Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

O Γιώργος Φλωρίδης «πυροβολεί» τον Στουρνάρα και του εξηγεί τα τρελά που γίνονται μέσα στο υπουργείο Οικονομικών

Η φράση του Γιάννη Στουρνάρα «Οι Ελληνες δεν υπερφορολογούνται» προκάλεσε την οργή όλων των Ελλήνων αλλά και του πρώην υπουργού Γιώργου Φλωρίδη. «Πληρώνουν όσοι δεν μπορούν να τα κρύψουν» γράφει και εξηγεί στον υπουργό μιας ιστορία τρέλας του ίδιου του υπουργείου του.
Γράφει ο Γιώργος Φλωρίδης στο Athensvoice.gr με τίτλο «Story χωρίς success»:

Επίσκεψη Ανδρουλάκη στην Κατερίνη

Γραμματέας της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, θα επισκεφθεί τη Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013, την Κατερίνη. Θα συναντηθεί με τοπικούς παραγωγικούς φορείς, με νέους επιστήμονες και νέους αγρότες και θα παρευρεθεί στη συνεδρίαση της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Πιερίας.

Φ. Σαχινίδης: «Απών ο Θαπατέρο από τη συνάντηση των Καννών» «Δεν υπάρχει επεισόδιο με τον Σαρκοζί», είπε ο βουλευτής του ΠαΣοΚ

Την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου ο βουλευτής του ΠαΣοΚ, Φίλιππος Σαχινίδης μίλησε στους Μπάμπη Παπαπαναγιώτου και Άρη Ραβανό για τους πλειστηριασμούς, τις διαπραγματεύσεις με την τρόικα και το βιβλίο Θαπατέρο, με τις αναφορές στις ύβρεις Σαρκοζί κατά Παπανδρέου.«Το τελευταίο διάστημα έχουν γίνει πάρα πολλές συζητήσεις με την τρόικα για πολλά ζητήματα που η κυβέρνηση τούς έχει παρουσιάσει και η τρόικα εκφράζει τις δικές της

Συνέντευξη Αθανάσιου Τσαυτάρη στη δημοσιογράφο Πόπη Τσαπανίδου για τη διάρκεια ζωής του φρέσκου γάλακτος




·        Συζητάμε με το Υπουργείο Ανάπτυξης σχετικά με τη διάρκεια ζωής του φρέσκου γάλακτος.
·        Είναι πολύ διαφορετικό το δικό μας μοντέλο, με το δικό μας παραγωγικό σύστημα και τις δικές μας κλιματολογικές συνθήκες σε σύγκριση με τα αντίστοιχα των Βόρειων χωρών,.
·        Συζητούμε με τους συναδέλφους μου στο Υπουργείο Ανάπτυξης και τα επιστημονικά δεδομένα για το συγκεκριμένο θέμα.
·        Υπάρχει τρόπος να μετριαστούν οι τιμές και να απολαύσει ο καταναλωτής αυτήν την ποιότητα και παράλληλα να ενισχυθεί η ντόπια κτηνοτροφία, η ντόπια παραγωγή και η ντόπια γαλακτοβιομηχανία.

Προς τη «δόξα» τραβά ο Άδωνις…

Το plan b βάζει μπρος από σήμερα ο Άδωνις Γεωργιάδης. Ειδικότερα, και όπως είχε προειδοποιήσει από χθες ο υφυπουργός Υγείας, αρμόδιος για τον ΕΟΠΥΥ, κ. Αντώνης Μπέζας, θα προχωρήσει η καταγγελία των συμβάσεων των γιατρών του Οργανισμού.

ΜΠΟΝΟΥΣ ΕΞΑΜΗΝΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΜΕ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΟΑΕΔ

Την εξάμηνη απασχόλησή τους, σε ιδιωτικές επιχειρήσεις, θα έχουν ως «μπόνους» το 2014 οι νέοι ηλικίας έως 29 ετών που απέκτησαν φέτος εργασιακή εμπειρία με τη χρήση voucher (επιταγή εισόδου στην αγορά εργασίας). Την «πριμοδότηση» της συγκεκριμένης κατηγορίας των νέων προβλέπει σχέδιο απόφασης του ΟΑΕΔ που υποβλήθηκε στον υπουργό Εργασίας Γιάννη Βρούτση, ορίζοντας, ως κίνητρο για την πρόσληψή τους, την ημερήσια επιδότηση του

ΔΕΝ ΣΥΜΨΗΦΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΟΦΕΙΛΕΣ

Στη διαβεβαίωση ότι το επίδομα τέκνων δεν συμψηφίζεται αυτόματα με πιθανές φορολογικές οφειλές των δικαιούχων και ως εκ τούτου καταβάλλεται κανονικά προχώρησε ο Γενικός Γραμματέας. Δημοσίων Εσόδων Χ. Θεοχάρης.
Απαντώντας μέσω twitter σε πολίτη που είχε οφειλές προς την

Πως ένας υπάλληλος κατάφερε να «κουρέψει» κατά 249.000 € τα χρέη του

Κατά 249.οοο ευρώ κατάφερε να μειώσει ένας δημοτικός υπάλληλος τα χρέη του, που θα κληθεί να καταβάλει 12.000 ευρώ σε 60 δόσεις από τα 261.00 ευρώ που ήταν αρχικά οι οφειλές του.
Ο εν λόγω πολίτης, μέλος της Ένωσης Καταναλωτών Καβάλας στην οποία είχε απευθυνθεί το 2011, έχει μηνιαίο εισόδημα 1.200, με τη γυναίκα του να είναι άνεργη και τρία ανήλικα παιδιά.
Το Ειρηνοδικείο Καβάλας αφού δέχθηκε ότι οι βιοτικές ανάγκες της

Καρύδης: Ταλιμπάν και μουτζαχεντίν ο μητροπολίτης Σεραφείμ

«Ταλιμπάν και μουτζαχεντίν» χαρακτήρισε το μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ ο γραμματέας Επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Καρύδης, αναφερόμενος στις δηλώσεις του για το ενδεχόμενο νομικής κάλυψης των ομόφυλων ζευγαριών από το σύμφωνο συμβίωσης.
Την Πέμπτη ο μητροπολίτης απείλησε με αφορισμό «όσους Βουλευτές ψηφίσουν αυτή την επαίσχυντο και επονείδιστο

Tο δαντελένιο αποκαλυπτικό μπουστάκι της Όλγας Κεφαλογιάννη

Αν και τους τελευταίους μήνες έχει προκαλέσει εντύπωση η εξαιρετικά συντηρητική, σχεδόν ανδρόγυνη στυλιστική παρουσία της Όλγας Κεφαλογιάννη, η πρόσφατη επίσκεψή της στην Κωνσταντινούπολη προκάλεσε ευχάριστη έκπληξη με μια εμφάνιση εκρηκτική.

Πιερρακάκης: 8 μαθήματα από την ελληνική κρίση

Στο Όσλο της Νορβηγίας βρέθηκε το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Μονάδας Νέων Επιστημόνων, Κυριάκος Πιερρακάκης όπου είχε προσκληθεί από το μεγαλύτερο ιδιωτικό fund της χώρας (Formuesforvaltning) για να δώσει μια παρουσίαση για τα μαθήματα της ελληνικής κρίσης.
Ο κ. Πιερρακάκης μίλησε την Τρίτη το βράδυ σε 400 στελέχη και επενδυτές από τον ιδιωτικό τομέα της Νορβηγίας για 8 μαθήματα τα οποία προκύπτουν από την Ελληνική κρίση σε οικονομικό, θεσμικό, πολιτικό και

ΠΑΣΟΚ Θεσσαλονίκης: Ανιστόρητη ενέργεια η αίτηση διάλυσης του Γ.Σ. Ηρακλής

Ανακοίνωση για την αίτηση διάλυσης του Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ εξέδωσε η Νομαρχιακή Επιτροπή Α' Θεσσαλονίκης του ΠΑΣΟΚ, χαρακτηρίζοντάς την «ανιστόρητη ενέργεια».
Σύμφωνα με αυτή: 
"Η αίτηση διάλυσης του Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ ενεργοποίησε τα αντανακλαστικά κάθε υγιούς φιλάθλου της πόλης. Είναι

Το μέλλον των δομών υγείας στο νομό Κιλκίς

Το Δ. Σ του Σωματείου Εργαζομένων στο Γεν. Νοσοκομείο Κιλκίς εκφράζει την αμέριστη στήριξη και συμπαράσταση του, στις κινητοποιήσεις των εργαζομένων στο Ν. Κ.Υ. Γουμένισσας και δηλώνουμε ότι είμαστε αντίθετοι στη συστηματική υποβάθμιση των δομών Υγείας του νομού μας.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ



ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Ποιοι είναι οι στόχοι της ελληνικής προεδρίας της ΕΕ το πρώτο 6μηνο του 2014;
ΕΥ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: Η επικείμενη ελληνική Προεδρία του Συμβουλίου της Ε.Ε. -η πέμπτη ιστορικά από την ένταξη της χώρας στην ενωμένη Ευρώπη- μας δίνει την ευκαιρία να προβάλλουμε τη φυσιογνωμία της Ελλάδας ως θεσμικά ισότιμου κράτους-μέλους, πέρα από την κρίση, το Μνημόνιο και τις συζητήσεις για δημοσιονομικά και χρηματοοικονομικά μεγέθη.

Τσαυτάρης: Φρέσκο γάλα μέχρι πέντε ημερών

Διαφωνεί με την άρση του περιορισμού των πέντε ημερών για τη διατηρησιμότητα του φρέσκου γάλακτος, που προτείνεται από το υπουργείο Ανάπτυξης, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Αθ. Τσαυτάρης.Μιλώντας στη Βουλή ο Αθ. Τσαυτάρης υποστήριξε ότι κάτι τέτοιο θα δημιουργήσει πρόβλημα διασφάλισης της υγείας του καταναλωτή, καθώς η έννοια της φρεσκάδας, είναι έννοια ποιότητας. Σύμφωνα με τον

«Λουκέτο» η ALUMIL στην Ξάνθη

Το κλείσιμο του εργοστασίου της ALUMIL στην Ξάνθη ανακοίνωσε, σήμερα το μεσημέρι, ο πρόεδρος του Ομίλου, Γιώργος Μυλωνάς. Μιλώντας στους 130 εργαζόμενους, ο πρώην πρόεδρος του ΣΒΒΕ επικαλέστηκε «επιχειρηματικούς λόγους», για αυτή την απόφαση.

Προβληματισμός στον ΣΥΡΙΖΑ για τα φάρμακα: «Κάναμε θέμα χωρίς να έχουμε πρόταση»

Στρατηγική πόλωσης και μετωπικής αντιπαράθεσης με την κυβέρνηση, τη ΝΔ και το ΠαΣοΚ έχει επιλέξει ο ΣΥΡΙΖΑ, σε μια προσπάθεια να προκαλέσει ρήγματα στην κυβερνητική πλειοψηφία ενόψει των ψηφοφοριών στη Βουλή για τον φόρο ακινήτων και τον προϋπολογισμό.
Η πόλωση αυτή οξύνει το πολιτικό κλίμα ενώ έως τώρα δεν έχει φέρει