Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2024

Κοινή δήλωση Ζαχαριάδη, Θεοχαρόπουλου, Ραγκούση υπέρ της ένταξης ΣΥΡΙΖΑ στους ευρωσοσιαλιστές

«Είναι στο χέρι μας πλέον να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις για να γίνει ξανά ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία ισχυρός και πλειοψηφικός απέναντι

ΣΥΡΙΖΑ: Σε φάση ανασύνταξης με το βλέμμα στις Ευρωεκλογές

Ο οδικός χάρτης της Κουμουνδούρου μέχρι το Συνέδριο - Τα μη κρατικά ΑΕΙ, τα ομόφυλα ζευγάρια και η επιλογή της Ευρωομάδας.

Ρωσικοί κολοσσοί φεύγουν οριστικά από την Κύπρο - Μαζική αποχώρηση

Η τρέχουσα περίοδος στον τομέα των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών στην Κύπρο χαρακτηρίζεται ως φάση διαμόρφωσης του χάρτη, καθώς παρατηρείται μαζική αποχώρηση ρωσικών επιχειρηματικών συμφερόντων που επέλεξαν το νησί ως βάση τους.

Πανηγυρίζουν οι θιασώτες του Ευρωσοσιαλισμού στον ΣΥΡΙΖΑ με τη δήλωση Γκαρθία – Πέρεθ

Το μπαλάκι στον ΣΥΡΙΖΑ πέταξε η πρόεδρος των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών Ιράτσε Γκαρθία Πέρεθ όταν ρωτήθηκε για τα σενάρια που θέλουν την αξιωματική αντιπολίτευση να αποχωρεί από την ομάδα της Ευρωπαϊκής Αριστεράς και να

ΑΣΕΠ - 5Κ/2023: Εδώ οι αιτήσεις για 775 θέσεις εργασίας σε νοσοκομεία – Τι πρέπει να προσέξετε

Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στην επίσημη ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ. Σε περίπτωση που δεν είστε μέλη στον ΑΣΕΠ, θα πρέπει να πραγματοποιήσετε εγγραφή.

Παρά τα φροντιστήρια το… ταμείο είναι μείον - Πόσοι βουλευτές της ΝΔ δεν θα ψηφίσουν για τα ομόφυλα ζευγάρια

«Ταμείο» επιχειρούν να κάνουν στο Μέγαρο Μαξίμου από χθες οπότε και ολοκληρώθηκαν τα διήμερα «φροντιστήρια» στους γαλάζιους βουλευτές για τη χρησιμότητα του γάμου μεταξύ ομόφυλων ζευγαριών.