Κυριακή 29 Ιουνίου 2014

Ο Θεοδωράκης και επισήμως επικεφαλής στο «Ποτάμι»

Χωρίς κάλπες, δια ανατάσεως χειρός των αντιπροσώπων του συνεδρίου, λόγω της μοναδικής υποψηφιότητας του, ο Σταύρος Θεοδωράκης είναι από σήμερα και επίσημα ο εκλεγμένος ηγέτης του Ποταμιού, με την ολοκλήρωση του τριήμερου ιδρυτικού συνεδρίου του κόμματος, στο Λαύριο.
Η ψηφοφορία για την ηγεσία ολοκληρώθηκε με ένα θερμό

Χαλαρώστε στη βίλα του Γιάννη Ραγκούση με 2.000 ευρώ την ημέρα

«Την έχτισα με τη δουλειά μου και ζω από τα ενοίκια», λέει ο πρώην υπουργός αναφέροντας τους λόγους που τον ανάγκασαν να νοικιάσει τη βίλα του στην Πάρο.
«Δεν είναι εύκολο να λες στα παιδιά σου να φύγουν από τα δωμάτιά τους προκειμένου να νοικιαστούν σε ξένους μέχρι τον Σεπτέμβριο, για να πάνε πάλι στο σχολείο»

Γιατροί δήλωναν ότι εξέταζαν 150 ασθενείς την ημέρα

Πεντέμισι λεπτά για κάθε ασθενή, επί δεκατέσσερις συνεχόμενες ώρες. Χωρίς διακοπή, χωρίς «ανάσα». Δεν πρόκειται για εφημερία νοσοκομείου, αλλά για ιδιωτικό ιατρείο. Μόνο με αυτό το ασφυκτικό –και «ύποπτο»– χρονοδιάγραμμα μπορεί να εξηγηθεί το πώς κάποιοι συμβεβλημένοι γιατροί με τον ΕΟΠΥΥ δηλώνουν ότι

Με κομμένη ανάσα

Τον πιο κρίσιμο αγώνα δίνει απόψε η εθνική ομάδα για το θαύμα της πρόκρισης στους «8» του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Στις 11 το βράδυ η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει την Κόστα Ρίκα, στο «Αρένα Περναμπούκο» και όλοι οι Έλληνες περιμένουν την αναμέτρηση με κομμένη την ανάσα για να βγουν ξανά στους δρόμους.

Δύο συνεχόμενες συσκέψεις στο ΠΑΣΟΚ για συντονισμό και ανασύνταξη

Οι επόμενες κινήσεις του ΠΑΣΟΚ, τόσο σε κομματικό όσο και σε κυβερνητικό επίπεδο, εξετάστηκαν σε συνάντηση που είχε ο πρόεδρος του Κινήματος, Ευάγγελος Βενιζέλος, με στενούς συνεργάτες του.
Κατά τη σύσκεψη αποφασίστηκε, σύμφωνα με πηγές της Χαριλάου Τρικούπη, να πραγματοποιηθεί στις 7 Ιουλίου η συνεδρίαση του

Λυκούδης: Υπάρχει διχασμός εντός της ΔΗΜΑΡ

Εμμένει στην απόφαση του να μην συμμετάσχει στο επικείμενο Συνέδριο της ΔΗΜΑΡ, o βουλευτής του κόμματος, Σπύρος Λυκούδης.
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Real fm εξηγεί πως η άρνηση του συνίσταται στο γεγονός ότι κατά την άποψη του» η ΔΗΜΑΡ  δε πρέπει να συρθεί σε συνέδριο μετά τα άσχημα αποτελέσματα

Για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις μίλησε η Εύα Καϊλή στην Hurriyet

Στα ελληνικά έδωσε την συνέντευξη στην τουρκική εφημερίδα Hurriyet για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις η ευρωβουλευτής της Ελιάς, Εύα Καϊλή, όπως διευκρινίζει  με ανάρτηση της στο fan page της στο facebook.

Ψηφίζουν σήμερα στο Ποτάμι

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η διαδικασία παρουσίασης των συνολικά 141 υποψηφίων για τις 70 θέσεις της Πανελλήνιας Επιτροπής του Ποταμιού, στο Ιδρυτικό Συνέδριο του Λαυρίου.
Για τα 30 μέλη, που θα εκλεγούν από μια εθνική λίστα έχουν κατατεθεί 75 υποψηφιότητες. Οι υπόλοιπες 40 θέσεις θα

ΚΚΕ: Μάχη σε όλα τα επίπεδα

Στην αποτίμηση των ποσοστών που κατέκτησε το ΚΚΕ στις πρόσφατες εκλογές αλλά και της συνολικής παρουσίας του κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας, προχώρησε η Κεντρική Επιτροπή του κόμματος. Τα συμπεράσματα καταγράφονται αναλυτικά σε σχετική απόφαση που εξέδωσε και στην οποία, μεταξύ άλλων, γίνεται και αυτοκριτική κυρίως ως προς το αν

ΠΑΣΟΚ προς Παπαμιμίκο: Δεν δεχόμαστε υποδείξεις πολιτικής υπευθυνότητας

Σκληρή ήταν η απάντηση του ΠΑΣΟΚ στις δηλώσεις του γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Ανδρέα Παπαμιμίκου, ο οποίος σε συνέντευξη και απευθυνόμενος στο ΠΑΣΟΚ  δήλωσε : «να μην ξεχνά ότι άλλο η κοινωνική πολιτική και άλλο ο ανεύθυνος λαϊκισμός».