Τρίτη 28 Αυγούστου 2018

Με Μαριλίζα και Παπακώστα ο ανασχηματισμός - Ολα τα ονόματα

Η σύνθεση της νέας κυβέρνησης μετά τον ανασχηματισμό Τσίπρα -Φωτογραφία αρχείου: Nikos Libertas / SOOCΑνακοινώθηκε η νέα κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα - η τρίτη από το Σεπτέμβριο του 2015. Μια κυβέρνηση που - πιθανότατα - θα οδηγήσει τον ΣΥΡΙΖΑ μέχρι τις εθνικές εκλογές.

Παύλος Χρηστίδης : Ο μόνος που κάνει καθαρή έξοδο στην Ελλάδα είναι ο Ρουβίκωνας

Η εισβολή του Ρουβίκωνα στο καλύτερα φυλασσόμενο κτίριο της Αθήνας, το υπουργείο Εξωτερικών, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τα κόμματα της αντιπολίτευσης.

Στο μισό το επιτόκιο στα δάνεια αγροτών για Προγράμματα

Αποτέλεσμα εικόνας για Στο μισό το επιτόκιο στα δάνεια αγροτών για ΠρογράμματαΚοντά στο 50% του εµπορικού επιτοκίου της αγοράς σχεδιάζεται να διαµορφωθεί το κόστος δανεισµού για αγρότες και ιδιοκτήτες πολύ µικρών µεταποιητικών επιχειρήσεων που θα ζητήσουν κεφάλαιο κάτω των 25.000 ευρώ από τις τράπεζες, σύµφωνα µε το πόρισµα των διαχειριστικών για τα εργαλεία που θα στηρίξουν την ίδια συµµετοχή

Πληρωμή 1,1 εκατ. ευρώ σε 114 δικαιούχους από τον ΟΠΕΚΕΠΕ

Πληρωμή περίπου 1,1 εκατ. ευρώ ανακοίνωσε ο Οργανισμός Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων (ΟΠΕΚΕΠΕ). Συγκεκριμένα,

Εφάπαξ ως 28/9 ή σε 5 δόσεις EΝΦΙΑ ακινήτων, χωραφιών

Αποτέλεσμα εικόνας για EΝΦΙΑ ακινήτων, χωραφιώνΕίτε εφάπαξ μέχρι τις 28 Σεπτεμβρίου είτε σε 5 μηνιαίες δόσεις, με την πρώτη έως 28 Σεπτεμβρίου και την τελευταία (5η δόση) έως 31 Ιανουαρίου 2019 καλούνται να εξοφλήσουν τα νέα εκκαθαριστικά ΕΝΦΙΑ 2018 οι ιδιοκτήτες ακινήτων και αγροτεμαχίων.

Καρυπίδης: Να πάμε τον Άρη ένα βήμα παραπάνω

Αποτέλεσμα εικόνας για Καρυπίδης: Να πάμε τον Άρη ένα βήμα παραπάνωΓια το πλάνο του Άρη, την εύκολη εκτός έδρας νίκη επί της Λαμίας (0-3) αλλά και για τον κόσμο της ομάδας, μίλησε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Θόδωρος Καρυπίδης.
Αναλυτικά τα όσα είπε ο ιδιοκτήτης του Άρη στον ΣΠΟΡ FM 94,6:

Νέα υποχώρηση της τουρκικής λίρας έναντι του δολαρίου

Αποτέλεσμα εικόνας για τουρκικής λίραςΝέα υποχώρηση έναντι του δολαρίου καταγράφει σήμερα, Τρίτη η τουρκική λίρα, καθώς οι επενδυτές στάθμιζαν τις προσπάθειες της 'Αγκυρας να διαχειρισθεί τη ρήξη της με τις ΗΠΑ μετά την

Μανώλης Χριστοδουλάκης: Ο βασικός ιδεολογικός μας αντίπαλος είναι η ΝΔ- Δεν νομιμοποιούμε τον δεξιό ρεβανσισμό

Αποτέλεσμα εικόνας για Μανώλης Χριστοδουλάκης«Ο βασικός ιδεολογικός μας αντίπαλος είναι η ΝΔ», τόνισε ο γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής Μανώλης Χριστοδουλάκης μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6 και στην εκπομπή «Παιχνίδια εξουσίας» των Βασίλη Σκουρή και Αγγελικής Σπανού.

ΑΣΕΠ: 894 μόνιμες προσλήψεις τις επόμενες 15 μέρες

Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΣΕΠ:Το νέο προσωπικό θα εργαστεί σε δήμους, περιφέρειες και πέντε φορείς του ευρύτερου δημόσιου τομέα.
Προκήρυξη 1η (137 μόνιμοι):

Γιώργος Καμίνης: Τον Αλ. Τσίπρα δεν θα τον σώσει κανένας ανασχηματισμός


«Τον Τσίπρα δεν θα τον σώσει κανείς ανασχηματισμός», τόνισε σήμερα σε ραδιοφωνικό σταθμό, ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης.Το στέλεχος του Κινήματος Αλλαγής, σχολιάζοντας τα σενάρια για αξιοποίηση στελεχών της Κεντροαριστεράς, από τον

Άρης: Συγχαρητήρια Γουλιέλμου και απάντηση Καρυπίδη

Δημήτρης Γουλιέλμος και Θόδωρος Καρυπίδης, αντάλλαξαν μηνύματα με αφορμή την χθεσινή επιβλητική νίκη του Αρη μέσα στη Λαμία με 3-0.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΚΑΕ Αρης:

Άγιος Μάμας: Ξεκινά αύριο το πιο γνωστό πανηγύρι της Χαλκιδικής

Ένα πιο γνωστά πανηγύρια στη Βόρεια Ελλάδα, η εμποροπανήγυρις του Αγίου Μάμαντος, πλησιάζει και οι διοργανωτές ετοιμάζονται πυρετωδώς προκειμένου να είναι όλα έτοιμα.

Αρχισε τα τηλεφωνήματα ο Τσίπρας για τον ανασχηματισμό -Ολα τα ονόματα

Αποτέλεσμα εικόνας για ΤσίπραςΘέμα ωρών είναι ο σχηματισμός, ο οποίος ενδεχομένως να γίνει και απόψε. Σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες του iefimerida.gr ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας έχει ήδη ξεκινήσει τα τηλεφωνήματα και τις επαφές

Αυτός είναι ο κυβερνήτης του μοιραίου αεροσκάφους της ΠΑ που συνετρίβη

Τα ενοίκια για τους φοιτητές στη Θεσσαλονίκη, ανά περιοχή -Πώς διαμορφώνονται

Αποτέλεσμα εικόνας για ενοίκια για τους φοιτητέςΟι βάσεις για την εισαγωγή των φοιτητών σε ΑΕΙ και ΤΕΙ ανακοινώθηκαν και πλέον γονείς και φοιτητές είναι σε έναν αγώνα δρόμου για την εξασφάλιση καλής και οικονομικής στέγης.

Τρίπολη: Έπεσε εκπαιδευτικό αεροπλάνο της Πολεμικής Αεροπορίας

Λίγο μετά τις 08:30, κατέπεσε ένα εκπαιδευτικό αεροπλάνο, τύπου Τ-2, έξω από την Τρίπολη προς την κατεύθυνση της Σπάρτης.

Κίνημα Αλλαγής : Ο Τσίπρας έβαλε το Σκουρλέτη γραμματέα για να διαχειριστεί την ήττα του ΣΥΡΙΖΑ

Αποτέλεσμα εικόνας για Κίνημα ΑλλαγήςΜε αιχμηρό τρόπο σχολίασε το Κίνημα Αλλαγής την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ όπου πρότεινε τον Π. Σκουρλέτη για γραμματέα του κόμματος.

Κίνηση ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΠΟΛΊΤΕΣ : ΟΧΙ ΑΛΛΟΣ ΧΑΜΕΝΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

Αντιπροσωπεία της Κίνησης ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΠΟΛΊΤΕΣ για την ανάπτυξη της Κεντρικής Μακεδονίας συναντήθηκε με την υφυπουργό Μακεδονίας Θράκης κ. Κόλλια Τσαρουχά και έθεσε το ζήτημα της ανακαίνισης και αξιοποίησης του κτιρίου και του