝΔ οδηγεί την χώρα σε χρεωκοπία, υποστήριξε η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Έφη Αχτσιόγλου, μιλώντας στο ρ/σ «News 247».

Ο Μπόρις Τζόνσον βάζει πλώρη για πρωθυπουργός –Θριάμβευσε στην πρώτη ψηφοφορία για τη διαδοχή της Μέι

O πρώην ΥΠΕΞ της Βρετανίας, Μπόρις Τζόνσον Πλώρη για τη Ντάουνινγκ Στριτ βάζει ο Μπόρις Τζόνσον μετά τη θριαμβευτική επικράτησή του στην πρώτη ψηφοφορία των βουλευτών του Συντηρητικού Κόμματος για την επιλογή του διαδόχου της Τερέζα Μέι στην ηγεσία των Τόρηδων και την

Υποβλήθηκε σε επέμβαση λόγω αποκόλλησης αμφιβληστροειδούς

Υποβλήθηκε σε επέμβαση λόγω αποκόλλησης αμφιβληστροειδούς
Αποκόλληση του αμφιβληστροειδούς υπέστη χθες ο Ευάγγελος Βενιζέλος, η οποία και αντιμετωπίσθηκε αμέσως χειρουργικά.

Επίδομα 150 ευρώ από τον ΕΟΠΥΥ: Οι δικαιούχοι και τα δικαιολογητικά που χρειάζονται

Επίδομα 150 ευρώ από τον ΕΟΠΥΥ: Οι δικαιούχοι και τα δικαιολογητικά που Ï‡ÏÎµÎ¹Î¬Î¶Î¿Î½Ï„Î±Î¹Ο ΕΟΠΥΥ χορηγεί επίδομα λουτροθεραπείας ύψους 150 ευρώ στους ασφαλισμένους του, όπως αναφέρει ο Οργανισμός σε ανακοίνωση του. Το επίδομα αυτό αφορά την λουτρική περίοδο από την 1η Ιουνίου έως τις 31 Οκτωβρίου του 2019.

"Μπάχαλο" με τα διαγνωστικά κέντρα

&quot?Μπάχαλο&quot? με τα διαγνωστικά κέντραΤα... σπασμένα της κόντρας που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στα διαγνωστικά κέντρα και τον ΕΟΠΥΥ καλούνται να πληρώσουν οι ασφαλισμένοι, καθώς όσοι θελήσουν να κάνουν εξετάσεις, αναγκάζονται να πληρώσουν το 85% των χρημάτων κάθε εξέτασης

Οργισμένη ανάρτηση Κοτζιά κατά ΣΥΡΙΖΑ: Σύντροφοι κόφτε το


Ο Νίκος Κοτζιάς στην συνεδρίαση της Κ.Ε. της κίνησης «Πράττω»Στα άκρα βρίσκεται πλέον η κόντρα ΣΥΡΙΖΑ - Κοτζιά μετά τη ρήξη με την Κίνηση Πράττω του πρώην υπουργού Εξωτερικών."Το ψέμα και η υποκρισία δεν είναι αριστερά. Ούτε το να λες "καλύτερα δεξιός δήμαρχος παρά του Πράττω". Ή να διαρρέεις ότι

Εξωδικαστικός μηχανισμός: Σε λίγες ημέρες θα εφαρμοστεί και για τις επιχειρήσεις με χρέη έως 300.000 ευρώ

Σε λίγες ημέρες θα εφαρμοστεί η απλοποιημένη διαδικασία ρύθμισης οφειλών του εξωδικαστικού μηχανισμού και για τις επιχειρήσεις με χρέη έως 300.000 ευρώ.

Ο Μιχάλης Καρχιμάκης από την προεκλογική του συγκέντρωση στο Αιγάλεω

Η εικόνα ίσως περιέχει: 5 άτομα, άτομα κάθονται και εσωτερικός χώροςΑπό την προεκλογική του συγκέντρωση στο Αιγάλεω ,στο καφέ πατινάζ στο Μπαρουταδικο.
Μια συγκέντρωση ,με πολλούς συντρόφους και φίλους ,που έδωσε το μήνυμα ότι δεν υπάρχει μόνο η πολιτική της Ν.Δ και του ΣΥΡΙΖΑ Υπάρχει και η άλλη πολιτική.

Στη Θεσσαλονίκη αύριο ο Κυριάκος Μητσοτάκης

undefined
Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης θα βρεθεί αύριο στη Θεσσαλονίκη, όπου θα μιλήσει στο 7o Export Summit, στο Porto Palace.