Πέμπτη 26 Αυγούστου 2021

Στις ΗΠΑ ο Κυριάκος Μητσοτάκης για να εγκαταστήσει την κόρη του

Όπως ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γ. Οικονόμου, o πρωθυπουργός μεταβαίνει στις ΗΠΑ για να εγκαταστήσει την κόρη του, Δάφνη, που ξεκινά τις σπουδές της στο Πανεπιστήμιο του Yale.

Αντιδράσεις κατά Ελντοράντο για απόλυση συνδικαλιστή

Απεργιακές κινητοποιήσεις οργανώνονται αύριο στα μεταλλεία χρυσού στη Χαλκιδική, με αφορμή τη... δεύτερη απόλυση του προέδρου του σωματείου τους, με πρόφαση ότι παραβίασε τις συμβατικές και εκ του νόμου υποχρεώσεις του ως τεχνικού ασφαλείας

Ποιος θα είναι ο διάδοχος της Μέρκελ στο Βερολίνο και την Ευρώπη -Ολα τα σενάρια στο τραπέζι

Η πιο μακρά περίοδος πολιτικής κυριαρχίας στην Ευρώπη οδεύει προς το τέλος της. Μετά από 16 χρόνια, οι Γερμανοί αρχίζουν να υποψιάζονται ότι οι λέξεις Μέρκελ και καγκελαρία δεν είναι συνώνυμα.

«Εξοικονομώ»: Μπόνους για υπαγωγή πολυκατοικιών στο πρόγραμμα -Αναλυτικά ο οδηγός

Μπόνους 10% στο ποσοστό επιδότησης των επενδύσεων ενεργειακής αναβάθμισης για τις πολυκατοικίες που εντάσσονται στο σύνολο τους στο πρόγραμμα

O Χένρι Kίσινγκερ εξηγεί στον Εconomist γιατί κατά τη γνώμη του απέτυχαν οι ΗΠΑ στο Αφγανιστάν

Τους λόγους για τους οποίους οι ΗΠΑ οδηγήθηκαν σε ταπεινωτική ήττα στο Αφγανιστάν με αποτέλεσμα να επιστρέψουν οι Ταλιμπάν στην εξουσία, επιχειρεί να εξηγήσει ο Χένρι Κίσινγκερ.

Νάσος Ηλιόπουλος: Χυδαιότητας η σύγκριση καμένων εκτάσεων με ανθρώπινες ζωές

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Νάσος Ηλιόπουλος, επιτέθηκε για τα όσα ειπώθηκαν χθες στη Βουλή κατηγορώντας τον πρωθυπουργό για χυδαιότητα.