Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

Εκλογές τον Ιούλιο;...

Αύριο θα πάρει στο τηλέφωνο ο Σαμαράς τους Βενιζέλο-Κουβέλη...
Την ώρα που κυκλοφορούσε η πληροφορία (μεταξύ των πολιτικών γραφείων των αρχηγών ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ) για εκλογές τον Ιούλιο, από το περιβάλλον του Σαμαρά διέρρευσε πως αύριο θα τους πάρει στο τηλέφωνο -και μεγάλη χάρη τους κάνει!
Λίγο νωρίτερα,

Για παράταση έως Αύγουστο οι φορολογικές δηλώσεις

Για παράταση έως Αύγουστο οι φορολογικές δηλώσειςΑκόμη μεγαλύτερη καθυστέρηση αναμένεται να σημειωθεί στην ηλεκτρονική υποβολή εκατοντάδων χιλιάδων φετινών δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος φυσικών προσώπων, καθώς τα στοιχεία για τους τόκους καταθέσεων που πρέπει να δηλώσουν φέτος πολλοί φορολογούμενοι θα εισαχθούν στο σύστημα TAXISNET μετά τις 24 Ιουνίου!

Πρόγραμμα του ΟΑΕΔ για επιδότηση σε 7.000 άνεργους

Πρόγραμμα του ΟΑΕΔ για επιδότηση σε 7.000 άνεργουςΣτα σκαριά βρίσκεται η προκήρυξη του ΟΑΕΔ, η οποία αφορά πρόγραμμα, το οποίο θα δίνει τη ευκαιρία σε περίπου 7.000 νέους ηλικίας έως 35 ετών να λάβουν επιδότηση προκειμένου να δημιουργήσουν τη δική τους επιχείρηση.

Λαζαρίδης κατά ΕΡΤ

Λαζαρίδης κατά  ΕΡΤ Την "τιμητική" της, όπως είναι φυσικό, έχει η ΕΡΤ και στη Βουλή. Από τον... κανόνα δεν ξέφυγε ο συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά, Χρύσανθος Λαζαρίδης, ο οποίος σύμφωνα με τον Βηματοδότη έλεγε: «Γιατί στον 902 που έγιναν τόσες απολύσεις δεν μίλησε κανείς;»;
Και συνέχισε το ξέσπασμα: «Τώρα που θα βγουν οι