Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

Σεξουαλικά όργια του γιου του Καντάφι στη θαλαμηγό του Κεμάλ Ατατούρκ

Εξοργίζουν τα σεξουαλικά όργια τα οποία έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια στη θαλαμηγό που είχε χρησιμοποιήσει ο Κεμάλ Ατατούρκ. Σύμφωνα με την είδηση της
τουρκικής εφημερίδας Vatan με τίτλο "και ο γιός του Καντάφι απόλαυσε τη Σαβαρόνα",  η γαλλική αστυνομία αποκάλυψε κύκλωμα το οποίο οργάνωνε όργια σε διάφορα σημεία του

Τι συμβαίνει όταν ερωτευόμαστε;

Όταν ερωτεύεστε οι ορμόνες στο σώμα σας παρουσιάζουν αξιοσημείωτες αλλαγές. Στους άνδρες, η ορμόνη τεστοστερόνη που
μεταξύ άλλων αυξάνει την επιθετικότητα και τη σεξουαλική ορμή, μειώνεται. Αντίθετα στις γυναίκες, η τεστοστερόνη που συνήθως βρίσκεται σε χαμηλά

Πλημμύρισαν σπίτια και καταστήματα στις Σέρρες


Πλημμύρισαν σπίτια και καταστήματα στις Σέρρες
Σπίτια, καταστήματα και πολλοί δρόμοι πλημμύρισαν στο Σιδηρόκαστρο Σερρών έπειτα από νεροποντή που σημειώθηκε χθες το απόγευμα. Επτά πυροσβεστικά οχήματα έσπευσαν στην περιοχή και απομάκρυναν τη λάσπη από υπόγεια πολυκατοικιών, κεντρικά καταστήματα και υπερχειλισμένα φρεάτια. 

Το 2013 το φυσικό αέριο στην Κατερίνη


Κεντρική Μακεδονία Το 2013 το φυσικό αέριο στην Κατερίνη

Έως το 2013 αναμένεται να ξεκινήσει η διανομή του φυσικού αερίου στην Κατερίνη στο υπάρχον δίκτυο των 30 χιλιομέτρων αγωγών που έχουν κατασκευαστεί στην πόλη από το 2006, ενώ έως το 2015 αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί τα 110 χιλ. που προβλέπονται στον σχεδιασμό για την Κατερίνη.

Αυτό δήλωσε κατά τη διάρκεια της ημερίδας του Τεχνικού Επιμελητηρίου Πιερίας ο Διευθυντής Δραστηριοτήτων Διανομής Αερίου της ΔΕΠ Θεόδωρος Τερζόπουλος, ο οποίος ανέφερε ότι έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία για τον στρατηγικό επενδυτή που θα αναλάβει τις τέσσερις πόλεις της Κεντρικής Μακεδονίας που θα καλύπτονται από την ίδια εταιρία παροχής.

“Το 65% των λυμμάτων της Νάουσας πέφτουν στην Αράπιτσα”!


Κεντρική Μακεδονία “Το 65% των λυμμάτων της Νάουσας πέφτουν  στην Αράπιτσα”!

Σε ένα μίνι δημοτικό συμβούλιο, με την παρουσία των κ.κ. Φουντούλη, Γώγου και Καρτσιούνη από τη μειοψηφία και του δημάρχου κ. Καραμπατζού, εξελίχθηκε η προαναγγελθείσα ενημέρωση της Δημοτικής Ύδρευσης Αποχεύτευσης Νάουσας, με βασικότερα σημεία της η ομολογία του προέδρου της Επιχείρησης κ. Παπαδόπουλου ότι  τα χρηματικά αποθεματικά της επιχείρησης επαρκούν για την κάλυψη των λειτουργικών της δαπανών μόλις μέχρι τις 31 Μαΐου,

Εκπτώσεις εως 16 Ιουνίου στη Θεσσαλονίκη


Κεντρική Μακεδονία Εκπτώσεις εως 16 Ιουνίου στη Θεσσαλονίκη

Από την Πέμπτη 31 Μαΐου 2012 έως και το Σάββατο 16 Ιουνίου 2012, η αγορά της Θεσσαλονίκης βάζει «χρώμα» στις τιμές της, δίνοντας τη δυνατότητα στους καταναλωτές να κάνουν τις αγορές τους σε ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές.

Στα πλαίσια της προσπάθειας αναθέρμανσης της αγοραστικής κίνησης, ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης καλεί τις εμπορικές επιχειρήσεις της πόλης να συμμετέχουν στη προσπάθεια αλλαγής ψυχολογίας της αγοράς, «χρωματίζοντας» τις τιμές τους και διαθέτοντας τα είδη τους σε μοναδικά χαμηλές τιμές.

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης σε Κιλκίς και Πολύκαστρο


Κεντρική Μακεδονία Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης σε Κιλκίς και Πολύκαστρο

Από το Κιλκίς αρχίζουν την Τρίτη οι περιοδείες του Παναγιώτη Ψωμιάδη σε περιοχές της Βόρειας Ελλάδας. Στόχος αυτής και όλων όσων θα ακολουθήσουν είναι να συζητήσει η ΝΔ τα προβλήματα των πολιτών και να προβάλει τις θέσεις του κόμματος αλλά και την αναγκαιότητα συμμετοχής στις επερχόμενες εκλογές και υπερψήφισης της ΝΔ, της μόνης πολιτικής δύναμης, που εγγυάται τη σταθερότητα και την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας.

«Greek Exit»


fotolia/anastasios71
«Η επικεφαλής του ΔΝΤ δε νιώθει καμιά συμπόνια για τους Έλληνες», τιτλοφορείται σχετικό δημοσίευμα της κυριακάτικης Welt που σημειώνει ότι «η επικεφαλής του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ νιώθει μόνο περιορισμένη συμπόνια για τους πληγέντες από την αναγκαστική λιτότητα Έλληνες».

«Greek Exit» είναι ο τίτλος ρεπορτάζ στην κυριακάτικη Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung που αναφέρεται στα σενάρια εξόδου της Ελλάδας από την ευρωζώνη.

Σαν Σήμερα 28 Μαίου


Φωτογραφία για Σαν σήμερα 28 Μαΐου
1979 - Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής υπογράφει στο Ζάππειο Μέγαρο τη συμφωνία πλήρους ένταξης της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Οικονομική Κοινότητα. Οι διαπραγματεύσεις είχαν αρχίσει το 1976 και ολόκληρώθηκαν τον Μάιο του 1979. Η συμφωνία επικυρώθηκε από το ελληνικό κοινοβούλιο, ένα μήνα αργότερα, στις 28 Ιουνίου του 1979. 

585 π.Χ. - Συμβαίνει έκλειψη Ηλίου, που είχε προβλεφθεί από τον Θαλή τον Μιλήσιο, κατά τη διάρκεια μάχης μεταξύ του Αλυάττη Β' και του Κυαξάρη.

Le Monde: Δράστε πριν η Ελλάδα μας παρασύρει στο βυθό!


Έκκληση στη Γερμανία να βοηθήσει την Ελλάδα να βγει από την κρίση ώστε να καταλήξει σε συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ, κάνει σήμερα η εφημερίδα Le Monde μέσω άρθρου που τιτλοφορείται «Μια ελληνο-γερμανική τραγωδία» και  υπότιτλο «Δράστε πριν τις 17 Ιουνίου»!
 

Να ποιοί ψήφισαν Χρυσή Αυγή.Έρευνα απο το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας



Η έρευνα έγινε από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. Σύμφωνα με την έρευνα μια από τις βασικές παραμέτρους που έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην άνοδο της Χρυσής Αυγής είναι η τοποθέτηση των Ελλήνων απέναντι στους μετανάστες, η οποία χαρακτηρίζεται σε γενικές γραμμές ως αρνητική.


Η περισσότεροι θεωρουν ότι η παρουσία τους βλάπτει την οικονομία και υποσκάπτει την πολιτισμική ζωή και ταυτότητα της χώρας.

Σαμαράς: Θέλει διαπραγμάτευση με «παγωμένα» μέτρα



Για το Σεπτέμβριο θέλει να μεταθέσει τις δύσκολες αποφάσεις του Ιουλίου ο Αντ. Σαμαράς στην περίπτωση που κληθεί να διαπραγματευθεί με την τρόικα στα τέλη Ιουνίου. Στη δημοσιότητα σήμερα τα «γαλάζια» ψηφοδέλτια. 

Ο Πρόεδρος της ΝΔ σύμφωνα με απολύτως εξακριβωμένες πληροφορίες του Real.gr έχει στο συρτάρι του ένα φιλόδοξο “plan b” για τη διαπραγμάτευση με την τρόικα στα τέλη Ιουνίου όπου υποτίθεται ότι θα κλειδώσει τη συμφωνία για τα μέτρα του 2013 – 2014. 

17.000 σχόλια στο facebook της Λαγκάρντ και ελληνοτουρκικός πόλεμος!


Από την πρώτη στιγμή που έγιναν γνωστά τα όσα είπε η επικεφαλής του ΔΝΤ στην εφημερίδα Guardian, οι απαντήσεις ήταν άμεσες.

Όχι μόνο από την Ελλάδα αλλά και από  όλο τον κόσμο, με πολλές φορές υβριστικά σχόλια. Και όλα αυτά μέσω facebook. Για το κύμα αυτό διαμαρτυρίας έχει αρχίσει μια συζήτηση για το κατά πόσο με το να γράψεις ένα υβριστικό μήνυμα στον τοίχο κάποιου διαμαρτύρεσαι στ' αλήθεια.

Τα τρία πιθανά σενάρια για την επόμενη ημέρα



Σύμφωνα με τους συσχετισμούς και τα δεδομένα που διαμορφώνονται στις Βρυξέλλες
Του ανταποκριτή μας στις Βρυξέλλες Νικου Xρυσολωρα
Τρία είναι τα πιθανά σενάρια για την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας μας, την επαύριο των εκλογών, σύμφωνα τουλάχιστον με τα δεδομένα και τους συσχετισμούς που διαμορφώνονται αυτήν την ώρα στις Βρυξέλλες.
Το ευνοϊκό -υπό τις δυσμενείς πάντοτε συνθήκες- σενάριο είναι να προκύψει από την αναμέτρηση της 17ης Ιουνίου μία κυβέρνηση με διάθεση να εφαρμόσει τα συμπεφωνημένα του Προγράμματος Προσαρμογής.

ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΔ Aγρια πόλωση με φόντο τα νέα γκάλοπ


Aγρια πόλωση με φόντο τα νέα γκάλοπ
Μάχη στήθος με στήθος δίνουν η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ για την πρώτη θέση, στο νέο δίπολο που διαμορφώνεται στο πολιτικό σκηνικό εν όψει των εκλογών της 17ης Ιουνίου, έτσι όπως καταγράφηκε στα γκάλοπ που δημοσιεύτηκαν χθες σε 5 κυριακάτικες εφημερίδες.
Το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ δείχνουν να διατηρούν τις δυνάμεις τους με μικρές αυξητικές τάσεις, ενώ συμπιέζονται τα υπόλοιπα κόμματα κάτω από τη νέα δικομματική διαμάχη.
Η ΝΔ προηγείται του ΣΥΡΙΖΑ από 0,5 έως 5,7%, παρά το γεγονός ότι ο ΣΥΡΙΖΑ καταγράφει μεγαλύτερη δυναμική στο νέο διπολικό περιβάλλον που διαμορφώνεται στην πολιτική σκηνή.