Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016

Καταγγελία της Δημοκρατικής Συμπαράταξης για ένα απίστευτο περιστατικό στο νοσοκομείο Αττικόν

Στην καταγγελία ενός απίστευτου περιστατικού που συνέβη στο νοσοκομείο Αττικόν προχώρησε η «Δημοκρατική Συμπαράταξη: ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ» ζητώντας παράλληλα εξηγήσεις από την ηγεσία του υπουργείου Υγείας.
Σύμφωνα με τους Βασίλη Κεγκέρογλου και Εύη Χριστοφιλοπούλου,

Του Γ. Λακόπουλου : Γιώργος Παναγιωτακόπουλος - Τον πήρε δίπλα του ο “Μεγάλος”


Κανένας στο ΠΑΣΟΚ δεν αγάπησε τον Ανδρέα Παπανδρέου όσο αυτός και πάντως όσο με τη δική του ανιδιοτέλεια. Ο Γιώργος Παναγιωτακόπουλος ήταν τόσο αφοσιωμένος στον ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ ώστε μπορούσε να συνθηκολογήσει ακόμη και με τον γιο του – του Ανδρέα. Τον οποίο θεωρούσε μάλλον ατυχία για το ΠΑΣΟΚ και τον ιδρυτή του. Στο όνομα

Διευκρινίσεις από την Εγνατία Οδό Α.Ε. για την δικαστική έρευνα σε έργο της

Όπως διευκρινίζεται σε ανακοίνωση που εκδόθηκε, η σημερινή

Εισαγγελική παρέμβαση για τις ελλείψεις στο ΑΧΕΠΑ

Εισαγγελική παρέμβαση για τις ελλείψεις στο ΑΧΕΠΑ Την παρέμβαση της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης προκάλεσε καταγγελία του Σωματείου Εργαζομένων του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, που είδε το φως της δημοσιότητας, σχετικά με ελλείψεις χειρουργικών υλικών στο

Μανουέλ Βαλς: Η Γαλλία είναι στο πλευρό της Ελλάδας

manouel-bals-i-gallia-einai-sto-pleuro-tis-elladasΌλο το φάσμα των διμερών σχέσεων διέτρεξε η συνάντηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον Γάλλο ομόλογό του Μάνουελ Βαλς στο Μέγαρο Μαξίμου.

Διαδικασία Εκλογής των oργάνων του ΠΑΣΟΚ

ΘΕΜΑ: Διαδικασία Εκλογής Νομαρχιακής Επιτροπής (Ν.Ε.), Νομαρχιακής Επιτροπής Καταστατικού και Πιστοποίησης (Ν.Ε.Κ.Α.Π.), Νομαρχιακής Επιτροπής Οικονομικού Ελέγχου (Ν.Ε.Ο.Ε.) και Συντονιστικής Επιτροπής (Σ.Ε.).

Συντρόφισσες, σύντροφοι

ΠΟΥ: Στο κάπνισμα οφείλεται το 17% των θανάτων σε Ελληνες άνω των 30 ετών

Αποτέλεσμα εικόνας για tsigaro«Το κάπνισμα αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους παράγοντες νοσηρότητας και θνησιμότητας στην Ελλάδα », επισημαίνει η Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία (Ε.Π.Ε.), με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καπνίσματος. 

Το νέο βιβλίο του Χάρη Παμπούκη «Περί ελπίδας» -Για ένα εθνικό σχέδιο υπέρβασης της κρίσης

Στιγμιότυπο από την παρουσίαση του βιβλίου Η προσπάθεια εξόδου από τη μνημονιακή Ελλάδα θυμίζει τον μύθο του Σίσυφου.Με αυτό το σκεπτικό, ο καθηγητής Χάρης Παμπούκης παρουσιάζει το νέο του βιβλίο με τίτλο «Περί ελπίδας -Για ένα εθνικό σχέδιο υπέρβασης της κρίσης» από

Το σύστημα υγείας αιμορραγεί: Λειτουργούν μόλις 600 ΜΕΘ, κλειστές 200

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKONISSIΜόνο 600 κλίνες στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) λειτουργούν σήμερα στην Ελλάδα, ενώ κλειστές παραμένουν άλλες 180 έως 200, λόγω της έλλειψης προσωπικού, τη στιγμή που θα έπρεπε να υπάρχουν 2.000 κλίνες ΜΕΘ σε

Πεταλωτής – Καρχιμάκης «καρφώνουν» την αντιπολίτευση για τις offshore

Αποτέλεσμα εικόνας για petalotis karximakisΜε δύο σημερινές αναρτήσεις τους, οι πρώην Υπουργοί Μιχάλης Καρχιμάκης και Γιώργος Πεταλωτής, αφήνουν σαφέστατα υπονοούμενα στην αντιπολίτευση που με την στάση της, βοήθησε στο ξέπλυμα των πολιτικών

ΕΝΑΣ 76ΧΡΟΝΟΣ ΔΙΔΑΞΕ ΗΘΟΣ ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΜΙΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ

Ο 76χρονος Μανόλης Χρυσοφάκης γεννήθηκε φτωχός, και εργάστηκε πολύ σκληρά πουλώντας ξυπόλυτος  κουλούρια από τα 8 του χρόνια.

Ψάρια κολυμπούν στους πλημμυρισμένους δρόμους της Γαλλίας ανάμεσα στα αυτοκίνητα

Ψάρια κολυμπούν στους πλημμυρισμένους δρόμους της Γαλλίας ανάμεσα στα αυτοκίνητα [εικόνα]Στη πλημμυρισμένη Γαλλία τα ψάρια βγήκαν στη στεριά και κολυμπούν στους δρόμους. Το γύρο του διαδικτύου κάνει η φωτογραφία που αναδημοσίευσε η εφημερίδα Liberation από το twitter με ένα νεαρό που κρατάει στα χέρια του ένα

Ο Ξάδελφος του Τσακαλώτου διαχειριστής σε εταιρεία που πήρε τα κόκκινα δάνεια;

orestis-eukleidis-tsakalotosΌπως αρχικά δημοσίευσε η εφημερίδα «Αγορα» ο Ορέστης Τσκαλώτος, που είναι ξάδελφος του Ευκλείδη Τσακαλώτου και πρόεδρος της γνωστής στο χώρο εταιρείας QUALCO είναι έτοιμος να  αναλάβει το έργο των πλειστηριασμών.

ΔΗΜΑΡ: Να φέρει ο Φίλης στη Βουλή τον διαχωρισμό Εκκλησίας-Κράτους

Με αφορμή την επικριτική ανακοίνωση της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου για τον Νίκο Φίλη, η ΔΗΜΑΡ επαναφέρει την πάγια θέση της ότι είναι αναγκαίος ο διαχωρισμός Εκκλησίας-Κράτους.
Ταυτόχρονα ασκεί κριτική στο ΣΥΡΙΖΑ γιατί όπως υποστηρίζει, δεν

Έτσι είπε «αντίο» το ίντερνετ στον Γ. Παναγιωτακόπουλο

panagiotakopoulosΟ Γιώργος Παναγιωτακόπουλος για πολλούς υπήρξε όχι μόνο η φωνή, αλλά και η συνείδηση της παράταξης. Μία παράταξη που υπηρέτησε πιστά και ευλαβικά, μέχρι να μας αποχαιρετίσει.
Ο Γιώργος Παναγιωτακόπουλος παρέμεινε πιστός στις αξίες και τα ιδανικά

Σύσσωμο το ΠΑΣΟΚ στην κηδεία του Παναγιωτακόπουλου

panΣτην κηδεία του «συγκεντρωσιάρχη» και στενού συνεργάτη του Ανδρέα Παπανδρέου ήταν σύσσωμο το ΠΑΣΟΚ. Ο Γιώργος Παναγιωτακόπουλος κηδεύτηκε σήμερα παρουσία συγγενών, φίλων και παλαιών συντρόφων.
Στον επί χρονιά Γραμματέα Κινητοποιήσεων του κόμματος,