Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021

Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου : "Διευρύνουν τις ανισότητες, αποδυναμώνουν το κοινωνικό κράτος",

"Οι πολιτικές της κυβέρνησης Μητσοτάκη πλήττουν συστηματικά τους εργαζόμενους, τους επαγγελματίες, τους ανθρώπους του μόχθου, τους νέους και τους συνταξιούχους.

Αναζητείται οδηγός που τραυμάτισε και εγκατέλειψε ηλικιωμένο στην Ξηρόβρυση Κιλκίς

Οι αρχές αναζητούν τον οδηγό του αυτοκινήτου που παρέσυρε και τραυμάτισε, το βράδυ του Σαββάτου, στον οικισμό Ξηρόβρυσης Κιλκίς, 79χρονο πεζό. Ο οδηγός του οχήματος στη συνέχεια εγκατέλειψε στον τόπο του ατυχήματος.

Στο νοσοκομείο ο Οικουμενικός Πατριάρχης

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο των ΗΠΑ λόγω αδιαθεσίας.

Νεκρός 20χρονος από αστυνομικά πυρά: Ξεσπά η οικογένεια, παραμένουν τα ερωτήματα

Τη στιγμή που πολλά ερωτήματα παραμένουν αναπάντητα, επικρατεί αναβρασμός στις κοινότητες των Ρομά. Δικαιοσύνη ζητά η οικογένεια του θύματος.

Πανελλαδική απεργία στις λαϊκές και συλλαλητήριο των παραγωγών τη Δευτέρα

Σε κινητοποιήσεις προχωρούν αύριο, Δευτέρα 25 Οκτωβρίου, οι παραγωγοί των λαϊκών αγορών σε όλη τη χώρα, προκειμένου να εκφράσουν την αντίθεσή τους στις διατάξεις του νέου νομοσχεδίου που κατέθεσε το υπουργείο Ανάπτυξης,

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Συνέδριο και πολιτική τακτική στο επίκεντρο της ΚΕΑ – Σε ήπιο κλίμα οι τοποθετήσεις στελεχών

Το 3ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία βρίσκεται στο επίκεντρο της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης (ΚΕΑ) που ολοκληρώνει τις εργασίες της το βράδυ του Σαββάτου.

Φθινοπωρινές εκπτώσεις: Ξεκινούν τη Δευτέρα 1η Νοεμβρίου – Πότε πέφτει η Black Friday

Έρχονται οι φθινοπωρινές εκπτώσεις και η Black Friday. Μέχρι το τέλος του 2021, οι καταναλωτές θα έχουν ευκαιρίες να κάνουν τις αγορές τους σε χαμηλότερες τιμές, σε περιόδους ή ημέρες με εκπτώσεις.

Σοσιαλδημοκρατία στην Ευρώπη: Η ταυτότητα μιας ανατροπής

Σήμερα η Δεξιά –Κεντροδεξιά στην Ε.Ε ηγείται των κυβερνήσεων σε επτά χώρες με την σοσιαλδημοκρατία να ισοφαρίζει χάρη στις πρόσφατες εκλογικές της νίκες.