Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2020

Κορονοϊός: 248 νέα κρούσματα σε ένα 24ωρο - Δείτε τη γεωγραφική κατανομή


Οι τελευταίες εξελίξεις με την πανδημία του κορονοϊού στη χώρα μας, ανακοινώθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης. Όπως γνωστοποίησε ο ΕΟΔΥ, το τελευταίο 24ωρο σημειώθηκε νέα "έκρηξη" στα κρούσματα. Συγκεκριμένα, επιβεβαιώθηκαν 248 νέα κρούσματα.

Νέα μεγάλη φωτιά στο ΚΥΤ της Μόριας


Νέα φωτιά ξέσπασε το απόγευμα της Τετάρτης στο Κέντρο Υποδοχής, μεγάλο μέρος του οποίου καταστράφηκε την προηγούμενη νύχτα. 

MΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΧΙΜΑΚΗΣ : ΕΚΛΕΙΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΩΩΣΗ ΜΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΣΤΗΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΕΥΩΡΙΑ.


ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΠΟΥ ΠΟΡΕΥΌΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΖΩΉ ΔΕΝ ΥΠΟΧΩΡΟΎΝ ΔΕΝ ΑΛΛΟΙΏΝΟΝΤΑΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΜΑΣ ΧΤΥΠΟΥΝ.

Γραφειοκρατία τέλος στο Δημόσιο με νόμο Πιερρακάκη: Όλες οι συναλλαγές απλοποιούνται


Απλοποιούνται ακόμα περισσότερο οι συναλλαγές των πολιτών με το Δημόσιο, καθώς κατατέθηκε στη Βουλή το σχέδιο νόμου για την Ψηφιακή Διακυβέρνηση, με το οποίο θα δωθεί ακόμα ένα χτύπημα στη γραφειοκρατία.

Ξένοι πράκτορες στη Μόρια; Και είναι ακόμα στη θέση τους οι αρμόδιοι υπουργοί;


Αφού δεν έδωσαν λύσεις ξεκίνησαν την «εργαλειοποίηση» της τραγωδίας στη Μόρια, με στόχο το ακροδεξιό ακροατήριο.Αυτό που έγινε στη Μόρια είναι ασφαλώς μια τραγωδία για το νησί, με άγνωστη ακόμα την εξέλιξη της υπόθεσης.

ΣΥΡΙΖΑ: Ευρύς ανασχηματισμός Τσίπρα με εκπλήξεις

Ανακοινώθηκε πριν από λίγο οι νέα κατανομή αρμοδιοτήτων της της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

ΚΙΝ.ΑΛΛ.: «Να παραιτηθούν οι υπεύθυνοι για τα γεγονότα στη Μόρια»

 


Πυρά κατά των υπουργών Μετανάστευσης και Προστασίας του Πολίτη εξαπολύει το Κίνημα Αλλαγής για τα γεγονότα στη Μόρια. «Η κυβέρνηση έχασε τον έλεγχο των ''δομών''. Αδιαφόρησε για την αποσυμφόρηση. Διατήρησε τις συνθήκες ''ζούγκλας''.

Κουτσούμπας: Τεράστιες οι ευθύνες της κυβέρνησης για τη Μόρια


Το οριστικό κλείσιμο της Μόριας και να μη φτιαχτεί άλλο ΚΥΤ στη Λέσβο και τα άλλα νησιά ζήτησε ο γγ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.

ΣΥΡΙΖΑ για Μόρια: Εγκληματικές οι ευθύνες Μητσοτάκη - Μηταράκη


Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ για τη φωτιά που ξέσπασε στη Μόρια και την καταστροφή του ΚΥΤ. Όπως αναφέρει μεταξύ άλλων ο ΣΥΡΙΖΑ, "η σημερινή τραγωδία στη δομή της Μόριας αναδεικνύει τις εγκληματικές ευθύνες Μητσοτάκη - Μηταράκη". Αναλυτικά η ανακοίνωση τονίζει τα εξεις: 

Μετρό Θεσσαλονίκης: Νεκρός 54χρονος εργάτης


Θανάσιμα τραυματίστηκε ένας 54χρονος εργάτης του Μετρό στη Θεσσαλονίκη το μεσημέρι της Τετάρτης.  Ο άτυχος άνδρας έπεσε από ύψος περίπου τριών μέτρων και χτύπησε στο κεφάλι, στον σταθμό Αγίας Σοφίας.