Σάββατο 18 Ιουνίου 2016

Tης Μαρίας Χούκλη : Τα ξεροκέφαλα γεγονότα

Αποτέλεσμα εικόνας για μαρια χουκλη
Ποιος νίκησε ; Κανείς. Ποιος έχασε; Κανείς.

Ανεξαρτήτως τι λέει δημοσίως κάθε πλευρά, η συγκέντρωση του Συντάγματος, δεν ήταν τόσο πολυπληθής ώστε να δημιουργεί πολιτικό ζήτημα για την κυβέρνηση, ούτε, όμως, μπορεί  να θεωρηθεί ως μη γενόμενη, κατά πώς επιχειρούν να την παρουσιάσουν οι κυβερνώντες.

Εθνική γραμμή τριών σημείων προτείνει η Φώφη Γεννηματά

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSIΤην διαμόρφωση εθνικής γραμμής,τώρα, για να αλλάξει η ακολουθούμενη πολιτική του μνημονίου που συμφώνησε ο ΣΥΡΙΖΑ και να προκύψουν οι προϋποθέσεις για ανάπτυξη και κοινωνική συνοχή, ζητά η Φώφη Γεννηματά.

Αποχή έως 15 Σεπτεμβρίου από δίκες του Δημοσίου αποφάσισαν οι δικηγόροι

Αποχή έως 15 Σεπτεμβρίου από δίκες του Δημοσίου αποφάσισαν οι δικηγόροιΟι δικηγορικοί σύλλογοι αποφάσισαν την αποχή τους από όλες τις δίκες που σχετίζονται με το ελληνικό Δημόσιο μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου, αντιδρώντας στο ασφαλιστικό και φορολογικό νομοσχέδιο που ψήφισε η κυβέρνηση.
Μάλιστα, εξέδωσαν και ανακοίνωση:

Νεκρός μοτοσικλετιστής σε τροχαίο στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Καβάλας

Νεκρός μοτοσικλετιστής σε τροχαίο στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης - ΚαβάλαςΤο τροχαίο δυστήχημα έγινε σήμερα το πρωί στο
79ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης - Καβάλας στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη όταν φορτηγό που οδηγούσε 47χρονος συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα που οδηγούσε 34χρονος. Από τη

Χωρίς air condition: 6 κόλπα για δροσερό σπίτι, χωρίς περιττά έξοδα

Χωρίς air condition: 6 κόλπα για δροσερό σπίτι, χωρίς περιττά έξοδαΤο air condition είναι ένα μικρό θαύμα για την ανθρωπότητα. Κάθε φορά που ο τόπος βράζει, δεν είναι λίγοι εκείνοι που ευχαριστούν τον άνθρωπο που είχε την ιδέα -για την ιστορία ο Γουίλις Κάριερ είναι ο «πατέρας» του.

Θεσσαλονίκη: Έμφραγμα στην Περιφερειακή Οδό - Δυσκολίες προς Χαλκιδική

Τα δυο τροχαία που σημειώθηκαν νωρίτερα στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκηςστη διασταύρωση του κόμβου Πανοράματος με κατεύθυνση ανατολικά προκάλεσαν απίστευτο μποτιλιάρισμα.

Η οδός Διαγόρα στην Άνω Τούμπα προς την έξοδο για την

Ζωή: Χρήσιμη μαριονέτα των δανειστών ο Τσίπρας

zoi-konstantopoulou-ekbiasmosΣφοδρή επίθεση εναντίον του Αλέξη Τσίπρα και της κυβέρνησης εξαπέλυσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου από τα Τρίκαλα.
«Ο λαός δεν θα τους ανεχθεί για πολύ ακόμη, οι άνθρωποι θα βγουν στους δρόμους και όλοι αυτοί που σήμερα κυβερνούν δεν θα έχουν πού να

Γεννηματά: Το μνημόνιο δεν βγαίνει όσα επικοινωνιακά σόου και αν κάνει ο Τσίπρας

«Όσα επικοινωνιακά σόου και αν κάνει ο κ. Τσίπρας το πρόγραμμα – μνημόνιο δεν βγαίνει και δεν θα οδηγήσει στην έξοδο από την κρίση, δεν θα φέρει ανάπτυξη».
Αυτό προειδοποιεί η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά και προτείνει να διαμορφωθεί τώρα εθνική γραμμή για να αλλάξει η

Λάζαρος Παζαρτζικλής(Δημοτικός σύμβουλος Κιλκίς) : Στήριγμα στη ντόπια παραγωγή

Ξεχώρισε πάλι ο Λάζαρος  Παζαρτζικλής με τις τοποθετήσεις του στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Αγγίζοντας πάντα ουσιώδη θέματα με συγκεκριμένες προτάσεις.

Μιλώντας κατά την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της Δευτέρας ο Δημοτικός σύμβουλος Κιλκίς  Λάζαρος  Παζαρτζικλής τόνισε, μεταξύ άλλων, και τα εξής:

Του Γ. Λακόπουλου : Η «δίκαιη ανάπτυξη» και άλλα διηγήματα

Πριν μιλήσει ο Πρωθυπουργός μίλησε η εικόνα στο Μουσείο της Ακρόπολης. Ο Αλέξης Τσίπρας και δίπλα ο Πάνος Σκουρλέτης. Μόνο για ανάπτυξη δε προδιαθέτει η παρουσία του –αρμόδιου;- υπουργού που θεωρεί ότι προϋπόθεση για την ανάπτυξη είναι η εξόντωση των επενδυτών και τα

Οι Έλληνες κόβουν κινητό και σταθερό τηλέφωνο για να τα βγάλουν πέρα

Οι Έλληνες κόβουν κινητό και σταθερό τηλέφωνο για να τα βγάλουν πέραΟι Έλληνες καταναλωτές μειώνουν τη χρήση της κινητής τηλεφωνίας, λόγω ύφεσης, με το κόστος προ φόρων της ομιλίας μέσω κινητών να μειώνεται κατά 45,5% και το κόστος προ φόρων της χρήσης δεδομένων κατά 38,6%. 

Θεσσαλονίκη: ''Βροχή'' μολότοφ τα ξημερώματα έξω από το Τουρκικό Προξενείο

Επίθεση με μολότοφ δέχτηκε τα ξημερώματα η διμοιρία των ΜΑΤ που βρίσκεται έξω από το Τουρκικό Προξενείο στη Θεσσαλονίκη.

Περίπου στις 4 τα ξημερώματα τοιυ Σαββάτου μια ομάδα 20 ατόμων, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους,

ΠΑΣΟΚ: «Εκ του πονηρού η κυβερνητική συζήτηση για τον εκλογικό νόμο»

Με τρόπο σκωπτικό επέλεξε να τοποθετηθεί το ΠΑΣΟΚ με ανακοίνωσή του αναφορικά με την αλλαγή στον εκλογικό νόμο.
Αναλυτικά η ανακοίνωση – σχόλιο του ΠΑΣΟΚ αναφέρει:

Πώς το αφορολόγητο θα συνδέεται με τη χρήση κάρτας

Τη σύνδεση του αφορολόγητου ποσού εισοδήματος με τις δαπάνες μέσω πιστωτικών καρτών καθώς και τη διασύνδεση των φορολογικών ταμειακών μηχανών με την Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων θα προβλέπει το