Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2021

Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη για τον κορονοϊό – Προς μίνι lockdown;

 

Ανοικτό φαίνεται πως είναι το ενδεχόμενο επιβολής ενός μίνι lockdown στη Θεσσαλονίκη, με δεδομένη την επιδημιολογική εικόνα της πόλης και κυρίως την πίεση που υφίστανται τα νοσοκομεία από τους γειτονικούς νομούς.

Του Τάσου Παππά : Τα ερωτήματα για την επόμενη μέρα στο ΚΙΝ.ΑΛΛ.

Η εσωκομματική μάχη στο ΚΙΝ.ΑΛΛ. για την ηγεσία ξεκίνησε και όπως συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις έχουμε και πομπώδεις εξαγγελίες και αιχμές και δίκες προθέσεων και συντροφικά μαχαιρώματα (ο όρος καθιερώθηκε

Αρκαλοχώρι: Η ατάκα Μητσοτάκη που εκνεύρισε τους κατοίκους

"Θα ξαναφτιάξουμε τα σπίτια σωστά αυτή τη φορά" είπε ο πρωθυπουργός συνομιλώντας με κατοίκους του Αρκαλοχωρίου, προκαλώντας την αντίδρασή τους.

ΕΝΦΙΑ: Όλες οι εναλλακτικές για την πληρωμή του – Πότε εξοφλείται σε άτοκες δόσεις και πότε μπαίνει τόκος

Έφτασε η ώρα για την εξόφληση του ΕΝΦΙΑ: Ο φόρος υπό κανονικές συνθήκες εξοφλείται σε έξι δόσεις με το υπουργείο να δίνει την «εναλλακτική» της καταβολής -χωρίς πρόστιμο- δύο δόσεων μαζί έως το τέλος Οκτωβρίου.

Αυτό είναι το κείμενο της αμυντικής συμφωνίας Ελλάδας – Γαλλίας

Το φως της δημοσιότητας βλέπει το ελληνικό κείμενο της αμυντικής συμφωνίας που υπέγραψαν η Ελλάδα και η Γαλλία στο Παρίσι, παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Εμανουέλ Μακρόν.

Τροπολογία του ΣΥΡΙΖΑ για μείωση των ΕΦΚ σε βενζίνη, πετρέλαιο κίνησης και φυσικό αέριο

Σύσσωμη η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, συμπεριλαμβανομένου και του Αλέξη Τσίπρα, κατέθεσε τροπολογία για μείωση των Ειδικών Φόρων Κατανάλωσης σε συγκεκριμένα καύσιμα.

Η ακρίβεια στο ράφι: Πόσο αυξάνονται μακαρόνια, καφές, ζάχαρη

Η ακρίβεια και το κύμα ανατιμήσεων σε βασικά καταναλωτικά προϊόντα που γεμίζουν το καλάθι της νοικοκυράς έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους, ενώ όλα δείχνουν ότι έρχεται νέο κύμα.

Θεσσαλονίκη: Άγρια επεισόδια στο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης - Δύο τραυματίες

Πεδίο μάχης έξω από το 1ο - 2ο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης, όπου κουκουλοφόροι ήρθαν στα χέρια με φοιτητές που πραγματοποιούσαν αντιφασιστική συγκέντρωση. Ξέσπασε φωτιά σε αίθουσα του σχολείου. Τι είχε προηγηθεί.

Των Αντώνη Κοτσακά - Χάρη Τσιόκα : Η εκποίηση ΔΕΗ απο την κυβέρνηση Μητσοτακη σχετίζεται με τον φόβο για την πολιτική αλλαγη

Μπροστά στην πολύπλευρα καταγραφόμενη κοινωνική αμφισβήτηση στην κυβέρνηση Μητσοτάκη η επιλογή των αξιωματούχων της να επισπεύσουν την εκποίηση αρον αρον και της ΔΕΗ δεν είναι τυχαία

Σεισμός στην Κρήτη: Νύχτα στις σκηνές εν μέσω ισχυρών μετασεισμών - Οι εκτιμήσεις των σεισμολόγων

Δύσκολο βράδυ για τους σεισμόπληκτους, οι εκτιμήσεις για τις επόμενες δονήσεις στο νησί.