Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2020

Σε Τσίπρα και Ζάεφ το βραβείο Ειρήνης της Βεστφαλίας

undefined
Η διεθνής επιτροπή του βραβείου θέλει να τιμήσει τους δύο πρώην πρωθυπουργούς για την "διπλωματική τους δεξιοτεχνία" με την Συμφωνία των Πρεσπών και τη συμβολή τους στην σταθερότητα. Στις 19 Σεπτεμβρίου η απονομή.

ΣΥΡΙΖΑ: ΝΔ και ΚΙΝΑΛ θέλουν να ρίξουν σκοτάδι στο σκάνδαλο Novartis

Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΥΡΙΖΑ: ΝΔ και ΚΙΝΑΛ θέλουν να ρίξουν σκοτάδι στο σκάνδαλο NovartisΧθες έπεσαν οι μάσκες της ΝΔ του κ. Μητσοτάκη και του καθοδηγητή του, κ. Σαμαρά», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τις εξελίξεις για τους προστατευόμενους μάρτυρες. Σημειώνει ότι «μετά την αποκάλυψη ότι ο προστατευόμενος μάρτυρας επικοινώνησε με την ΕΛΑΣ και δήλωσε ότι θέλει να καταθέσει σύμφωνα με όσα

Αυστηρό διάβημα Τσίπρα για τον αποκλεισμό της Ελλάδας από το σχέδιο για τη Λιβύη

Αποτέλεσμα εικόνας για Αυστηρό διάβημα Τσίπρα για τον αποκλεισμό της ΕλλάδαςΣτην προπαρασκευαστική Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος συμμετείχε ο Αλέξης Τσίπρας. Κατά τις επαφές του με τους Ευρωπαίους Σοσιαλιστές ο πρώην πρωθυπουργός πήρε μια πρωτοβουλία: να κάνει ένα διάβημα διαμαρτυρίας για το γεγονός ότι η Ελλάδα αποκλείστηκε από τη διάσκεψη για τη Λιβύη.

Κυριάκος Πιερρακάκης ; Ηλεκτρονικά έως το τέλος Ιουνίου και το πιστοποιητικό εγγυτέρων συγγενών

Αποτέλεσμα εικόνας για Κυριάκος ΠιερρακάκηςΕτοιμο να αντιμετωπίσει τη μεγαλύτερη πρόκληση, αυτή της απλούστευσης των διαδικασιών στις περιπτώσεις θανάτου, για τις οποίες απαιτείται η συγκέντρωση πλήθους εγγράφων για να ολοκληρωθεί μια σειρά από διαδικασίες, όπως τα ζητήματα κληρονομιάς ή η διακοπή λήψης της σύνταξης του εκλιπόντος,

Κώστας Βουτσάς: Υπεβλήθη σε τραχειοστομία -Για 15η ημέρα στην εντατική

Αποτέλεσμα εικόνας για Κώστας Βουτσάς:Ιατρικό ανακοινωθέν για την κατάσταση της υγείας του Κώστα Βουτσά εξέδωσε το νοσοκομείο «Αττικόν».Σύμφωνα με τους θεράποντες γιατρούς, ο αγαπημένος ηθοποιός εξακολουθεί να παραμένει σε μηχανική υποστήριξη της αναπνευστικής και νεφρικής λειτουργίας για 15η μέρα. Η κατάσταση της υγείας του είναι κρίσιμη, αλλά σταθερή.

Άρειος Πάγος για Novartis: «Οι προστατευόμενοι μάρτυρες θα καταθέσουν όπως θέλουν»

Αποτέλεσμα εικόνας για Άρειος Πάγος για Novartis: «Οι προστατευόμενοι μάρτυρες θα καταθέσουν όπως θέλουν»Η… μπάλα περνά στο γήπεδο των προστατευόμενων μαρτύρων στην υπόθεση Novartis μετά την απάντηση του εποπτεύοντα την Εισαγγελία Διαφθοράς, αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Παναγιώτης Μπρακουμάτσος για τον τρόπο εξέτασης τους.

Εργασίες συντήρησης στην Παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Κιλκίς

undefinedΕργασίες συντήρησης θα πραγματοποιηθούν στην Παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Κιλκίς και στους κλάδους σύνδεσης αυτής από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

ΟΑΕΔ: Ποιοι δικαιούνται το επίδομα μακροχρόνια ανέργων

Επίδομα "μακροχρονίως ανέργων" χορηγεί ο ΟΑΕΔ σε Έλληνες υπηκόους και υπηκόους κρατών- μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που είναι ασφαλισμένοι κατά της ανεργίας αλλά υπό κάποιες προϋποθέσεις.Το ύψος του επιδόματος καθορίζεται στο ποσό των 200 ευρώ. Οι ενδιαφερόμενοι άνεργοι θα πρέπει να γνωρίζουν για το επίδομα τα εξής: