Δευτέρα 1 Μαρτίου 2021

Κορονοϊός: 1.176 νέα κρούσματα, σχεδόν τα μισά στην Αττική - 406 οι διασωληνωμένοι - 30 νεκροί σε 24 ώρες

Ανησυχητικά είναι τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα ο ΕΟΔΥ το απόγευμα της Δευτέρας, για την πορεία της πανδημίας του κορονοϊού στη χώρα μας.

Σε ισχύ από σήμερα ο νέος Πτωχευτικός Νόμος - Τι πρέπει να γνωρίζουν οι οφειλέτες

Από σήμερα, Δευτέρα, 1η Μαρτίου τίθεται σε εφαρμογή η πρώτη φάση του νέου πτωχευτικού νόμου. Πρόκειται για το νoμοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών το

Νέο Εξοικονομώ - Αυτονομώ: Αρχίζει την Τρίτη η υποβολή δικαιολογητικών

Αρχίζει αύριο, Τρίτη, 2 Μαρτίου στις 10 π.μ. η υποβολή των δικαιολογητικών για το νέο πρόγραμμα «Εξοικονομώ-Αυτονομώ», όπως ανακοίνωσε πρόσφατα το

ΟΑΕΔ: Έρχεται πρόγραμμα για 5.000 ανέργους με 100% επιδότηση

Ένα νέο πρόγραμμα απασχόλησης βγάζει από τη φαρέτρα του ο ΟΑΕΔ με στόχο την ανάσχεση της ανεργίας. Ένα πρόγραμμα που έρχεται να συμπληρώσει αυτά που ήδη τρέχουν και δίνουν σημαντική «ανάσα» σε χιλιάδες ανθρώπους που βρίσκονται εκτός αγοράς εργασίας.

Άννα Διαμαντοπούλου: Αποσύρει την υποψηφιότητά της για τον ΟΟΣΑ

Την απόφασή της να αποσύρει την υποψηφιότητά της για τη θέση της Γενικής Γραμματέως του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ), ανακοίνωσε η Άννα Διαμαντοπούλου.

Εκοιμήθη ο Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου Εμμανουήλ

 Δεν άντεξε ο Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου Εμμανουήλ. "Έφυγε" από ανακοπή καρδιάς σήμερα το πρωί Δευτέρα 1η Μαρτίου, στο Κέντρο Αποκατάστασης όπου νοσηλευόταν στη Θεσσαλονίκη.