Δευτέρα 23 Αυγούστου 2021

Θεανώ Φωτίου: "Έκοψαν 83.000 παιδιά από βρεφονηπιακούς σταθμούς και ΚΔΑΠ εν μέσω πανδημίας"

"Να προχωρήσει η προσχολική αγωγή ένα βήμα μπροστά και να μη γυρίσει δεκαετίες πίσω", καλεί σε δήλωσή της η βουλευτής και πρώην αναπληρώτρια

Φορολογικά κίνητρα για ασφάλιση κατοικιών από φυσικές καταστροφές

Την παροχή φορολογικών κινήτρων στα ιδιωτικά συμβόλαια του κλάδου περιουσίας έναντι φυσικών καταστροφών με επίκεντρο τις κατοικίες, εξετάζει η κυβέρνηση με αφορμή τις πρόσφατες καταστροφικές πυρκαγιές που έπληξαν τη χώρα.

0 ΟΑΕΔ: «Πρεμιέρα» για τις αιτήσεις για επιδοτούμενη εργασία - 4.700 θέσεις εργασίας

Τη Δευτέρα, 23 Αυγούστου 2021, στις 13:00, ξεκινούν οι αιτήσεις των επιχειρήσεων για τη δημιουργία 4.700 νέων θέσεων εργασίας, μέσω του Β' κύκλου του προγράμματος απασχόλησης για ανέργους 30 ετών και άνω στις λιγότερο

ΑΣΕΠ: Προσλήψεις εξπρές σε Λιμενικό και Πυροσβεστική

Προσλήψεις σε Πυροσβεστική και Λιμενικό Σώμα είναι σε εξέλιξη. Προκήρυξη για απευθείας κατάταξη Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής, ειδικότητας Τεχνικού έτους 2021 εξέδωσε το ΑΣΕΠ, με εφαρμογή του συστήματος μοριοδότησης.

Εκπλήξεις για AstraZeneca και Pfizer - Πόσο διαρκεί τελικά η ανοσία;

Η έκπληξη έχει να κάνει με το εμβόλιο της AstraZeneca, ένα εμβόλιο που βρέθηκε στο στόχαστρο της αρνητικής δημοσιότητας. Τι λένε οι μελέτες για το Pfizer.

Αύριο η κηδεία του πρώην βουλευτή του ΚΚΕ Αντώνη Σκυλλάκου

Αύριο το απόγευμα στις 6 θα τελεστεί η πολιτική κηδεία του πρώην βουλευτή του ΚΚΕ, Αντώνη Σκυλλάκου που έφυγε από τη ζωή χθες, σε ηλικία 72 ετών. Η κηδεία θα γίνει στο Λόφο Μεζούρλου στη Λάρισα.

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Έσφαξε τη σύντροφό του μέσα στο διαμέρισμά της

Σοκαρισμένη είναι η Θεσσαλονίκη από την άγρια δολοφονία μίας 55χρονης γυναίκας από τον σύντροφό της το μεσημέρι της Δευτέρας.