Σάββατο 29 Αυγούστου 2015

Βενιζέλος: Το ταλαιπωρημένο ΠΑΣΟΚ είναι καταλύτης και εγγυητής

Με αφορμή την ομιλία του πρώην πρωθυπουργού στην Πανελλήνια Σύσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ, που είναι σε εξέλιξη, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος ασκεί κριτική προς την επιχειρηματολογία του.
«Ο κ. Τσίπρας είπε σήμερα ότι η πολιτική του οδηγούσε στη «μαζική αυτοκτονία του ελληνικού λαού και στην οικονομική καταστροφή» κι είναι πολύ ικανοποιημένος γιατί τελευταία στιγμή απέτρεψε την πλήρη καταστροφή

Τσίπρας: Αν δεν λερώναμε τα δικά μας τα χέρια, ποιος θα ξελάσπωνε το μέλλον;

Ξεκίνησε στις 12 το μεσημέρι, με την τοποθέτηση του Αλέξη Τσίπρα η διήμερη Πανελλαδική Συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ στον Πολυχώρο Πολιτισμού «Αθηναΐς». Μια συνδιάσκεψη που πραγματοποιείται στη σκιά της διάσπασης του κόμματος και των αποχωρήσεων στελεχών. 

Μεϊμαράκης: Και λέγε λέγε ο Τσίπρας κατάφερε να μας φεσώσει 90 δισ. ευρώ

Το δημαρχείο Ασπρόπυργου επισκέφτηκε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, συνοδευόμενος από βουλευτές της ΝΔ, όπως οι Γ. Βλάχος, Ν. Κακλαμάνης, Θ. Μπούρας, Μ. Βορίδης, Β. Οικονόμου, Γ. Μαρτίνου, και πολιτευτές του κόμματος.
Ο πρόεδρος της ΝΔ ανέφερε πως ήρθε στο δημαρχείο της πόλης γιατί θέλει να δίνονται

Ομιλία Φώφης Γεννηματά Προέδρου του ΠΑΣΟΚ στην συνεδρίαση της ΚΠΕ

Συντρόφισσες και Σύντροφοι.
Ξεκινάμε. Ξεκινάμε σήμερα και επίσημα τον προεκλογικό μας αγώνα.
Σε μια καθοριστική για το μέλλον της χώρας εκλογική αναμέτρηση είμαστε παρόντες, με αισιοδοξία και δύναμη.
Θα δώσουμε αυτή τη μάχη με πολύ καλύτερους όρους.
Γιατί ο Ελληνικός λαός συνειδητοποίησε ποιοι τον εξαπατούσαν με ψεύτικα λόγια και κούφιες υποσχέσεις, πότε στα Ζάππεια και πότε στην Θεσσαλονίκη.

Ο Θεοχαρόπουλος εξηγεί πώς θα γίνει η συνεργασία ΔΗΜΑΡ-ΠΑΣΟΚ -Απαντά για το ψηφοδέλτιο Επικρατείας

Συνεδριάζει εδώ και λίγη ώρα η Κεντρική Επιτροπή της ΔΗΜΑΡ για να αποφασίσει την κάθοδο στις εκλογές σε κοινό ψηφοδέλτιο συνεργασίας με το ΠΑΣΟΚ.
Αυτή είναι η πρόταση της Εκτελεστικής Επιτροπής που ελήφθη στη χθεσινή συνεδρίαση της κατά πλειοψηφία - 7 υπέρ, 3 κατά, 1 αποχή- και παρουσίασε στα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής ο πρόεδρος του κόμματος,

Παπανδρέου : Δεν μπορεί το ΠΑΣΟΚ να εχει υποψήφιο πρωθυπουργό τον Μεϊμαράκη -κατεβαίνουμε στις εκλογές

Σε ολα τα θεματα αναφέρθηκε με την ομιλια του ο Γ. Παπανδρέου ξεκαθαρίζοντας πως θα ειναι το ΚΙΔΗΣΟ στις εκλογες συμμετέχοντας αυτόνομο αν και κατέθεσε προταση για συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ το οποιο την υπονόμευσε ειπε.
Μιλώντας στη συνδιάσκεψη του κόμματος του , υπεραμύνθηκε

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΓΚΡΙΩΤΗΣ : Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΙΣΧΥΡΟ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ.

-Κρίμα ,που φαίνεται να ναυαγει η συνεργασία των κομμάτων του κέντρου και της σοσιαλδημοκρατιας. Δυστυχώς οι κινήσεις έγιναν την τελευταία στιγμή ,χωρίς ιδιαίτερη διάθεση και κάτω από την πίεση των περισσοτέρων μελών και φίλων των κομμάτων. 
-Ας μην καταστρέψουν, τουλάχιστον την επιθυμία των πολιτών ,για συνεργασία.
-Η χώρα χρειάζεται πολιτική σταθερότητα ,εθνική κυβερνητική

Θεοδωράκης: Οι ψηφοφόροι θα καθορίσουν τις συνεργασίες

Οι ψηφοφόροι είναι αυτοί που καθορίζουν ποιος θα συνεργαστεί με ποιον, υποστήριξε ο Σταύρος Θεοδωράκης σε συνέντευξη του στο οικονομικό πρακτορείο Bloomberg.
Σύμφωνα με τον επικεφαλής του Ποταμιού, «οι εκλογές θα επιβαρύνουν ακόμα περισσότερο την ήδη λαβωμένη οικονομία της χώρας».

«ΟΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΙΧΑΣΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΥΡΙΖΑ» Γεννηματά: Είμαστε στο πλευρό των μεταλλωρύχων

Συνάντηση με αντιπροσωπεία εργαζομένων των Μεταλλείων Χρυσού στη Χαλκιδική είχε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά.
Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ανέφερε μετά την συνάντηση μιλώντας στα ΜΜΕ «Είμαστε σήμερα εδώ, γιατί θέλουμε να σταθούμε στο πλευρό των

Δημοσκόπηση: Σταθερή άνοδος για ΠΑΣΟΚ, κλείνει η «ψαλίδα» ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ, 2% για ΑΝΕΛ

Νέα δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου Μακεδονίας για λογαριασμό του ΣΚΑΪ δείχνει πως μικραίνει ακόμη περισσότερο η διαφορά μεταξύ του ΣΥΡΙΖ και της Νέας Δημοκρατίας.
Προηγείται ο ΣΥΡΙΖΑ με 25% στην εκτίμηση πρόθεσης ψήφου και ακολουθεί η ΝΔ με 22%, βλέποντας τα ποσοστά της να ενισχύονται σημαντικά σε σχέση με τον Ιούνιο, οπότε και συγκέντρωνε 16,5%. Αντίθετα παρατηρείται