Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2018

Η Συντονιστική επιτροπή του Κινήματος Αλλαγής Κιλκίς αποφάσισε προσυνεδριακές δράσεις

Αποτέλεσμα εικόνας για κινημα αλλαγηςΠραγματοποιήθηκε στο Κιλκίς συνεδρίαση της προσωρινής επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής που συγκροτήθηκε ενόψει του συνεδρίου που θα πραγματοποιηθεί 16-18 Μαρτίου.

Την επιτροπή απαρτίζουν

Κοινό άρθρο Καμίνη με τον δήμαρχο των Σκοπίων υπέρ της λύσης

Αποτέλεσμα εικόνας για καμινηςΟ δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης και ο δήμαρχος των Σκοπίων Πέτρε Σιλέγκοφ, ενόψει της αυριανής συνάντησής τους στην Αθήνα, έγραψαν κοινό άρθρο στις εφημερίδες «Τα Νέα» και «Sloboden Pecat», με τίτλο «Βιώσιμη λύση, όχι νέα απογοήτευση».

Το άρθρο: 

Γεννηματά σε Μοσκοβισί: Η Ελλάδα χρειάζεται ελάφρυνση του χρέους

Γεννηματά σε Μοσκοβισί: Η Ελλάδα χρειάζεται ελάφρυνση του χρέουςΠάνω από μία ώρα κράτησε η συνάντηση της Φώφης Γεννηματά με τον επίτροπο Οικονομικών Πιερ Μοσκοβισί, στο γραφείο της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής στη Βουλή με την οποία ξεκίνησε τις επαφές του στην Αθήνα ο Ευρωπαίος αξιωματούχος.

Τι είπαν Γεννηματά και Παπανδρέου στη Βουλή

Η Φώφη «ξεπλένει» τον Γιώργο Παπανδρέου Σχεδόν μια ώρα είχε διάρκεια η συνάντηση της Φώφης Γεννηματά με τον Γιώργο Παπανδρέου, στο γραφείο της επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής, στη Βουλή.
Το πολιτικό αυτό ραντεβού ακολούθησε την ολοκλήρωση

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΓΚΡΙΩΤΗΣ : ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ NOVARTIS ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ

Αποτέλεσμα εικόνας για γιάννης μαγκριώτηςΠιστεύω, ότι κανείς δεν θα διαφωνήσει ότι:
-Οί φαρμακευτικές εταιρείες χρησιμοποίησαν και χρησιμοποιούν στην χώρα μας και σε όλο τον κόσμο αθέμιτες πρακτικές, για την προώθηση των συμφερόντων τους.
-Η χώρα μας και όχι μόνο, ήταν θεσμικά ανοχύρωτη απέναντι στις επιθετικές πρακτικές τους.
-Την περίοδο 2004-2009, είχαμε έκρηξη τής φαρμακευτικής δαπάνης

H κοπή πίτας του Επιμελητηρίου Κιλκίς

Σε κλίμα αισιοδοξίας, με πνεύμα συστράτευσης και συνεργασίας για την οικονομική πρόοδο του τόπου, πραγματοποιήθηκε η κοπή της καθιερωμένης βασιλόπιτας του Επιμελητηρίου Κιλκίς. 
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα

Πιστώνονται σήμερα τα 4 εκατ. ευρώ στους 2.500 Έλληνες τευτλοπαραγωγούς της ΕBZ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΒΖΕντός της ημέρας πιστώνεται στους τραπεζικούς λογαριασμούς των 2.500 Ελλήνων τευτλοπαραγωγών ποσό ύψους 4 εκατ. ευρώ, ως μέρος των χρημάτων που τους οφείλονται από την Ελληνική

Πότε πληρώνονται οι συντάξεις Μαρτίου

Ανακοινώθηκαν από τα ασφαλιστικά ταμεία οι ημερομηνίες καταβολής των συντάξεων του Μαρτίου.Οι συνταξιούχοι του Δημοσίου και του ΙΚΑ θα καταβάλλει τις συντάξεις στις 27 Φεβρουαρίου 2017 ημέρα Τρίτη. Ο ΟΑΕΕ θα καταβάλλει τις συντάξεις την 1η Μαρτίου 2017 ημέρα