Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019

Αλλάζουν οι πινακίδες στα Σκόπια μετά την κύρωση της Συμφωνίας

Σε περίπου μία εβδομάδα, μετά την κύρωση από την ελληνική Βουλή του πρωτοκόλλου προσχώρησης της πΓΔΜ στο ΝΑΤΟ, θα πραγματοποιηθεί η αλλαγή των πινακίδων στις συνοριακές διόδους της χώρας, στις διπλωματικές-προξενικές αντιπροσωπείες, καθώς

Αναθεώρηση Συντάγματος: Η «ντρίπλα» ΝΔ και Τασούλα -Γιατί υπερψήφισε πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ

(Φωτογραφία: EUROKINISSΙ/ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)Μία έκπληξη περιλάμβανε η σημερινή ψηφοφορία των άρθρων για την αναθεώρηση του Συντάγματος με την οποία ολοκληρώθηκε η επεξεργασία της συνταγματικής αναθεώρησης στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής.

Χρηστίδης για τις 108 αποχωρήσεις από το ΚΙΝΑΛ: "Καλά σαράντα, παιδιά..."

Ο εκπρόσωπος τύπου του ΚΙΝΑΛ Παύλος Χρηστίδης«Οι τεθλιμμένοι συγγενείς και φίλοι των κομμένων από τα ψηφοδέλτια μας, η συντριπτική πλειοψηφία των οποίων δεν είναι καν μέλη του Κινήματος Αλλαγής, παρουσιάζονται ως λίστα… αναχωρητών για δήθεν πολιτικούς λόγους. Καλά σαράντα παιδιά..» ανέφερε σε δήλωση

Αυτοί είναι οι υποψήφιοι βουλευτές και ευρωβουλευτές της ΝΔ

Την ώρα που η κυβέρνηση-κουρελού προσπαθεί να επιβιώσει με υλικά και μεθόδους του παρελθόντος, η ΝΔ κάνει πράξη την πλήρη ανανέωση του οργανωτικού της σχήματος ενόψει των επικείμενων εκλογών. 

«Αντιδεξιά» ανταρσία στο ΚΙΝΑΛ με παραιτήσεις 108 μελών

Αποτέλεσμα εικόνας για κινημα αλλαγησΦρένο στις αναταράξεις και στις δεκάδες αποχωρήσεις µελών και φίλων από το Κίνηµα Αλλαγής επιχειρεί να βάλει η Χαριλάου Τρικούπη, επενδύοντας σε ασκήσεις ενδοοικογενειακής ισορροπίας και κινήσεις συσπείρωσης των δυνάµεών της στον «δύσβατο» δρόµο προς τις εκλογές.

«Κάπνισμα τέλος», λέει ο Γερουλάνος! «Ο νόμος πρέπει να εφαρμοστεί παντού, χωρίς ναι μεν αλλά»

Αποτέλεσμα εικόνας για «Κάπνισμα τέλος», λέει ο Γερουλάνος! «Ο νόμος πρέπει να εφαρμοστεί παντού, χωρίς ναι μεν αλλά»Στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ 100,3 μίλησε ο πρώην υπουργός και υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Παύλος Γερουλάνος, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως ο αντικαπνιστικός νόμος πρέπει επιτέλους να εφαρμοστεί. «Είναι λάθος το ότι δεν εφαρμόζεται ο νόμος του τσιγάρου και ακόμα μεγαλύτερο λάθος ότι κρατάμε δυο μέτρα και

Κοινό μήνυμα Σάντσεθ – Παπανδρέου! «Η αλλαγή μπορεί να γίνει μόνο μέσα από τις προοδευτικές αξίες, στο πλαίσιο μιας νέας κοινωνικής επανάστασης»

Το Συμβούλιο της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, της οποίας προΐσταται ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, συνεδρίασε στις 28-29 Ιανουαρίου 2019, στον Άγιο Δομίνικο, με κεντρικό θέμα τους κινδύνους για τη δημοκρατία, την κοινωνική συνοχή και τα ανθρώπινα δικαιώματα από την άνοδο του ακραίου λαϊκισμού και του νέο-φασισμού, καθώς και από την αρρύθμιστη χρήση των νέων τεχνολογιών, της ρομποτικής και της τεχνητής νοημοσύνης.