Δευτέρα 7 Μαΐου 2018

Mε δύο ψηφίσματα στη συνεδρίαση δημάρχων και περιφερειαρχών για τον "Κλεισθένη" ο Γ. Μπουτάρης

undefined
Με δύο ψηφίσματα θα συμμετέχει στην γενική συνέλευση κοινή συνεδρίαση των ΚΕΔΕ – ΕΝΠΕ, για το σχεδίου νόμου για την αναμόρφωση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης («Κλεισθένης»), ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης.

Το Κίνημα Αλλαγής για το "σχέδιο Πυθία"

«Από αρμόδια χείλη επιβεβαιώνεται ότι το λεγόμενο "σχέδιο Πυθία" ήταν ένα μύθευμα», αναφέρει το Κίνημα Αλλαγής σε ανακοίνωση και επισημαίνει ότι χρειάζεται καθαρή απάντηση για το ποιος απέκρυψε στοιχεία από τη Δικαιοσύνη.

Ρύθμιση - ανάσα για χιλιάδες δανειολήπτες αγρότες - Όλες οι λεπτομέρειες

Ρύθμιση - ανάσα για χιλιάδες δανειολήπτες αγρότες - Όλες οι λεπτομέρειες«Ανάσα» σε χιλιάδες δανειολήπτες αγρότες αναμένεται να δώσει η νέα ρύθμιση του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων σε συνεργασία με την Ειδική Γραμματεία Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους. 

ΑΣΕΠ: Έγκριση για 161 προσλήψεις στη ΔΕΗ

ΑΣΕΠ: Έγκριση για 161 προσλήψεις στη ΔΕΗΤο ''πράσινο φως'' για τη πρόσληψη 161 υπαλλήλων στη ΔΕΗ, έδωσε το ΑΣΕΠ.Έγκυρες πληροφορίες του workenter αναφέρουν ότι είναι θέμα χρόνου η δημοσιοποίηση του νέου διαγωνισμού.
Οι υπάλληλοι θα υπογράψουν 8μηνη σύμβαση εργασίας.

Μεγάλη επιτυχία: 8 Οικολόγοι-Πράσινοι προσχωρούν στο κόμμα του Γιάνη Βαρουφάκη

Αποτέλεσμα εικόνας για Μεγάλη επιτυχία: 8 Οικολόγοι-Πράσινοι προσχωρούν στο κόμμα του Γιάνη ΒαρουφάκηΕπιστολή προσχώρησης στο ΜέΡΑ25 του Γιάνη Βαρουφάκη, έστειλε ομάδα στελεχών προερχόμενη από τους Οικολόγους Πράσινους.
Η εν λόγω ανακοίνωση έχει ως εξής:

5.066 θέσεις εργασίας προκήρυξε ο ΟΑΕΔ για την πυροπροστασία: Ποιοι οι ωφελούμενοι και ποια θα είναι η αμοιβή τους

Εκδόθηκε η απόφαση που περιλαμβάνει την προκήρυξη για τις προσλήψεις μέσω της κοινωφελούς εργασίας του ΟΑΕΔ, στο Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας και στις Αποκεντρωμένες Διοικήσεις

Eurobank: Μέσα σε 6 χρόνια οι Ελληνες έχασαν 32,5 δισ. ευρώ

Αποτέλεσμα εικόνας για Μέσα σε 6 χρόνια οι Ελληνες έχασαν 32,5 δισ. ευρώ Πηγή: Eurobank: Μέσα σε 6 χρόνια οι Ελληνες έχασαν 32,5 δισ. ευρώ | iefimerida.grΜέσα σε μια εξαετία- από το 2011 έως το 2017 τα νοικοκυριά μείωσαν τον πλούτο τους κατά 32,5 δισ. ευρώ.Αποταμιεύσεις, περιουσιακά στοιχεία, όπως μετοχές, ομόλογα, κατοικίες «εξαϋλώθηκαν» στο διάστημα αυτό προκειμένου να χρηματοδοτήσουν οι Ελληνες τη διαφορά ανάμεσα στην