Κυριακή 15 Ιουλίου 2012

Απειλή για μαζικές πτωχεύσεις στα φωτοβολταϊκά

Μαζική πτώχευση χιλιάδων ηλεκτροπαραγωγών από φωτοβολταϊκά λόγω στάσης πληρωμών από τον Λειτουργό Αγοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας ΑΕ εντοπίζει ο Σύνδεσμος...
Παραγωγών από Φωτοβολταϊκά (ΣΠΕΦ) και με επιστολή του προς τον υπουργό Οικονομικών κ. Ι. Στουρνάρα ζητεί την άμεση παρέμβασή του προς εξόφληση των οφειλομένων στους ηλεκτροπαραγωγούς από φωτοβολταϊκά.

6 είδη τροφίμων για καλοκαιρινή δίαιτα


Αν επιθυμείτε μια καλύτερη εμφάνιση σώματος, το καλοκαίρι, δεν είναι ανάγκη να νιώθετε πεινασμένοι.Υπάρχουν έξηκατηγορίες τροφίμωνπου βοηθούν στην καλή εμφάνιση στην παραλία, αφού κάνουν τη διατροφή σας πιο ελαφριά. Το μυστικό στο χάσιμο βάρους είναι η επιλογή υγιεινών τροφών και η πρόσληψη λιγότερων θερμίδων από όσες καίτε.

Ταινία η ζωή της Μελίνας...



Οι επαφές στο Χόλιγουντ του Έλληνα παραγωγού Αντώνη Χατζηαντωνiου
Ένα φιλόδοξο κινηματογραφικό σχέδιο έχει ο κινηματογραφικός παραγωγός Αντώνης Χατζηαντωνάς ο οποίος άφησε την πατρίδα του στα 46 του χρόνια και έφυγε για τη Μέκκα του κινηματογράφου.

Ετοιμάζουν αλλαγές



Με το βλέμμα στραμμένο στο 19ο Συνέδριο του ΚΚΕ, το οποίο έχει προγραμματιστεί για τις αρχές του 2013, ο Περισσός αναζητεί πυξίδα υπό το βάρος της μεγάλης μείωσης των εκλογικών ποσοστών του κατά τις δυο πρόσφατες εθνικές κάλπες.
Μάλιστα στο επόμενο συνέδριο αναμένεται να γίνουν ευρείες συζητήσεις ιδεολογικοπολιτικών ζητημάτων αλλά και να επέλθουν αλλαγές στη σύνθεση των κομματικών οργάνων.

EΛΛΑΔΑ –ΙΣΠΑΝΙΑ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΝΕΩΝ Τα τρομερά μωρά της Εθνικής έτοιμα να κατακτήσουν την κορυφή της Ευρώπης



Τα τρομερά μωρά της Εθνικής έτοιμα να κατακτήσουν την κορυφή της Ευρώπης
Έτοιμοι να κατακτήσουν την κορυφή της Ευρώπης είναι οι παίκτες της Εθνικής Νέων,  οι οποίοι αντιμετωπίζουν σήμερα το βράδυ στις 21:30 την Ισπανία στον τελικό του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κάτω των 19 που διεξάγεται στην Εσθονία.  

ΤΡΟΙΚΑ ΠΡΟΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ : '' ΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ''...

Προειδοποιητικά αναλυτικά σημειώματα στέλνει η Τρόικα προς όλα τα συναρμόδια υπουργεία για ενέργεια, καύσιμα, τρόφιμα, ιδιωτικά σχολεία και κλειστά επαγγέλματα. Τα σημειώματα αυτά επισημαίνουν τα προβλήματα της αγοράς και τα παραθυράκια της νομοθεσίας που κρατούν τις τιμές των προϊόντων και των υπηρεσιών σε υψηλά επίπεδα, καθιστώντας την καθημερινότητα των Ελλήνων ακριβή.