Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

Γιατί κινδυνεύει να πάει φυλακή ο Τέβες;

Ακόμα και με τον κίνδυνο φυλάκισης βρίσκεται ο Κάρλος Τέβες στη Μεγάλη Βρετανία. Όπως ανακοίνωσαν οι αρχές, ο Τέβες συνελήφθη

στο Μάκλσφιλντ να οδηγεί χωρίς άδεια, η οποία του είχε αφαιρεθεί για έξι μήνες για προηγούμενες παραβιάσεις του νόμου. Μάλιστα, είχε κληθεί να πληρώσει και πρόστιμο 1.540 λιρών! 
Ο ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Σίτι αφέθηκε ελεύθερος μετά την καταβολή εγγύησης, ωστόσο

Αυτοκτόνησε ο 19χρονος γιος στελέχους του ΠΑΣΟΚ


Αυτοκτόνησε ο 19χρονος γιος στελέχους του ΠΑΣΟΚ
Θρήνος στην οικογένεια του Θανάση Ράσιου, γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Εβρου, από τον απρόσμενο χαμό του 19χρονου γιου του, Ανδρέα, ο οποίος έδωσε τέλος στη ζωή του με καραμπίνα. Το θλιβερό περιστατικό έχει συγκλονίσει την Αλεξανδρούπολη, οι κάτοικοι της οποίας προσπαθούν να συμπαρασταθούν όσο μπορούν στους οικείους του εκλιπόντος.

Αβραμόπουλος: Σε 10 χρόνια η κρίση θα είναι ανάμνηση


Αβραμόπουλος: Σε 10 χρόνια η κρίση θα είναι ανάμνηση
«Η σημερινή κρίση σε 10 χρόνια θα είναι μία ανάμνηση η οποία θα λειτουργεί αποτρεπτικά στην επανάληψη των λαθών του παρελθόντος και θα μας βοηθήσει να δημιουργήσουμε ένα πιο ασφαλές και με ευημερία μέλλον».

Αυτό εκτίμησε ο υπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Αβραμόπουλος μιλώντας στην καναδική εφημερίδα «Οτάβα Σίτιζεν».

Ομηρικός καβγάς Στουρνάρα - Μαριά στη Βουλή


Ομηρικός καβγάς Στουρνάρα - Μαριά στη Βουλή
Αλλη μία φορά ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας βρέθηκε σε δύσκολη θέση και στριμώχτηκε από βουλευτή. Αυτή τη φορά ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Νότης Μαριάς έστησε στον τοίχο τον υπουργό.
Ο καβγάς σημειώθηκε στη συνεδρίαση της Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων με αφορμή τον θάνατο των δύο νεαρών φοιτητών από τις αναθυμιάσεις μαγκαλιού που είχαν στο δωμάτιό τους.

Αλαβάνος: Ευρώ ή Δραχμή; Σχέδιο Β


Αλαβάνος: Ευρώ ή Δραχμή; Σχέδιο Β
Με ένα βιβλίο που κυκλοφορεί το Μέτωπο Αλληλεγγύης και Ανατροπής από τις εκδόσεις «Κορόντζη» με τίτλο «Ευρώ ή Δραχμή; Σχέδιο Β» και με υπέρτιτλο «Μόνος δρόμος είναι ο δεύτερος δρόμος» πραγματοποιεί το πρώτο βήμα προς την ίδρυση κόμματος ο Αλέκος Αλαβάνος. Ενός κόμματος που όπως δήλωσε ο ίδιος στη Real News την περασμένη Κυριακή θα κατέβει σίγουρα στις ευρωεκλογές αλλά και στις εθνικές εκλογές αν αυτές προηγηθούν.

Το απόγευμα η τελική σύνθεση της ΚΕ του ΠΑΣΟΚ


Το απόγευμα η τελική σύνθεση της ΚΕ του ΠΑΣΟΚ
Έληξε, στις 12 το μεσημέρι, η προθεσμία για την υποβολή ενστάσεων κατά του κύρους της εκλογής ορισμένων στελεχών του ΠΑΣΟΚ στην Κεντρική Πολιτική Επιτροπή (ΚΠΕ) του Κινήματος. Το απόγευμα αναμένεται να συνεδριάσει η Επιτροπή Καταστατικού και Πιστοποίησης (ΕΚΑΠ), η οποία θα εξετάσει τις ενστάσεις και θα προβεί στην τελική ανακήρυξη των εκλεγέντων, ενώ η πρώτη συνεδρίαση του οργάνου αναμένεται να γίνει την επόμενη εβδομάδα και θα εκλέξει το νέο Πολιτικό Συμβούλιο και τον Γραμματέα της ΚΠΕ.

ΣΥΡΙΖΑ: Θετική η δράση του κόμματος


ΣΥΡΙΖΑ: Θετική η δράση του κόμματος
Την υπεροχή του Αλέξη Τσίπρα σε επιχειρήματα έναντι των άλλων ομιλητών στην εκδήλωση για τον Κωνσταντίνο Καραμανλή, υποστηρίζουν κύκλοι του ΣΥΡΙΖΑ, αποτιμώντας τα γεγονότα των τελευταίων ημερών, εκφράζοντας έτσι την ικανοποίησή τους για την υποδοχή των θέσεων του κόμματος, τόσο στο φορολογικό, όσο και σε πολιτικά και κοινωνικά θέματα.

Συσκέψεις στη ΝΔ εν όψει συνεδρίου


Συσκέψεις στη ΝΔ εν όψει συνεδρίου
Με δύο διαδοχικές συνεδριάσεις, της Εκτελεστικής Γραμματείας και της Πολιτικής Επιτροπής, που θα διεξαχθούν αύριο στα γραφεία της ΝΔ, στη Λεωφόρο Συγγρού, ξεκινά και επίσημα η πορεία του κόμματος προς το Συνέδριο, το οποίο θα πραγματοποιηθεί το καλοκαίρι.

Και στις δύο συνεδριάσεις θα προεδρεύσει ο πρωθυπουργός, ο οποίος και θα επισημάνει την ανάγκη συστράτευσης όλων των στελεχών στον αγώνα για την έξοδο της χώρας από την κρίση, αλλά και την ανάγκη συμμετοχής τους στον προσυνεδριακό διάλογο, που ξεκινά.

Στο εδώλιο ο Τσοχατζόπουλος και άλλοι 18


Στο εδώλιο ο Τσοχατζόπουλος και άλλοι 18
Παραπεμπτικό για τους 19 από τους συνολικά 21 κατηγορούμενους στην υπόθεση της διακίνησης «μαύρου πολιτικού χρήματος» από εξοπλιστικά προγράμματα, που καταλογίζεται στον πρώην υπουργό Άκη Τσοχατζόπουλο, είναι το βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών, που εκδόθηκε σήμερα για τη μεγάλη δικογραφία διαφθοράς.

Ο Τσίπρας στην κηδεία του Ούγκο Τσάβες


Ο Τσίπρας στην κηδεία του Ούγκο Τσάβες
Στην Βενεζουέλα βρίσκεται ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας προκειμένου να παρευρεθεί στην κηδεία του Ούγκο Τσάβες, η οποία έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 15.30 GMT.

Τον κ. Τσίπρα, υποδέχτηκε ο Αντιπρόεδρος της χώρας, Νικόλα Μαδούρο ο οποίος και τον συνόδευσε έως τη σορό του Τσάβες. Ο κ.Τσίπρας συναντήθηκε επίσης με την μητέρα και την κόρη του εκλιπόντος.

Ρύθμιση για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές: Εκτός οι ασυνεπείς


Ρύθμιση για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές: Εκτός οι ασυνεπείς
Όσοι στο παρελθόν είχα κάνει χρήση φορολογικών ρυθμίσεων και ήταν ασυνεπείς, θα βρεθούν εκτός της νέας ρύθμισης ληξιπρόθεσμων οφειλών προς την εφορία.
Μάλιστα, οι όροι για την υπαγωγή στη ρύθμιση θα είναι αυστηροί, με υψηλά επιτόκια για όσους ενταχθούν και ποινές για όσους ξεχάσουν να πληρώσουν κάποια δόση.