Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020

24-48 δόσεις: Πότε ανοίγει η εφαρμογή – Ποιοι οι κερδισμένοι


Αποτέλεσμα εικόνας για 24-48 δόσεις: Πότε ανοίγει η εφαρμογή – Ποιοι οι κερδισμένοι
Στις 26 Φεβρουαρίου ανοίγει η νέα ηλεκτρονική πλατφόρμα για την πάγια ρύθμιση προκειμένου οι οφειλέτες του Δημοσίου να μπορέσουν να ρυθμίσουν τις οφειλές τους σε 24-48 δόσεις .Οι οφειλέτες της εφορίας οι οποίοι έχουν ενταχθεί στην πάγια ρύθμιση των 12-24 δόσεων μετά την

Ανασχηματισμός : Πριν το Πάσχα οι αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανασχηματισμός : Πριν το Πάσχα οι αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμαΑνασχηματισμός ενόψει και πριν λήξει το… ματς της περιόδου χάριτος. Οι αλλαγές στο γαλάζιο σχήμα έρχονται πριν το Πάσχα, αφού πρωτίστως ολοκληρωθεί το κρατ τεστ που περνούν τα υπουργεία, κατά την διάρκεια του οποίου έχουν εντοπιστεί ήδη οι αδύναμοι κρίκοι, που απειλούν το κυβερνητικό αφήγημα.

Τσίπρας στο I-Syriza: "Ο Μητσοτάκης εξοφλεί γραμμάτια σε εκείνους που τον έκαναν πρωθυπουργό"

Αποτέλεσμα εικόνας για Τσίπρας στο I-Syriza: "Ο Μητσοτάκης εξοφλεί γραμμάτια σε εκείνους που τον έκαναν πρωθυπουργό"
Στο όραμά του για την μεταμνημονιακή Ελλάδα που "είναι ταυτόσημο με το όραμα για δημοκρατία, ελευθερία και κοινωνική δικαιοσύνη", αναφέρθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας απαντώντας σε ερωτήσεις μελών της διαδικτυακής πλατφόρμας i syriza.

Αλ. Χαρίτσης: Η κυβέρνηση μεταθέτει στις τοπικές κοινωνίες τις δικές της ευθύνες για το προσφυγικό

Αποτέλεσμα εικόνας για Αλ. Χαρίτσης: Η κυβέρνηση μεταθέτει στις τοπικές κοινωνίες τις δικές της ευθύνες για το προσφυγικό
«Αφού τόσο καιρό τα έριχναν στον ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς αιδώ η κυβέρνηση μεταθέτει τις δικές της ευθύνες στις τοπικές κοινωνίες. Το μπάχαλο συνεχίζεται» σχολιάζει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Χαρίτσης, σχετικά με το πάγωμα της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου για επίταξη εκτάσεων στα νησιά.

ΣΥΡΙΖΑ: Σε τροχιά επιστροφής στην πραγματικότητα

Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΥΡΙΖΑ: Σε τροχιά επιστροφής στην πραγματικότητα
Με την εσωστρέφεια να αποτελεί το μοναδικό σημείο συζήτησης για την αξιωματική αντιπολίτευση τις τελευταίες εβδομάδες, να βάλουν νερό στο κρασί τους αποφάσισαν όλες οι τάσεις της Κουμουνδούρου, κυρίως υπό τον κίνδυνο να «χρεωθούν» -ομαδικά και ατομικά- τυχόν νέα συρρίκνωση των ποσοστών και της πολιτικής επιρροής του κόμματος αντίστοιχα.

ΕΛΠΕ: Εξαγορά φωτοβολταϊκού πάρκου στην Κοζάνη - Στα 5 μεγαλύτερα της Ευρώπης

Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΛΠΕ: Εξαγορά φωτοβολταϊκού πάρκου στην Κοζάνη - Στα 5 μεγαλύτερα της ΕυρώπηςΤην εξαγορά φωτοβολταϊκού πάρκου στην Κοζάνη, ισχύος 204 μεγαβάτ που είναι το μεγαλύτερο έργο ανανεώσιμων πηγών στην Ελλάδα και ένα από τα 5 μεγαλύτερα φωτοβολταϊκά στην Ευρώπη, ανακοίνωσαν τη Δευτέρα τα Ελληνικά Πετρέλαια.

Κατατέθηκε το ασφαλιστικό νομοσχέδιο στη Βουλή - Τι αλλάζει σε συντάξεις και μισθούς

Αποτέλεσμα εικόνας για Κατατέθηκε το ασφαλιστικό νομοσχέδιο στη ΒουλήΣημαντικές αλλαγές σε κύριες συντάξεις, επικουρικές συντάξεις και ασφαλιστικές εισφορές φέρνει το ασφαλιστικό νομοσχέδιο που κατατέθηκε στη Βουλή. Οι κομβικές αλλαγές αλλά και τα ψιλά γράμματα του νέου νόμου επηρεάζουν τρία εκατομμύρια ασφαλισμένους και ένα εκατομμύριο συνταξιούχους και κινούνται γύρω από τρεις βασικές περιοχές: 

Διακομματική Επιτροπή για την προστασία της πρώτης κατοικίας προτείνει η Γεννηματά

Αποτέλεσμα εικόνας για Διακομματική Επιτροπή για την προστασία της πρώτης κατοικίας προτείνει η ΓεννηματάΤη συγκρότηση Διακομματικής Επιτροπής για την προστασία της πρώτης κατοικίας και τον εκσυγχρονισμό του Πτωχευτικού Δικαίου των Φυσικών Προσώπων προτείνει, με επιστολή της η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά.

Στον «αέρα» και πάλι το Mega- Ξεκίνησε με την πρώτη ενημερωτική εκπομπή

Αποτέλεσμα εικόνας για Στον «αέρα» και πάλι το Mega- Ξεκίνησε με την πρώτη ενημερωτική εκπομπήΤο Mega Channel είναι και πάλι στον «αέρα»! Το «Μεγάλο Κανάλι» μετά από έναν περίπου χρόνο απουσίας από τους τηλεοπτικούς δέκτες.
Η σύνδεση ξεκίνησε με το γνωστό μουσικό theme από την ημέρα που ήρθε για πρώτη φορά το κανάλι στους τηλεοπτικούς δέκτες και το τηλεοπτικό πρόγραμμα

Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο απαλλάσσει την Ελλάδα από πρόστιμο 302 εκατ. ευρώ για τα βοσκοτόπια

Αποτέλεσμα εικόνας για βοσκοτόπια
.



Το εν λόγω πρόστιμο, το συνολικό ύψους του οποίου ανέρχονταν σε 302.577.561 ευρώ, αφορούσε τις στρεμματικές ενισχύσεις για τους βοσκοτόπους τα έτη 2009 έως το 2011, ύψους 15.383.972,53 ευρώ.

ΟΠΕΚΕΠΕ: Νέα πληρωμή σε 170.394 δικαιούχους - Ποιους αφορά

Αποτέλεσμα εικόνας για ΟΠΕΚΕΠΕ:Περισσότερα από 60 εκατ. ευρώ κατέβαλε ο Οργανισμός Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων (ΟΠΕΚΕΠΕ) στους τραπεζικούς λογαριασμούς των 170.394 δικαιούχων.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Οργανισμού, την οποία υπέγραψε ο πρόεδρος,

Συντάξεις και επιδόματα: Ποια πληρώνονται έως τις 4 Μαρτίου

Μπαράζ πληρωμών θα πραγματοποιηθεί από τις 25 Φεβρουαρίου έως τις 4 Μαρτίου καθώς θα καταβληθούν οι συντάξεις του Μαρτίου, τα προνοιακά και διατροφικά επιδόματα του ΟΠΕΚΑ, το ΚΕΑ αλλά και επικουρικές συντάξεις στους δικαιούχους.

ΑΜΚΑ και ΑΦΜ από... κούνια - Η διαδικασία για τα μωρά που γεννιούνται από σήμερα

Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΜΚΑ και ΑΦΜ από... κούνια - Η διαδικασία για τα μωρά που γεννιούνται από σήμεραΑριθμούς φορολογικού και ασφαλιστικού μητρώου θα αποκτούν τα μωρά που γεννιούνται από σήμερα, Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου και μετά.
Σύμφωνα με την εφημερίδα "TA NEA", τα υπουργεία Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Εσωτερικών, Υγείας και Εργασίας θέτουν σε πιλοτική εφαρμογή το πρόγραμμα

dailyThess : Στον ΣΥΡΙΖΑ και ο πρώην γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Κιλκίς, Λεωνίδας Δημητριάδης…

Πριν από ένα χρόνο ο Λεωνίδας Δημητριάδης, που διετέλεσε γραμματέας της ΝΕ Κιλκίς του ΠΑΣΟΚ, μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του Κινήματος αλλά και υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στο Κιλκίς, είχε αποχωρήσει από μέλος του ΚΙΝΑΛ – ΠΑΣΟΚ, ασκώντας δριμεία κριτική στο ΚΙΝΑΛ και την ηγεσία του.

Τζακ ποτ στην κλήρωση του Τζόκερ

undefined

Οι αριθμοί που κληρώθηκαν είναι οι:

Ήττα του Άρη από την ΑΕΚ με "φωνές" για την διαιτησία

undefinedΟ Άρης ηττήθηκε με 0-1 από την ΑΕΚ στο ντέρμπι της 24ης αγωνιστικής της Super League στο γεμάτο "Κλεάνθης Βικελίδης", όμως έχει έντονα παράπονα από τον διαιτητή Καραντώνη.Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση καθορίζοντας το