Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2017

Με το δεξί ο Άρης στο Champions League, νίκησε τη Ζιελόνα Γκόρα

undefined
Νικηφόρα ήταν η πρεμιέρα του Άρη στο Basketball Champions League. Η ομάδα του Παναγιώτη Γιαννάκη επικράτησε της Ζιελόνα Γκόρα με 70-64 στο "Nick Galis Hall", ξεκινώντας με το δεξί τη φετινή πορεία της στην Ευρώπη.

Φώφη Γεννηματά: Δημιουργούμε τη νέα μεγάλη σύγχρονη Κεντροαριστερά. Ένα νέο πλειοψηφικό ρεύμα

Η παρουσία σας εδώ στην Κρήτη, με γεμίζει συγκίνηση και ελπίδα. Γιατί βλέπω νέoυς ανθρώπους, χαμογελαστά πρόσωπα, γνωστούς και φίλους που δίνουν αγώνες εδώ και χρόνια, βλέπω ανάμεσά σας το παρόν και το μέλλον της Παράταξής μας. Ξανασυναντιόμαστε και

Εξαιρούνται από τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς σπίτια ως 300.000 ευρώ

undefined
Κανένα σπίτι αξίας έως 300.000 ευρώ δεν θα βγαίνει σε ηλεκτρονικό πλειστηριασμό, σύμφωνα με όσα αποφασίστηκαν στη συνάντηση ανάμεσα στον υπουργό Δικαιοσύνης, Σταύρο Κοντονή και τις τράπεζες.

Ανατροπή: Το Συμβούλιο Εφετών Θεσσαλονίκης αποφάσισε να εκδώσει και στη Ρωσία τον «βασιλιά» των bitcoins

Φωτογραφία: Konstantinos Tsakalidis / SOOCΘετική ήταν η απόφαση του Συμβουλίου Εφετών Θεσσαλονίκης στο αίτημα έκδοσης του Mr Bitcoin, Αλεξάντερ Βίνικ, στη Ρωσία μετά την απόφαση για την έκδοση του 38χρονου Ρώσου και στις ΗΠΑ (για διαφορετική υπόθεση) την περασμένη εβδομάδα.

Κινέζοι, Ρώσοι και Τούρκοι έδωσαν 1,1 δισ. ευρώ για ακίνητα στην Ελλάδα και πήραν «Χρυσή Βίζα»

Αποτέλεσμα εικόνας για σπιτια αγοραζουν ρωσοιΚεφάλαια που ξεπερνούν το 1,1 δισ. ευρώ υπολογίζεται ότι έχουν εισρεύσει στην ελληνική αγορά από τις αγορές ακινήτων που ξεκίνησαν από το 2013 με βάση το πρόγραμμα «Χρυσή Βίζα».

Αναρτήθηκαν από τον ΟΑΕΔ οι πίνακες για 1.639 θέσεις εργασίας για ανέργους σε Δήμους

Αναρτήθηκαν σήμερα οι οριστικοί Πίνακες Κατάταξης ανέργων για 1.639 θέσεις εργασίας πλήρους απασχόλησης σε Δήμους και σε Υπηρεσίες Α' Υποδοχής, Ασύλου και Διαχείρισης Προσφυγικών Ροών - Β΄ κύκλος. 

ΣΥΓΧΑΡΗTΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ Φ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ Ε. ΒΕΝΙΖΕΛΟ

Συγχαρητήρια της Φ. Γεννηματά στον Ευ. Βενιζέλο
Συγχαρητήριο μήνυμα Φ. Γεννηματά για την εκλογή του Ε. Βενιζέλου στο αξίωμα του εισηγητή για την εφαρμογή των αποφάσεων του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Δικαιωμάτων του ΑνθρώπουΕκφράζω τα θερμότερα συγχαρητήριά μου στον Ευάγγελο Βενιζέλο για την εξαιρετικά