Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015

Ερχονται τα εκκαθαριστικά του ΕΝΦΙΑ - Ποιοι δικαιούνται έκπτωση ή απαλλαγή

Τη διαδικασία χορήγησης εκπτώσεων και απαλλαγών από τον ΕΝΦΙΑ περιγράφει σε εγκύκλιό της η Γενική Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων Κατερίνα Σαββαϊδου, εν όψει της εκκαθάρισης του φόρου.
Ετσι, μπαίνει στην τελική ευθεία η διαδικασία για την εκκαθάριση του ΕΝΦΙΑ με τα εκκαθαριστικά να εκτιμάται, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι θα

Ν.Δ.: Ο Β.Μεϊμαράκης κατέθεσε επισήμως την υποψηφιότητά του για την προεδρία

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης κατέθεσε πριν από λίγο επισήμως την υποψηφιότητά του για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας. Ο κ. Μεϊμαράκης συγκέντρωσε

Δεν δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση το ΠΑΣΟΚ

Η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ θα συνεδριάσει το Σάββατο το μεσημέρι στις 12 αμέσως μετά την ορκωμοσία της νέας Βουλής, υπό την προεδρία της Φώφης Γεννηματά.
Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης θα επικυρωθεί η απόφαση των

Ο Μυτιληναίος προειδοποιεί: Υπαρκτός ο κίνδυνος του Grexit

Το ενδεχόμενο εξόδου της Ελλάδας από την Ευρωζώνη αποτελεί ακόμη πραγματικό κίνδυνο για τη χώρα, δήλωσε ο Ευάγγελος Μυτιληναίος, πρόεδρος του ομώνυμου ομίλου επιχειρήσεων.
«Η άποψή μου και η άποψη άλλων (επιχειρηματιών) είναι ότι η χώρα διατρέχει (ακόμη)

Εκτος ελέγχου η κατάσταση στα Δημόσια Νοσοκομεία

Τραγική κατάσταση στο δημόσιο σύστημα Υγείας περιγράφει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ), κάνοντας λόγο για «κατάσταση εκτός ελέγχου» και για «Νοσοκομεία που λειτουργούν σε συνθήκες black out», με τα ταμεία τους άδεια και τις οφειλές προς τους προμηθευτές να

Nέα προβλήματα στον ΣΥΡΙΖΑ για τους αντιπροέδρους και κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους

Η πρώτη συνεδρίαση της νέας Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο στις 2μμ, λίγο μετά την ορκωμοσία των «300» η οποία θα πραγματοποιηθεί το πρωί.
Σε προτεραιότητα θα τεθούν οι αποφάσεις για το γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, τους αντιπροέδρους αλλά και τους Κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους για τους οποίους υπάρχει μεγάλη

ΝΔ: Τρεις οι διεκδικητές για την ηγεσία -«Σφήνα» ο Αδωνις Γεωργιάδης

Τρεις θα είναι οι βασικοί διεκδικητές της ηγεσίας της ΝΔ, οι κ.κ. Βαγγέλης Μεϊμαράκης, Απόστολος Τζιτζικώστας και Κυριάκος Μητσοτάκης, ενώ το εσωκομματικό τοπίο μοιάζει όλο και περισσότερο με πεδίο μάχης.
Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης θα ανακοινώσει την υποψηφιότητά του σήμερα και θα

Ο Φώτης Κουβέλης ανακοίνωσε νέα πολιτική κίνηση

Ο Φώτης Κουβέλης ανακοίνωσε τη συγκρότηση μιας νέας πολιτικής κίνησης, με την ονομασία «Ενωτική Κίνηση Ευρωπαϊκής Αριστεράς».
Όπως σημείωσε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο», δεν πρόκειται για κόμμα, αλλά για πολιτική κίνηση και στόχος της είναι η

Του Μιχάλη Καρχιμάκη : Η ανάγκη για μια Νέα Εθνική Συμφωνία

Μια Εθνική Στρατηγική με ορατά αποτελέσματα είναι ανάγκη να  περνάει πρωτίστως από την ωρίμανση του πολιτικού συστήματος και την αποδοχή από μέρους του, της ιστορικής ευθύνης, όχι να κυβερνήσει η μια ή η άλλη συνιστώσα του, αλλά να βγάλει τον τόπο από τα αδιέξοδα.
-  Αφορά , όλα αυτά τα οποία αντιλαμβανόμαστε ως συστατικά στοιχεία μίας   ΝΕΑΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ και στοχεύει σε όλα όσα χρειάζεται να αλλάξουμε από το χθες.

Πιτέλα: Δεν τίθεται θέμα ένταξης ΣΥΡΙΖΑ στην ομάδα Ευρωπαίων Σοσιαλδημοκρατών

Σε μία δήλωση που δόθηκε σήμερα στην δημοσιότητα, ο πρόεδρος της ομάδας των Ευρωπαίων Σοσιαλδημοκρατών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο Τζιάνι Πιτέλα, απαντά σε επιστολή των Ελλήνων ακτιβιστών του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος (PES Activists Greece).
Η ομάδα αυτή που αποτελείται από νέους που πρόσκεινται κυρίως στο ΠΑΣΟΚ, έστειλε χθες επιστολή, με την οποία ενημέρωσαν τον Ιταλό