Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015

Απόστολος Κακλαμάνης: «Σταματήστε τον εμφύλιο ΠΑΣΟΚ-Κινήματος»

Χωρίς να ξεκαθαρίζει εάν θα είναι υποψήφιος και με πιο κόμμα ο πρώην πρόεδρος της βουλής και το μακροβιότερο κοινοβουλευτικό στέλεχος το ΠΑΣΟΚ Απ. Κακλαμάνης σε ανακοίνωσή του ζητά να σταματήσει ο πόλεμος των απαξιωτικών αναφορών μεταξύ των στελεχών των δύο

Σοκ στο Παρίσι:Τρομοκρατική επίθεση σε περιοδικο με 11 νεκρούς

Συναγερμός έχει σημάνει στο Παρίσι καθώς δύο ένοπλοι εισέβαλαν στα γραφεία του σατυρικού περιοδικού Charlie Hebdo και γάζωσαν εργαζόμενους.
Το Γαλλικό Πρακτορείο κάνει λόγο για 11 νεκρούς, ανάμεσα τους και 2 αστυνομικοί.

Στο κόμμα Παπανδρέου ο Καστανίδης

Στο Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών προσχωρεί ο Χάρης Καστανίδης. Στη μία το μεσημέρι ο πρώην υπουργός συναντάται με τον Γιώργο Παπανδρέου και αμέσως μετά θα προχωρήσει σε δηλώσεις.
Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην Πρωθυπουργός είχε διαγράψει τον

Αυτά είναι τα ονόματα των 71 μελών του ΠΑΣΟΚ Θεσσαλονίκης που προσχωρούν στο κόμμα Παπανδρέου

Την παραίτησή τους από το ΠΑΣΟΚ και τον προσχώρηση τους στο Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών του Γιώργου Παπανδρέου ανακοίνωσαν, με κοινή δήλωση τους, 71 μέλη του ΠΑΣΟΚ στη Θεσσαλονίκη.
Συγκεκριμένα στην ανακοίνωσή τους αναφέρουν:

Υποψήφιος με το Ποτάμι ο Χ. Θεοχάρης

Η δήλωση του Χ. Θεοχάρη μέσω facebook για την υποψηφιότητά του στη Β'Αθηνών, είναι η ακόλουθη:
«Φίλες και φίλοι,
Με χαρά σάς ανακοινώνω ότι αποδέχθηκα την πρόσκληση του «Ποταμιού» και του Σταύρου Θεοδωράκη να είμαι υποψήφιος στη

Μακρή και Γιαταγάνα εκτός ψηφοδελτίων ΣΥΡΙΖΑ

Οι αντιδράσεις εντός ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζονται σε ό,τι αφορά στους υποψηφίους που προέρχονται από άλλα κόμματα. Πρώτα θύματα είναι η Ραχήλ Μακρή και η Χρυσούλα Γιαταγάνα που μένουν εκτός ψηφοδελτίων, παρά το γεγονός ότι οι πληροφορίες αρχικά έλεγαν το αντίθετο, ειδικά για την πρώτη.

Επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο επικρατείας του ΠΑΣΟΚ, ο Γιώργος Φλωρίδης

Επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ θα τεθεί ο Γιώργος Φλωρίδης. Σε δήλωση του ο πρώην υπουργός αναφέρει : «Συμπαρατάσσομαι με το ΠΑΣΟΚ-Δημοκρατική Παράταξη για να συμβάλλω ενεργά στη διαμόρφωση μιας ισχυρής και διακριτής πολιτικής δύναμης που θα σταθεί με αξιώσεις απέναντι στο νέο