Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

Υπάρχει ανθρώπινος μηχανισμός αυτοθεραπείας;


Ο σύγχρονος πολιτισμός παραδέχεται ως αληθινό, ό,τι είναι ορατό και μετρήσιμο. 

Η ύπαρξη ενός φαινομένου αποδεικνύεται μέσα από την ανάλυση του μηχανισμού του και κρίνεται από τα αποτελέσματα και τις συνέπειές του.

Χαμηλές θερμοκρασίες προκαλούν έξαρση της υπέρτασης



Οι χαμηλές θερμοκρασίες, εκτός από έξαρση των ιώσεων, φαίνεται να προκαλούν και έξαρση της υπέρτασης. Η πίεση είναι κατά κανόνα υψηλότερη τον...
χειμώνα και χαμηλότερη το καλοκαίρι και ο λόγος γι' αυτό είναι ότι οι χαμηλές θερμοκρασίες προκαλούν συστολή των αιμοφόρων αγγείων.

ΟΙ ΑΠΙΘΑΝΗΣ ΕΥΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ...


epigrafi3
Το αθάνατο ελληνικό πνεύμα όπως αποτυπώνεται στις επιγραφές. Ευρηματικές, ευφάνταστες, αστείες, ανορθρόγραφες!


Όταν οι μετεωρίτες χτύπησαν την Ελλάδα και έφτιαξαν λίμνες!


Επιστήμονες ανακάλυψαν ότι οι δίδυμες λίμνες κοντά στον Αλμυρό ......






που μέχρι πρότινος πιστευόταν ότι προήλθαν από ηφαιστειακή έκρηξη- αποτελούν τελικά τα ίχνη που άφησε ένας μετεωρίτης προσκρούοντας στην Ελληνική γη πριν από περίπου 10.000 χρόνια!


Από το σκοτάδι στο φως.Εως και το 20% των ανθρώπων σε κατάσταση «φυτού» έχουν συνείδηση. Βρίσκονται όμως κλειδωμένοι σε ένα σώμα που δεν αντιδρά.


Από το σκοτάδι στο φως
Είναι άνθρωποι που για διαφορετικούς λόγους - είτε εξαιτίας ατυχήματος είτε εξαιτίας νόσου - καταδικάστηκαν να ζουν στην ακινησία και στη σιωπή, σαν φαντάσματα του εαυτού τους. Ο λόγος για τους ασθενείς σε φυτική κατάσταση, αρκετοί εκ των οποίων μπορεί να μην αντιδρούν εξωτερικά, έχουν όμως πλήρη συνείδηση του εαυτού τους και του περιβάλλοντός τους, «κλειδωμένη» σε ένα σώμα που δεν τους επιτρέπει την επικοινωνία - τα τελευταία επιστημονικά στοιχεία δείχνουν ότι κάτι τέτοιο αφορά ως και 2 στους 10 τέτοιους ανθρώπους.

Υγιεινή Και Οικονομική Διατροφή: Μύθοι Και Αλήθειες


Υγιεινή και οικονομική διατροφή: μύθοι και αλήθειες (3)
Μπορεί οι τιμές των προϊόντων να κινούνται ανοδικά, μπορεί η υγιεινή διατροφή να μοιάζει ακριβή σε καιρούς κρίσης, ο μύθος όμως καταρρίπτεται, καθώς τελικά υπάρχουν πολλές υγιεινές, εναλλακτικές επιλογές τροφών, που είναι οικονομικά συμφέρουσες και προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις των καιρών.

Αγορά laptop: συμβουλές - tips και τι να προσέξω!


αγορά laptop
Αν πρόκειται να προβείτε σε αγορά laptop, είναι καλό να προσέξετε λίγα πραγματάκια ώστε να πάρετε κάτι που να σας κάνει. 


Αρχικά, αξίζει να αναφέρουμε πως γενικά, ό,τι αγοράζετε, καλό είναι να είναι όμορφο και να σας αρέσει, όμως στο τέλος αυτό που θα σας μείνει και για αυτό το οποίο θα "πιάσει" τελικά τα λεφτά του, είναι η εξυπηρέτηση που θα σας κάνει. 

Φρούτα και λαχανικά «θρέφουν» την αισιοδοξία


Φρούτα και λαχανικά «θρέφουν» την αισιοδοξία
Τα άτομα που καταναλώνουν πολλά φρούτα και λαχανικά τείνουν να είναι πιο αισιόδοξα, σύμφωνα με νέα μελέτη ειδικών της Σχολής Δημόσιας Υγείας του Χάρβαρντ. Οι ερευνητές αναφέρουν με δημοσίευσή τους στο επιστημονικό περιοδικό «Psychosomatic Medicine» ότι οι πιο αισιόδοξοι εθελοντές εμφάνιζαν υψηλότερα επίπεδα αντιοξειδωτικών ουσιών που ονομάζονται καροτενοειδή στο αίμα τους.

Πείραμα: Άνδρες βιώνουν τους πόνους της γέννας


Το ρεπορτάζ-πείραμα ενός Ολλανδικού καναλιού ήταν ο καλύτερος τρόπος για να αποδειχθεί πως το ''ισχυρό'' φύλο δεν αντέχει και πολύ... Βίωσαν με τεχνητό τρόπο τους πόνους που περνά μία γυναίκα κατά τη διαδικασία της γέννας και μάλλον δε θα παραπονεθούν ξανά για πονοκέφαλο.

Πρόσθετα μέτρα 4,2 δισ. προτείνει το ΔΝΤ Το Ταμείο ζητεί μονιμοποίηση της εισφοράς αλληλεγγύης, ταχύτητα στις αποκρατικοποιήσεις και αναδεικνύει τις αβεβαιότητες


Πρόσθετα μέτρα ύψους 4,2 δισ. ευρώ για την περίοδο 2015-2016 με πρόταση για τη μονιμοποίηση της εισφοράς αλληλεγγύης, μέτρα για την πάταξη της φοροδιαφυγής των ελευθέρων επαγγελματιών, χρηματοδοτικό κενό ύψους μέχρι 9,5 δισ. ευρώ για τη διετία 2015-16 και παραμονή της Ελλάδας εκτός αγορών τουλάχιστον μέχρι το 2018 προβλέπει η έκθεση του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, που δόθηκε την Παρασκευή στη δημοσιότητα.

Ο τύπος της Κυριακής 20/1/2013


  • ΕΘΝΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: Τα ρώσικα δισ. τινάζουν την μπάνκα στον αέρα

  • ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: Κονσέρτο για καλάσνικοφ

  • Η ΕΠΟΧΗ: Μετά τη λίστα, οι ληστές του ΔΝΤ

  • Η ΑΥΓΗ: Απο τη λίστα στα... δόντια της Λαγκάρντ

Γρίπη: Ενισχύστε το ανοσοποιητικό σας με 10 απλούς τρόπους


Γρίπη: Ενισχύστε το ανοσοποιητικό σας με 10 απλούς τρόπους (1)
Αν και δεν διατρέχει κανέναν κίνδυνο η Ελλάδα, από τα κρούσματα γρίπης που κάνουν θραύση στις ΗΠΑ τις τελευταίες μέρες, καλό θα ήταν να είστε προετοιμασμένοι. Γι’ το λόγο αυτό, δείτε τους 10 απλούς τρόπους, σύμφωνα με τη Huffington Post, για να είστε πανέτοιμοι.

Γιατί η Ελλάδα; Και γιατί τα Ελληνικά;


Η συναρπαστική ομιλία του γνωστού ελληνιστή Pedro Olalla στην Ημερίδα Κλασσικού Πολιτισμού του Σαγούντο της Ισπανίας. [Επιλέξτε τους ελληνικούς υπότιτλους]

Ένα ισπανικό βίντεο -με δυνατότητα επιλογής ελληνικών υποτίτλων- το οποίο μιλά για την προσφορά του αρχαίου ελληνικού πολιτισμού στην ανθρωπότητα.

Δήμοι: 50.000 προσλήψεις άνεργων νέων μέσω ΕΕ


Την πρόταση – πρωτοβουλία «EU–STARTER» του Συμβουλίου των Δήμων και των Περιφερειών της Ευρώπης για την αντιμετώπιση...
της ανεργίας των νέων στην Ευρώπη κατέθεσαν ο γενικός γραμματέας του Συμβουλίου Frederic Vallier και ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Κώστας Ασκούνης στον υπουργό Εργασίας Γιάννη Βρούτση.

Υπολογίστε τη σύνταξη που θα πάρετε


Στοιχεία για τον προσδιορισμό της κλάσης υπολογισμού της σύνταξης, σε περίπτωση υποβολής αίτησης για συνταξιοδότηση μέσα στο έτος 2013 δίνει σχετική εγκύκλιος του ΙΚΑ. Ειδικότερα το ΙΚΑ παραθέτει τους συντελεστές με τους οποίους πρέπει να αναπροσαρμοστούν οι συντάξιμες αποδοχές του ασφαλισμένου, που επιλέγει από την τελευταία 10ετία την καλύτερη 5ετία.

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ: Βρέθηκε ο τρόπος για να νικηθεί το AIDS! [video]


Μια ερευνητική ομάδα από την Αυστραλία κατάφερε να ανακαλύψει έναν τρόπο για να σταματήσει τον ιό HIV, από το να εξελιχθεί σε AIDS!

Πρόκειται για τον καθηγητή Ντέιβιντ Χάριτς (David Harrich) και την ομάδα του, από το Ινστιτούτο Ερευνητικής Ιατρικής του Queensland.

Απόπειρα δολοφονίας πολιτικού μπροστά στην κάμερα! (ΒΙΝΤΕΟ)


Σκηνές σοκ στη γειτονική Βουλγαρία,μπροστά στις κάμερες που κατέγραψαν την απόπειρα δολοφονίας του ηγέτη του κόμματος Δικαιωμάτων και Ελευθεριών –του οποίου τα περισσότερα μέλη είναι τουρκικής καταγωγής . Ήταν εξαιρετικά τυχερός!

Την ώρα που μιλούσε στο βήμα, ο δράστης ανέβηκε στο βήμα σήκωσε το όπλο, αλλά αυτό έπαθε εμπλοκή! Ο δράστης είναι Τούρκος και ονομάζεται Οκτάι Χασάνοβ Γενιμεχμέντοφ.

Έκρηξη ομογενών για ελληνική σημαία με... πωλείται


Σφοδρή αντίδραση των ομογενών της ...
Ολλανδίας προκάλεσε η εμφάνιση μιας τεράστιας ελληνικής σημαίας στην οποία είχε ζωγραφιστεί η λέξη "πωλείται" σε θέατρο της Ουτρέχτης.

Οι ομογενείς, σύμφωνα με το Έθνος, κατέβασαν και έσκισαν τη σημαία λίγο πριν από την έναρξη της παράστασης, προκαλώντας μεγάλες αντιδράσεις.

Αντιμετώπισε τις αυξήσεις στους λογαριασμούς της ΔΕΗ!


Η πρώτη από τις τρεις αυξήσεις στους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος μέχρι τον Ιούλιο, είναι πλέον γεγονός.

Επειδή όμως η πιο φθηνή ενέργεια είναι αυτή που δεν καταναλώνεις, σου θυμίζουμε μερικούς τρόπους με τους οποίους μπορείς να μειώσεις την άσκοπη κατανάλωση ρεύματος, να εξοικονομήσεις χρήματα και να… κρατήσεις αυτά που θα σου πάρει ο νέος λογαριασμός της ΔΕΗ. Σκέψου έξυπνα και πρακτικά και άλλαξε απλές, καθημερινές σου συνήθειες: