Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ Η ΕΛΒΕΤΙΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΩΝ

 
Το αίτημα της Βουλής για να ανοίξουν οι λογαριασμοί Ελλήνων κοινοβουλευτικών στην Ελβετία σκοντάφτει πάνω την άρνηση της Ένωσης Ελβετών Τραπεζιτών. Ήξεραν στη Βουλή από τον Απρίλιο (μέσω e-mail της ΕΕΤ) ότι δεν θα άνοιγαν οι λογαριασμοί. 

«Εκθέτει» τη Γερμανία για τα κλειστά επαγγέλματα ο Ευάγγελος Αντώναρος...




Σε μία εύστοχη παρατήρηση που διατηρεί ξεχωριστό ενδιαφέρον προέβη σήμερα από το twitter ο Ευάγγελος Αντώναρος.

Ενημερώνοντας το κοινό, ότι η «Η Γερμανία αποφάσισε μετά από 70 χρόνια να απελευθερώσει τις υπεραστικές λεωφορειακές γραμμές που είχαν απαγορευθεί για προστασία των τρένων», προχωρά σε μία οξυδερκή διαπίστωση.

Η λήψη παυσίπονων προκαλεί απώλεια ακοής στις γυναίκες

Η λήψη παυσίπονων προκαλεί απώλεια ακοής στις γυναίκες

Η συχνή λήψη κοινών παυσίπονων με δραστικές ουσίες την ιβουπροφαίνη ή την παρακεταμόλη από γυναίκες, μπορεί να οδηγήσει σε αυξημένο κίνδυνο απώλειας της ακοής τους, υποστηρίζει νέα αμερικανική μελέτη

Ερευνητές από το Νοσοκομείο Brigham and Women’s, στη Βοστόνη, εξέτασαν στοιχεία που αφορούσαν σε 62.261 γυναίκες ηλικίας από 31 έως 48 ετών. Οι εθελόντριες παρέμειναν υπό την παρακολούθηση των ειδικών για ένα

Η ΝΔ για την συνάντηση Τσίπρα-Μυλόπουλου



Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπολύει η Νέα Δημοκρατία με αφορμή την συνάντησή του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ με τον πρύτανη του ΑΠΘ Γιάννη Μυλόπουλου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
 «Την ώρα που ο κ. Τσίπρας αρχίζει την παράσταση δημαγωγίας στη Θεσσαλονίκη, το κόμμα του τάσσεται υπέρ των καταληψιών δημοσίων κτιρίων της πόλης και στρέφεται εναντίον της Αστυνομίας.

The Dark Hedges:Ο δρόμος των παραμυθιών...(φώτο)


The Dark Hedges: Ένας δρόμος βγαλμένος από παραμύθι (1)

Οχι δεν ειναι σκηνικό απο τον Αρχοντα των δαχτυλιδιών ή του Harry Potter!Ούτε είναι ο δρόμος που περπατούσε η κοκκινοσκουφίτσα για να πάει στη γιαγία της!!Γενικά ο δρόμος μπορεί να μοιάζει παραμυθένιος,αλλά είναι πέρα για πέρα πραγματικός!Πρόκειται για το Dark Hedges το οποίο Βρίσκεται στο County Antrim της Βόρειας Ιρλανδίας και μαγεύει κάθε ταξιδιώτη που το επισκέπτεται.

Οι χειρότερες φυλακές του κόσμου


Οι χειρότερες φυλακές του κόσμου (12)
Ο σκοπός του σωφρονιστικού καταστήματος δεν είναι φυσικά άλλος από τον σωφρονισμό του κρατουμένου. Για να συμβεί βέβαια αυτό θα πρέπει να υπάρχει καταρχήν μια φυλακή που να λειτουργεί σαν φυλακή. Συνθήκη που καταστρατηγείται ανεπανόρθωτα στις χειρότερες φυλακές του κόσμου…
Εκεί δεν μιλάμε καν για συνθήκες κράτησης, ο όρος είναι άγνωστος και η αναμόρφωση του κρατουμένου μένει στα χαρτιά.

Παράξενες ομπρέλες


Παράξενες ομπρέλες (1)
Τα Φθινοπωρινά πρωτοβρόχια έφτασαν με τις ομπρέλες να γίνονται και πάλι απαραίτητο αξεσουάρ σε κάθε μας μετακίνηση. Μερικές ομπρέλες βέβαια, όπως θα δείτε, συνδυάζουν την πρακτικότητα με την καινοτομία…

Ποιές είναι οι ακριβότερες πόλεις;


Το Όσλο, η Ζυρίχη και το Τόκιο είναι οι ακριβότερες πόλεις στον κόσμο, όμως στη Ζυρίχη η αγοραστική δύναμη των μισθωτών είναι η υψηλότερη, σύμφωνα με τα αποτελέσματα έρευνας της ελβετικής τράπεζας UBS.
Η Νέα Υόρκη βρίσκεται στην έκτη θέση, το Βερολίνο στην δέκατη ένατη θέση και το Παρίσι στην εικοστή πρώτη.

Οι όρκες ζουν για να φροντίζουν τους «μαμόθρεφτους» γιους τους Αν πεθάνει η μαμά τους, τα αρσενικά - όχι όμως και τα θηλυκά - αντιμετωπίζουν πολύ αυξημένο κίνδυνο θανάτου


Οι όρκες ζουν για να φροντίζουν τους «μαμόθρεφτους» γιους τους
Οι επιστήμονες βρήκαν την απάντηση στο γιατί οι θηλυκές όρκες έχουν τη μεγαλύτερη σε διάρκεια εμμηνόπαυση από οποιοδήποτε άλλο είδος εκτός του ανθρώπου. Όπως αναφέρουν ειδικοί του Πανεπιστημίου του Εξετερ με δημοσίευσή τους στην επιθεώρηση «Science», τα θηλυκά πρέπει να ζήσουν όσο περισσότερο μπορούν προκειμένου να φροντίζουν τους γιους τους. Και αυτό διότι οι γιοι των φαλαινών-δολοφόνων αποδεικνύονται άκρως… μαμόθρεφτοι: εάν η μητέρα τους πεθάνει αντιμετωπίζουν πολύ μεγαλύτερες πιθανότητες να πεθάνουν σύντομα και οι ίδιοι σε σύγκριση με τις αδελφές τους.

Ανακάλυψη CSI: λίγο αίμα «σκιτσάρει» τον δολοφόνο Βρέθηκε ο μηχανισμός δημιουργίας του προσώπου του ανθρώπου


Ανακάλυψη CSI: λίγο αίμα «σκιτσάρει» τον δολοφόνο
Ολλανδοί ερευνητές έκαναν μια ανακάλυψη η οποία αναμένεται να φέρει επανάσταση στον ιατροδικαστικό (και όχι μόνο) τομέα. Οι ερευνητές υποστηρίζουν ότι ανακάλυψαν τον μηχανισμό δημιουργίας του προσώπου. Αυτό σύμφωνα με τους ειδικούς ανοίγει τον δρόμο για την ανάπτυξη μιας μεθόδου με την οποία ένα μικρό δείγμα αίματος θα μπορεί να αποκαλύψει το πρόσωπο του ατόμου στο οποίο ανήκει. Ετσι αν σε ένα τόπο εγκλήματος υπάρχουν ίχνη αίματος θα μπορεί να αποκαλυφθεί το πρόσωπο των ατόμων στα οποία ανήκουν, και που ανάμεσά τους πιθανώς να είναι και ο δράστης.

«Ωράριο» για επιτυχή δίαιτα Η τήρηση ενός χρονικού προγραμματισμού των γευμάτων έδειξε να ενισχύει τον μεταβολισμό σε ποντίκια


«Ωράριο» για επιτυχή δίαιτα

Η κατανάλωση γευμάτων σε συγκεκριμένες ώρες της ημέρας μπορεί να οδηγήσει στην καύση λίπους, ακόμη και χωρίς στερήσεις, υποστηρίζουν ισραηλινοί επιστήμονες. 

Όπως εξηγούν οι ειδικοί του Εβραϊκού Πανεπιστημίου της Ιερουσαλήμ με δημοσίευσή τους στο επιστημονικό έντυπο «Journal of the Federation of American Societies forExperimental Biology», τα ευρήματα δείχνουν ότι η υιοθέτηση ενός διατροφικού χρονικού προγραμματισμού θα μπορούσε να οδηγήσει στην επιτυχή απώλεια βάρους, χωρίς περιορισμό στην κατανάλωση λιπαρών τροφών.

«Σαφώς και θέλω την Ελλάδα στην ευρωζώνη»


Θέλουμε την Ελλάδα στην ευρωζώνη, αλλά η Αθήνα θα πρέπει να τηρήσει τις δεσμεύσεις της. Αυτό τονίζει σε αποκλειστική του συνέντευξη προς την Deutsche Welle -TV ο γερμανός υπ. Οικονομικών Β. Σόιμπλε.
Σαφώς και θέλω να κρατήσω την Ελλάδα στην ευρωζώνη, λεεί ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε σε συνέντευξή του προς την τηλεόραση της Deutsche Welle, διευκρινίζοντας χαρακτηριστικά ότι «εάν η Ελλάδα εκπληρώσει τους όρους που έχουμε συμφωνήσει, στο δεύτερο πρόγραμμα στήριξης θα τηρήσουμε τις δεσμεύσεις μας.

Για τα μέτρα θα συζητήσει ο Βενιζέλος με τους βουλευτές.Την Τρίτη προγραμματίζεται η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας



Την προετοιμασία τον βουλευτών για το πακέτο μέτρων των 11,8 δισ. ευρώ ξεκινάει και επίσημα η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ. 
Για την Τρίτη προγραμματίζεται η από κοινού συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, της Πολιτικής Γραμματείας και της Οργανωτικής Γραμματείας, με τη συμμετοχή των υπευθύνων περιφερειακής ανασύστασης,  των γραμματέων των Τομέων του Κινήματος και των μελών του Τομέα Περιφερειακής Πολιτικής. 

Νέο αίτημα άρσης ασυλίας


Την άρση ασυλίας των δύο βουλευτών της Χρυσής Αυγής, Γ. Γερμενή και Π. Ηλιόπουλου, ζητεί από τη Βουλή ο Άρειος Πάγος έπειτα από αίτημα που διαβίβασε προς το ανώτατο δικαστήριο η εισαγγελία Πρωτοδικών.Η δικογραφία για την οποία ζητείται η άρση ασυλίας των δύο βουλευτών αφορά τις βιαιοπραγίες που έγιναν πρόσφατα στη Ραφήνα, όταν ομάδα μελών της Χ.Α, μεταξύ των οποίων και οι δύο βουλευτές, διενήργησαν ελέγχους και επιτέθηκαν σε βάρος αλλοδαπών μικροπωλητών.

Κριτική Τατσόπουλου στον ΣΥΡΙΖΑ


Πυρά εκ των έσω και συγκεκριμένα από τον βουλευτή του Πέτρο Τατσόπουλο δέχθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ για την απόφαση να ψηφίσει λευκό και να μην υπογράψει το κείμενο καταδίκης της Χρυσής Αυγής που συνέταξε η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής.
 "Χοντρή γκάφα το "λευκό" του ΣΥΡΙΖΑ στο κείμενο καταδίκης της Χρυσής Αυγής κατά τη συζήτηση στην Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής", έγραψε ο κ. Τατσόπουλος στην προσωπική του σελίδα στο Facebook και πρόσθεσε:

Χρήσιμες συμβουλές εν όψει ισχυρών καταιγίδων


Χρήσιμες συμβουλές εν όψει ισχυρών καταιγίδων

Συστάσεις λόγω του κύματος καικοκαιρίας, με ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε πολλές περιοχές της χώρας δίνει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.

Ειδικότερα, προβλέπονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες στη δυτική Ελλάδα, τη δυτική και κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία και την κεντρική Στερεά. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ και στο Ιόνιο πιθανώς πρόσκαιρα 8 μποφόρ. Σε μικρή πτώση η θερμοκρασία στα δυτικά.

Σεμινάρια για τον εντοπισμό γκέι παιδιών στη Μαλαισία



Σεμινάρια για τον εντοπισμό παιδιών που παρουσιάζουν ενδείξεις ομοφυλοφιλίας οργανώνει η κυβέρνηση της Μαλαισίας. Το σεμινάριο θα αφορά γονείς και καθηγητές και έρχεται να υπογραμμίσει την άνοδο του θρησκευτικού συντηρητισμού στη μουσουλμανική, κυρίως, χώρα.

«Βροχή» οι προπαραγγελίες για το iPhone 5


Μία ώρα χρειάστηκε για να εξαντληθούν τα αρχικά αποθέματα του iPhone 5, του νέου τηλεφώνου της Apple που συγκεντρώνει τεράστιο καταναλωτικό ενδιαφέρον.
Νωρίς σήμερα το πρωί ξεκίνησαν οι προπαραγγελίες του νέου iPhone μέσω του ιστότοπου της Apple και μέσα σε λίγη ώρα είχαν εξαντληθεί οι συσκευές που διατίθενται αρχικά από την εταιρεία.

Σχέδιο αναδιάρθρωσης των Κυπριακών Αερογραμμών


Κύπρος Σχέδιο αναδιάρθρωσης των Κυπριακών Αερογραμμών

Η Κοινοβουλευτική Επιτροπή Οικονομικών αποφάσισε σήμερα όπως εγκρίνει την ανάθεση της εκπόνησης του σχεδίου αναδιάρθρωσης των Κυπριακών Αερογραμμών στον συμβουλευτικό οίκο AirFrance-KLM Consulting, τον οποία επέλεξε το ΔΣ των Κυπριακών Αερογραμμών αφού εξέτασε τις προσφορές που υπέβαλαν συνολικά 6 συμβουλευτικοί οίκοι.

Η προσφορά κατακυρώθηκε στον οίκο AirFrance-KLM Consulting έναντι του ποσού των 226.175 ευρώ συν κάποια έξοδα τα οποία δεν θα μπορούν να υπερβούν το 15% της αρχικής τιμής,

Εκδηλώσεις για τη "Γενέθλια Ημέρα Περαίας"



ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

είσοδος ελεύθερη σε όλες τις εκδηλώσεις


ΤΕΤΑΡΤΗ 19/9, Θέατρο ΚΑΠΠΑ (Περαία), 8.30 μ.μ.

προβολή του ντοκυμαντέρ "Δυο Φορές Ξένος" (διοργάνωση: ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. - ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ)

Πρόσληψη προσωπικού στο Δήμο Σερρών


Κεντρική Μακεδονία Πρόσληψη προσωπικού στο Δήμο Σερρών

Στην πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση μίσθωσης έργου, συνολικού αριθμού δύο ατόμων για την κάλυψη αναγκών του Κέντρου Εξυπηρέτησης Πολιτών που εδρεύει στην Τ.Κ. Ορεινής , συνολικής διάρκειας  έως δώδεκα μηνών, προχωρά ο Δήμος Σερρών. Η προκήρυξη αφορά την πρόσληψη προσωπικού κατηγορίας 1 θέσης ΤΕ Διεκπεραίωσης Υποθέσεων Πολιτών και 1 θέσης ΔΕ Διεκπεραίωσης Υποθέσεων Πολιτών.

Αυτή είναι η Χρυσή Αυγή και τα στελέχη της.


Παναγιώταρος σε αλλοδαπή γιαγιά: Εσύ εδώ όχι, στον Τσίπρα και την Παπαρήγα να πα
Ένα βίντεο από τη σημερινή «εκδήλωση» της Χρυσής Αυγής όπου μοίραζε τρόφιμα «αποκλειστικά σε Έλληνες» δείχνει τον τρόπο με τον οποίο συμπεριφέρονται οι βουλευτές και τα στελέχη της. Μια ηλικιωμένη αλλοδαπή ζήτησε από τον Ηλία Παναγιώταρο να πάρει κι εκείνη λίγα τρόφιμα αλλά το μόνο που πήρε ήταν η ειρωνία του.
Στο τέλος, η ηλικιωμένη κυρία αναγκάζεται να ζητήσει και... συγνώμη. Δείτε το βίντεο:

Στο μισό «κόπηκε» η αμοιβή του Παπούλια, μαχαίρι και στους πρώην


Στο μισό «κόπηκε» η αμοιβή του Παπούλια, μαχαίρι και στους πρώην
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και οι προκάτοχοί του θα εισπράττουν στο εξής κατά 50% χαμηλότερες αποδοχές, ενώ καταργούνται τα έξοδα παράστασης που έφταναν το 33% του μηνιαίου ποσού.
Το ύψος της μηνιαίας χορηγίας του Κάρολου Παπούλια και των προκατόχων του μειώνεται στο μισό σύμφωνα με τροπολογία που κατατέθηκε στο νομοσχέδιο για την περιστολή των δημοσίων δαπανών, τροπολογία την οποία υπογράφει ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας.

«Όχι» Ελβετών τραπεζιτών στο άνοιγμα λογαριασμών βουλευτών


Αρνητικά έχει απαντήσει από τον περασμένο Απρίλιο η Ένωση Ελβετών Τραπεζιτών στο αίτημα της Βουλής να ανοίξουν οι λογαριασμοί που πιθανώς διατηρούν Ελληνες βουλευτές στην Ελβετική Συνομοσπονδία, σύμφωνα με απάντηση της Ενωσης που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα.

Παναγιωτόπουλος: "Ο Γερμανός κατακτητής διάλυσε τις Ένοπλες Δυνάμεις"


Παναγιωτόπουλος: "Ο Γερμανός κατακτητής διάλυσε τις Ένοπλες Δυνάμεις"

Η χθεσινή τοποθέτηση από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Παναγιωτόπουλο, δημιουργεί ερωτηματικά: Ο Υπουργός εξέφρασε έντονα την άποψή του ότι δεν θα πρέπει να ξαναμπει μαχαίρι στις αποδοχές των αξιωματικών και υπαξιωματικών των ενόπλων δυνάμεων.
«Ο Γερμανός κατακτητής, όταν πάτησε το πόδι στη χώρα, το πρώτο που φρόντισε να κάνει ήταν να διαλύσει τις Ένοπλες Δυνάμεις γιατί ακριβώς αποτελούν τον κεντρικό πυρήνα της κρατικής οντότητας και της εθνικής κυριαρχίας», είπε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη Βουλή ο υπουργός.
Τελικά οι  Γερμανοί πάλι, αυτή τη φορά ως δανειστές που θέλουν να καταστρέψουν τη δομή του ελληνικού στρατού;

Συναγερμός σε ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ για τα μέτρα


Συναγερμός σε ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ για τα μέτρα

Εκτός από την κοινή γραμμή απέναντι στην τρόικα, οι τρεις κυβερνητικοί εταίροι έχουν και κοινή αγωνία, που αφορά τη συνοχή των κοινοβουλευτικών τους ομάδων, αφού γνωρίζουν ότι θα υπάρξουν περισσότεροι βουλευτές από όσους νομίζουν που θα καταψηφίσουν στη Βουλή το σκληρό πακέτο των μέτρων των 11,5 δισ.

Αν και μέχρι πριν από λίγες μέρες κάποιοι νόμιζαν ότι το θέμα της συνοχής αφορά μόνο ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ και ότι στο «γαλάζιο» στρατόπεδο όλα είναι ήρεμα, διαψεύστηκαν.

Από σήμερα και για τρεις μέρες ο Τσίπρας στη Θεσσαλονίκη


Ξεκινά σήμερα το απόγευμα η τριήμερη επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο της ΔΕΘ.
Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ στις 5 μ.μ. θα επισκεφτεί το ΑΠΘ και μία ώρα αργότερα θα συναντηθεί στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης με τον Γιάννη Μπουτάρη. Στις 7 μ.μ. στο δημαρχιακό μέγαρο (Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου) θα μετάσχει σε σύσκεψη με συλλογικότητες, εκπροσώπους κινημάτων, φορέων, σωματεία εργαζομένων.

Και το νερό που τρέχει στις βρύσες... χρυσό έγινε λόγω των μεταλλείων στις Σκουριές! (ΦΩΤΟ)


Δείτε τις φωτογραφίες που έστειλαν αναγνώστες του seleo.gr από το νερό που τρέχει στις βρύσες του δικτύου ύδρευσης στη Μ.Παναγιά.

«Με αφορμή την επικείμενη «επένδυση» χρυσού στην περιοχή Σκουριές στην Μεγάλη Παναγία Χαλκιδικής και τις προεργασίες που πραγματοποιούνται στο όρος Κάκαβος εδώ και μερικούς μήνες μέσω γεωτρήσεων, σας παραθέτω μερικές σημερινές απογευματινές (13/09) φωτογραφίες από το χωριό Μεγάλη Παναγία, ως πρώτες επιπτώσεις στην ύδρευση των νοικοκυριων» αναφέρουν κάτοικοι της περιοχής.

38ο Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή: Την Παρασκευή η ομιλία της Αλ. Παπαρήγα. Με το σύνθημα «Δίνε το χέρι σε όποιον σηκώνεται… Εσύ να πάρεις πρέπει την εξουσία»


38ο Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή: Την Παρασκευή η ομιλία της Αλ. Παπαρήγα

Πανεργατική οργάνωση, λαϊκή συμμαχία και αντεπίθεση κατά της ΕΕ, του κεφαλαίου και των κομμάτων που τα υπηρετούν είναι, σύμφωνα με το ΚΚΕ, ο δρόμος πάνω στον οποίο πρέπει να βαδίσει ο λαός για να βάλει τέλος στην εξαθλίωση.

"Πετάει" λεφτά το ΙΚΑ


"Πετάει" λεφτά το ΙΚΑ
Το εξωφρενικό ποσό των 300.000€ πληρώνει το ΙΚΑ για το ενοίκιο του κτηρίου της Γλυφάδας, παρότι έχει βρει...
νέο κτήριο με φθηνότερο μίσθωμα εδώ και ένα χρόνο. Το ΙΚΑ Γλυφάδας θα μπορούσε να μετακομίσει στο νέο κτίριο από τον Απρίλιο του 2012 με ενοίκιο 13.810€ το μήνα, εν τούτοις, εξακολουθεί να παραμένει στο παλιό κτήριο, πληρώνοντας κάθε μήνα 46.150€, για ένα συμβόλαιο που έληξε στις 31 Μαρτίου του 2012 αλλά πήρε παράταση. 

Πουλούσε λαθραία τσιγάρα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης


Πουλούσε λαθραία τσιγάρα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης
Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. συνέλαβαν μια 51χρονη στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, γιατί κατηγορείται ότι πουλούσε...
στο δρόμο πακέτα τσιγάρων, τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης Ελληνικού Δημοσίου. Στην κατοχή της βρεθήκαν και κατασχεθήκαν 538 πακέτα τσιγάρων και το χρηματικό ποσό των 500€. Επίσης, σε έρευνα που ακολούθησε στο αυτοκίνητό της,  βρέθηκαν και κατασχέθηκαν άλλα 800 πακέτα τσιγάρων.

Έρχονται αλυσίδες... περιπτέρων



Ανοίγει ο δρόμος για αλυσίδες περιπτέρων καθώς εταιρείες θα μπορούν να εκμεταλλεύονται περίπτερα και καπνοπωλεία κατέχοντας πέραν της μίας αδείας. 

Η πλήρης απελευθέρωση της πώλησης καπνικών προϊόντων καθώς και το άνοιγμα του επαγγέλματος του περιπτερά προβλέπεται με την υπ' αριθ. Φ. 900/13/158602 Σ. 797/5-9-12 απόφαση του υπουργείου Εθνικής Αμυνας, κατ' εφαρμογή του Ν. 3919/2011: «Αρχή της επαγγελματικής ελευθερίας, κατάργηση αδικαιολόγητων περιορισμών στην πρόσβαση και άσκηση επαγγελμάτων».

«Πυρά» Καμμένου κατά της κυβέρνησης



Μύδρους κατά των κυβερνητικών εταίρων, και προσωπικά κατά του Αντώνη Σαμαρά, εξαπέλυσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος μιλώντας στον ΣΚΑΪ. Έκανε λόγο για «πολιτική απάτη Σαμαρά που προεκλογικά είπε ψέματα στον κόσμο», προσθέτοντας ότι «ο πρωθυπουργός έχει πει ΅ναι'Α στα πάντα».

Κίνημα βουλευτών υπέρ απολύσεων στο Δημόσιο τομέα


Διαβάστε ποιοί βουλευτές της Ν.Δ φέρονται να αναλαμβάνουν δράση, μέσω Twitter, για την απόλυση επίορκων και λουφαδόρων δημοσίων υπαλλήλων.Δείτε τα tweets.

Πίσω από τη διαγραφή του Προέδρου της ΔΑΚΕ φαίνεται να ''γεννιέται'' μία ''πρωτοβουλία βουλευτών της Ν.Δ με στόχο την απόλυση των επίορκων, σε πρώτη φάση, δημοσίων υπαλλήλων.

Αφορολόγητο τέλος και νέες κλίμακες στη φορολόγηση - Πλήρης ανατροπή στα φορολογικά



Τρία σενάρια για την κατάργηση του αφορολόγητου - Ποιες θα είναι οι νέες κλίμακες ανάλογα με το εισόδημα - Πάλι στο στόχαστρο χαμηλά και μεσαία εισοδήματα

Όλα φαίνεται πως έχουν μπει στην τελική ευθεία για την πλήρη ανατροπή (για μια ακόμη φορά) στο φορολογικό. Μετά την κατάργηση των φοροαπαλλαγών που διπλασίασε εφέτος τους φόρους για όλους όλα δείχνουν πως έρχεται η ώρα για την πλήρη κατάργηση και του αφορολόγητου με σκοπό να πεισθεί η τρόικα ότι το κράτος μπορεί να βρει άλλα δύο με τρία δισεκατομμύρια ευρώ από τα τέσσερα που δεν αποδέχεται μέσω των περικοπών.

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις οι γιατροί του ΕΟΠΥΥ και οι φαρμακοποιοί


Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις οι γιατροί του ΕΟΠΥΥ και οι φαρμακοποιοί

Οι γιατροί του ΕΟΠΥΥ αποφάσισαν τη συνέχιση των κινητοποιήσεών τους, παρά το γεγονός ότι οι χθεσινές δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Μάριου Σαλμά κινούνται, όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους, σε θετική κατεύθυνση.

Οι γιατροί ζητούν νέα συνάντηση με τον αναπληρωτή υπουργό. Εάν η συνάντηση πραγματοποιηθεί και υπάρξουν ικανοποιητικές απαντήσεις και δεσμεύσεις, οι γιατροί θα διακόψουν τις κινητοποιήσεις τους.

Μετά τους οδηγούς των λεωφορείων... Ο Κεφαλογιάννης αποκαλεί ηλίθιους και τους δημοσιογράφους



O γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας Μανώλης Κεφαλογιάννης, αφού αποκάλεσε πρώτα ηλίθιους τους οδηγούς αστικούς λεωφορείων σήμερα ήρθε να στολίσει με τον ίδιο χαρακτηρισμό και τους δημοσιογράφους!

Το tweet του Πάνου Καμμένου στον Μπαράκ Ομπάμα...στα ελληνικά...


Όχι, δεν είναι αστείο, είναι πέρα για πέρα αλήθεια. Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων έστειλε μήνυμα μέσω twitter στον πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών.

«Τον ΓΑΠ που τον βρήκες και τον μάζεψες;» ήταν το tweet του Έλληνα πολιτικού προς των Μπαράκ Ομπάμα, αλλά απάντηση δεν... πήρε.

Ελλάδα και Ισπανία στο επίκεντρο του Eurogroup


Οι εξελίξεις στην Ελλάδα και την Ισπανία θα είναι στο επίκεντρο των εργασιών του Eurogroup που συνεδριάζει στη Λευκωσία. Η Αθήνα θα παρουσιάσει το πακέτο περικοπών, ωστόσο, δεν αναμένονται αποφάσεις.
Το πακέτο περικοπων ύψους 11,5 δισ. ευρώ θα παρουσιάσει σήμερα στους ευρωπαίους ομολόγους του ο έλληνας υπουργός Οικονομικών Γ. Στουρνάρας.

Ο Τύπος της Παρασκευής


Ποια θέματα κυριαρχούν: η ρευστότητα με την οποία θα ενισχυθεί η αγορά, η συνεδρίαση του Eurogroup στη Λευκωσία.
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: "Πάτησε νάρκη ο Στουρνάρας".
Η εφημερίδα γράφει ότι "ένας ελιγμός της τελευταίας στιγμής του πρωθυπουργού και των αρχηγών Ευάγγελου Βενιζέλου και Φώτη Κουβέλη έσωσε την κυβέρνηση από την πρώτη μεγάλη ήττα της στη Βουλή.

Θεσσαλονίκη: Τραγωδία με Ρώσους τουρίστες



Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στις 04.35 τα ξημερώματα, στο 22ο χλμ. Θεσσαλονίκης- Χαλκιδικής, στην περιοχή Καρδία της Θεσσαλονίκης.



Ραγδαία επιδείνωση του καιρού με βροχές και καταιγίδες το επόμενο τριήμερο


Ραγδαία θα είναι η μεταβολή του καιρού μέσα στις επόμενες ώρες. Η μεταβολή αυτή θα αρχίσει από τη βορειοδυτική Ελλάδα και θα έχει ως κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και τις καταιγίδες. Η μεγάλη ένταση των παραπάνω φαινομένων (πολύ νερό σε λίγο χρόνο) είναι πολύ πιθανό να προκαλέσει προβλήματα στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, την Αιτωλοακαρνανία, την Αχαΐα και την Ηλεία.

Αποκαλύφθηκε το πώς γερνάει ο εγκέφαλος

Ερευνητές του Πανεπιστημίου του Νιουκάσλ αποκάλυψαν τον μηχανισμό γήρανσης των νευρώνων. Το νέο επίτευγμα που δημοσιεύεται στην επιθεώρηση «Aging Cell» ανοίγει δρόμους σε ό,τι αφορά την κατανόηση σοβαρών νόσων που συνδέονται με γήρανση και εκφύλιση του εγκεφάλου όπως η νόσος του Πάρκινσον, η