Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

Νέες σύγχρονες υπηρεσίες εξυπηρέτησης αγροτών από τον ΕΛΓΑ

 Με στόχο τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους αγρότες αξιοποιώντας τη σύγχρονη τεχνολογία ο Οργανισμός Ελληνικών Γεωργικών Ασφαλίσεων (ΕΛΓΑ), θέτει σε λειτουργία ολοκληρωμένο σύστημα παροχής τηλεφωνικών υπηρεσιών εξυπηρέτησης αγροτών από την Πέμπτη, 2 Ιανουαρίου  2014.
Πρόκειται για τον τηλεφωνικό αριθμό «1540», ο οποίος αποτελεί ολοκληρωμένη πλατφόρμα παροχής τηλεφωνικών υπηρεσιών και προσφέρει:

Μήνυμα Βαγγέλη Βενιζέλου για το νέο έτος

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος, ενόψει της Πρωτοχρονιάς, έκανε την ακόλουθη δήλωση:Ο ελληνικός λαός μετά από πολλά χρόνια πίεσης, αγωνίας και σκληρών θυσιών δικαιούται να νιώσει πιο ασφαλής και πιο αισιόδοξος.

Τσίπρας: Αλλάζει όνομα ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ

Την αλλαγή του ονόματος του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ όπως αυτή είχε συμφωνηθεί στο ιδρυτικό συνέδριο του κόμματος ανακοίνωσε ο Αλέξης Τσίπρας σε επιστολή του προς τον Ευάγγελο Μειμαράκη.
Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε επιστολή του προς τον πρόεδρο της Βουλής, τον ενημέρωσε πως από την 1η Ιανουαρίου του 2014 το όνομα του κόμματος αλλάζει και από

Tέσσερα χρόνια με αναστολή στον Μιχάλη Λιάπη

Ποινή τεσσάρων ετών με αναστολή επέβαλε το Β Αυτόφωρο Μονομελές Πρωτοδικείο στον πρώην υπουργό, Μιχάλη Λιάπη για την υπόθεση των πλαστών πινακίδων και του ανασφάλιστου οχήματος του.Ο πρώην υπουργός δεν παρέστη ούτε σήμερα  στην αίθουσα της πρώην σχολής Ευελπίδων όπου και εκδικάστηκε η υπόθεση, ενώ τον εκπροσώπησαν οι δύο

Σοκ με τον συνδικαλιστή της ΔΕΗ Ρίζο Ρίζο: Εχει offshore στην Κύπρο, πολλά λεφτά και πολυτελή ακίνητα

Νέα εκρηκτική τροπή παίρνει η υπόθεση του συνδικαλιστή της ΔΕΗ Ρίζου Ρίζου αφού φέρεται να έχει μεγάλα ποσά σε λογαριασμούς οffshore στην Κύπρο καθώς και πολυτελή ακίνητα ενώ δήλωνε ...ψίχουλα στην Εφορία.
Εκτός από τις κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος για απάτη, σε συνδυασμό με τις επιβαρυντικές περιστάσεις του νόμου 1608 περί καταχραστών του Δημοσίου που αντιμετωπίζει και επισύρουν μέχρι και

ΟΑΕΔ: Ξεκινούν οι αιτήσεις για πρόσληψη ανέργων

Ξεκινάει από σήμερα, Δευτέρα, η υποβολή των αιτήσεων για συμμετοχή στο πρόγραμμα του ΟΑΕΔ επιχορήγησης επιχειρήσεων για την πρόσληψη ανέργων, οι οποίοι είχαν ενταχθεί σε πρόγραμμα «Επιταγή εισόδου στην αγορά εργασίας για ανέργους νέους έως 29 ετών» ή «Επιταγή Εισόδου στην αγορά εργασίας για ανέργους νέους ηλικίας έως

Στον Βενιζέλο το βάρος για την ελληνική προεδρία

Σημαντική για την παρουσία της κυβέρνησης το επόμενο διάστημα θα είναι η επιτυχής προώθηση της ατζέντας της ελληνικής προεδρίας της ΕΕ.  Τα δύσκολα με την Τρόικα ( διαπραγματεύσεις για  δημοσιονομικό κενό και μεσοπρόθεσμο, εφαρμογή διαθεσιμότητας) είναι μπροστά. Ως εκ τούτου είναι μεγάλης σημασίας να υπάρξει μια  θετική ελληνική παρέμβαση στην άσκηση της ευρωπαϊκής πολίτικής.

Ένταση και ουρές σε εφορίες και τράπεζες για πινακίδες και φόρους

Ένταση και συνωστισμός από νωρίς το πρωί επικρατεί στις περισσότερες ΔΟΥ της χώρας και σε πολλές τράπεζες, καθώς οι πολίτες σπεύδουν να καταθέσουν πινακίδες κυκλοφορίας ΙΧ αυτοκινήτων και μοτοσικλετών, καθώς και να εξοφλήσουν τέλη κυκλοφορίας και λοιπές φορολογικές υποχρεώσεις.

Μιχάλης Καρχιμάκης : Η βάση του ΠΑΣΟΚ δεν ταυτίστηκε ποτέ με τραυματικές συμπεριφορές

«Η κοινωνική και πολιτική βάση του ΠΑΣΟΚ που αποτελεί και την  συντριπτική πλειοψηφία ποτέ δεν ταυτίστηκε και δεν ταυτίζεται με πρόσωπα  και συμπεριφορές που τραυματίζουν και αμαυρώνουν μια ιστορική πορεία  προσφοράς δεκαετιών της παράταξης στην ελληνική κοινωνία», γράφει το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ για να καταλήξει:

Ν.Ανδρουλάκης: Η διαδικασία της αναδιοργάνωσης του ΠΑΣΟΚ είναι χρονοβόρα

Με ένα νέο μεταρρυθμιστικό σχέδιο που θα ανυψώσει τη χώρα, αναφέρει ο κ. Νίκος Ανδρουλάκης επισημαίνοντας ότι τα σοσιαλδημοκρατικά κόμματα αδυνατούν να παρουσιάσουν μια ξεκάθαρη ατζέντα και τη θέση τους πήραν ο λαϊκισμός και ο ακραίος αδέξιος λόγος. Ο κ. Ανδρουλάκης από τη θέση που βρίσκεται πιστεύει ότι πλέον σειρά έχουν οι νέοι άνθρωποι, η δική του γενιά για να υλοποιήσει ένα προοδευτικό σχέδιο. Και αυτό ο ίδιος δείχνει ότι

Οι στόχοι και οι προτεραιότητες του ΠΑΣΟΚ για να σπάσουν το ρόδι της νέας χρονιάς και η ημερομηνία λήξης συνεργασίας με τη ΝΔ

Η νέα χρονια έρχεται γεμάτο προσδοκίες για το ΠΑΣΟΚ. Κορυφαία στελεχη του πιστεύουν οτι θα σπάσουν φέτος το ρόδι και το κομμα τους θα δει καλύτερες ημέρες. Δημοσκοπικά , πολιτικά και κοινωνικά, αφου τα χειρότερα οπως λένε του μνημονίου περάσανε. Ο κ. Βενιζέλος πιστεύει ακράδαντα οτι το ΠΑΣΟΚ θα ανεβεί μαζι με τη χωρα ένα, ένα τα σκαλιά στην εκτίμηση του κόσμου. Ευχές που θα φανούν στην ολοκλήρωση ενός νέου κύκλου που αρχίζει σε λίγες ημέρες αν θα πιάσουν τόπο.

Ο Βενιζέλος για την τραγωδία στη Ρωσία

Τα συλλυπητήρια του στις οικογένειες των θυμάτων εξέφρασε ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών, Ευάγγελος Βενιζέλος σε δήλωση του για την τρομοκρατική επίθεση στη ρωσική πόλη Βόλβογκραντ.
«Εκφράζουμε τον αποτροπιασμό και την απερίφραστη καταδίκη μας για την σημερινή βάρβαρη τρομοκρατική ενέργεια που

Bild: Μπορούν οι Έλληνες να τα καταφέρουν με την Προεδρία;

Νέο προκλητικό άρθρο για την κατάσταση στην Ελλάδα και την ικανότητά της να διαχειριστεί την επικείμενη προεδρία της Ευρωπαϊκής Ένωσης δημοσιεύει σήμερα, Κυριακή, η γερμανική εφημερίδα Bild.
«Θα τα καταφέρουν πραγματικά οι Έλληνες;» είναι ο τίτλος του σχετικού άρθρου με τον συντάκτη του να αναρωτιέται στις πρώτες σειρές: «Η πιο υπερχρεωμένη χώρα της ΕΕ και επίκεντρο της ευρωκρίσης, διασωθείσα από την χρεοκοπία με δάνεια

Συνελήφθη πρώην δήμαρχος για συμμετοχή σε παράνομο τζόγο

Το βράδυ του Σαββάτου, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Τρικάλων πραγματοποίησαν έφοδο σε χώρο που βρίσκεται στο δημοτικό διαμέρισμα Παλαιμοναστηρίου του Δήμου Πύλης. Στον εν λόγω χώρο είχε στηθεί παρανόμως παιχνίδι με χαρτιά, με αποτέλεσμα να συλληφθούν 7 άτομα.

Σε κώμα ο Σουμάχερ

Ώρες αγωνίας για τον Μάικλ Σουμάχερ αναμένεται να είναι οι επόμενες καθώς όπως μεταδίδουν γαλλικά μέσα ενημέρωσης η κατάσταση της υγείας του πολλάκις πρωταθλητή της Formula 1 έχει επιδεινωθεί και πλέον αντιμετωπίζει έως και κίνδυνο για τη ζωή του.Άλλα γαλλικά μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν, μάλιστα, ότι ο Σουμάχερ έχει υποστεί εγκεφαλική

Tης Γεωργίας Σαδανά. : Πολιτική…αιθαλομίχλη στην Κεντρική Μακεδονία

.
Τζιτζικώστας versus Μπόλαρης και στο βάθος…ΣΥΡΙΖΑ.                           Η έλευση του νέου έτους θα σημάνει αυτόματα και τη λήψη σημαντικών αποφάσεων για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014, τουλάχιστον για τα κόμματα του νέου διπολισμού. Λευκός καπνός από τη Λεωφόρο Συγγρού αναμένεται να βγει το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιανουαρίου, μολονότι για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας τα πράγματα είναι αρκετά καθαρά.