Πέμπτη 25 Ιουνίου 2020

Θεσσαλονίκη: "Έπεσαν" οι υπογραφές για το Διεθνές Κέντρο της Cisco στα παλιά δημοτικά σφαγεία

Ένα σημαντικό βήμα για να γίνει η Θεσσαλονίκη σημείο αναφοράς των τεχνολογικών εξελίξεων επετεύχθη το μεσημέρι της Πέμπτης, με την υπογραφή του Μνημονίου Συνεργασίας για τη δημιουργία «Διεθνούς Κέντρου Επιτάχυνσης Ψηφιακού Μετασχηματισμού» στην πόλη.

ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση καλύπτει την ωμή παρέμβαση Γεωργιάδη στη Δικαιοσύνη

«Αν η κυβέρνηση θέλει ο κ. Γεωργιάδης να μιλά ως απλός πολίτης, όπως είπε με θράσος σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, οφείλει ο κ. Μητσοτάκης να τον στείλει σήμερα κιόλας σπίτι του ώστε να μπορεί να λέει ό,τι θέλει», αναφέρει σε ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ.

Παπαγγελόπουλος: Αποχώρησε από την Προανακριτική - Τι καταγγέλλει

Αποχώρησε πριν από λίγο από την επιτροπή προανακριτικής εξέτασης ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος με τους συνηγόρους του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης και οι συνήγοροί

Κ. Νοτοπούλου: Η ΝΔ δίνει 20 εκατ. ευρώ στα ΜΜΕ αλλά καθυστερεί με τα σχολικά γεύματα

«Ιερή υποχρέωση της Πολιτείας είναι να μην αφήνει ούτε ένα παιδί χωρίς τροφή» τονίζει η Κ. Νοτοπούλου με αφορμή την λιποθυμία του 9χρονου κοριτσιού

Έκτακτη ενίσχυση έως 7.000 ευρώ σε κάθε αγρότη

Έκτακτη επιχορήγηση έως 7.000 ευρώ για κάθε αγρότη και 50.000 ευρώ για κάθε μικρομεσαία αγροτική επιχείρηση που αποδεδειγμένα επλήγησαν από την πανδημία του κορωνοϊού ετοιμάζεται να μοιράσει το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Κώστας Λαλιώτης: Ο "Μεγάλος Περίπατος" δεν ξεκίνησε τώρα

"Κάποιοι επιχειρούν να πουλήσουν φύκια για μεταξωτές κορδέλες" σημειώνει με επιστολή του ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Κώστας Λαλιώτης, εξηγώντας γιατί ο "Μεγάλος Περίπατος", ξεκίνησε πολλά χρόνια πριν.

ΣΥΡΙΖΑ: Συνεδριάζει εκτάκτως το πολιτικό συμβούλιο

Το πολιτικό συμβούλιο του ΣΥΡΙΖΑ συνδριάζει με φόντο τις συνομολίες του Νίκου Παππά με τον Σάμπυ Μιωνή.Το Πολιτικό Συμβούλιο της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία συνεδριάζει το μεσημέρι της Πέμπτης (25/6) στη Λεωνίδου.

ΟΠΕΚΕΠΕ: Νέα πληρωμή 2,28 εκατ. ευρώ σε 477 δικαιούχους - Ποιους αφορά

Σε πληρωμή 2,28 εκατ. ευρώ προχώρησε ο Οργανισμός Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων (ΟΠΕΚΕΠΕ).

Συντάξεις: Την ίδια ημέρα η καταβολή κύριων και επικουρικών - Πότε θα εφαρμοστεί

Κύριες και επικουρικές συντάξεις θα καταβάλλονται την ίδια ημερομηνία. Σύμφωνα με απόφαση του υπουργείου Εργασίας και της διοίκησης του e- ΕΦΚΑ, ο νέος τρόπος πληρωμής θα τεθεί σε ισχύ από τις συντάξεις του Αυγούστου που θα καταβληθούν τον Ιούλιο.

ΟΠΕΚΑ: Λήγει η προθεσμία για τις αιτήσεις επιδόματος έως 1.000 ευρώ

Μέχρι και την Παρασκευή μπορούν να καταθέσουν αίτηση οι ενδιαφερόμενοι στα ΚΕΠ της χώρας για την παροχή χρηματικών βοηθημάτων σε τρίτεκνες και πολύτεκνες μητέρες από τον ΟΠΕΚΑ.

Κ.Ζαχαριάδης: Ο κ. Μητσοτάκης επέλεξε να βουτήξει το πολιτικό σύστημα στον βούρκο της σκανδαλολογίας

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε την εκτίμηση ότι «ο ανεύθυνος και τυχοδιωκτικός τρόπος που χρησιμοποιήθηκε από τη ΝΔ για να γίνει κυβέρνηση θα συνεχιστεί» επισημαίνοντας ότι η ΝΔ θα γίνει περισσότερο αδίστακτη στην εργαλειοποίηση της πολιτικής αντιπαράθεσης

Παραδοχή από σύμβουλο του πρωθυπουργού: Διαλέξαμε λάθος πλευρά στη Λιβύη


Παραδοχή από σύμβουλο του πρωθυπουργού: Διαλέξαμε λάθος πλευρά στη Λιβύη [βίντεο]Σε δηλώσεις που θα συζητηθούν προέβη το βράδυ της Τρίτης αναπληρωτής σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας, Θάνος Ντόκος, ο οποίος άσκησε, εμμέσως πλην σαφώς, στις επιλογές της κυβέρνησης στο θέμα τη Λιβύης και παραδέχθηκε ότι η Ελλάδα είναι μόνη διπλωματικά απέναντι στην Τουρκία.