Τρίτη 9 Αυγούστου 2022

Θεσσαλονίκη: Κρούσμα της ευλογιάς των πιθήκων νοσηλεύεται στο ΑΧΕΠΑ

Συναγερμός στις υγειονομικές αρχές της Θεσσαλονίκης μετά την είδηση ότι υπάρχει κρούσμα ευλογιάς των πιθήκων.

Υπόθεση υποκλοπών: Την άμεση σύγκληση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας ζητά ο ΣΥΡΙΖ

Την άμεση σύγκληση της ειδικής μόνιμης Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας αυτή την εβδομάδα ζητούν, με επιστολή τους, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία που συμμετέχουν σε αυτή.

Πάνω από 100.000 κρούσματα και 314 θάνατοι την εβδομάδα 1-7 Αυγούστου - Η ανακοίνωση του ΕΟΔΥ

Σε 100.421 ανέρχονται τα συνολικά κρούσματα κορονοϊού που εντοπίστηκαν την εβδομάδα από 01 Αυγούστου 2022 - 07 Αυγούστου 2022, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του ΕΟΔΥ σήμερα, Τρίτη 9 Αυγούστου.

Απορίες και ειρωνείες του Politico με την απολογία Μητσοτάκη για τους «κοριούς»

Η γνωστή στήλη του Politico «Brussels Playbook» αφιερώνει για δεύτερη ημέρα ένα μεγάλο μέρος της για το σκάνδαλο των υποκλοπών, που έχει ξεσπάσει στην

Νέος κρατικός «Τειρεσίας» θα φακελώνει τους οφειλέτες

Τι προβλέπει το νέο νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών για κέντρα παρακολούθησης των οφειλετών και βαθμολόγηση της πιστοληπτικής τους συμπεριφοράς

Η επόμενη μάχη θα δοθεί στην Ολομέλεια της Βουλής

Με επιστολή του προς τον Κωνσταντίνο Τασούλα ο Αλέξης Τσίπρας αξιώνει τη διακοπή των θερινών διακοπών του Κοινοβουλίου και την προ ημερήσιας διάταξης

Κρυπτονομίσματα: Καταρρέουν μεγάλες πλατφόρμες εγκλωβίζοντας τους επενδυτές

Οι έμποροι που ελπίζουν να ανακτήσουν τα κεφάλαιά τους από αποτυχημένες ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων σύντομα, είναι πιθανό να καταλήξουν απογοητευμένοι, υποστηρίζουν νομικοί εμπειρογνώμονες στο CNBC.

Ο ρόλος των αγρο-φωτοβολταϊκών στην πορεία της ενεργειακής μετάβασης

Αρκετές περιοχές σε Δυτική Μακεδονία και Μεγαλόπολη συνδέθηκαν με την μονοκαλλιέργεια του λιγνίτη με αποτέλεσμα η πορεία προς την απολιγνιτοποίηση να έχει αρνητικές συνέπειες για τις οικονομίες των περιοχών.

Πέθανε ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Τσιρώνης

Πέθανε σε ηλικία 62 ετών ο πρώην βουλευτής Άρτας Δημήτρης Τσιρώνης.

Καρκίνος: Γιατί οι άνδρες κινδυνεύουν περισσότερο από τις γυναίκες

Οι περισσότεροι τύποι καρκίνου είναι συχνότεροι στους άνδρες από ό,τι στις γυναίκες, για λόγους που δεν έχουν αποσαφηνιστεί πλήρως ακόμα, σύμφωνα με μια νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα.