Πέμπτη 20 Μαΐου 2021

Κορονοϊός: 1.918 νέα κρούσματα, κάτω από 1.000 στην Αττική - 626 οι διασωληνωμένοι, 54 νεκροί

Τα τελευταία στοιχεία για την πορεία της πανδημίας του κορονοϊού στη χώρα μας, έδωσε στη δημοσιότητα ο ΕΟΔΥ το απόγευμα της Πέμπτης. Το τελευταίο 24ωρο καταγράφηκε μείωση του αριθμού των ημερήσιων κρουσμάτων αλλά και του αριθμού των διασωληνωμένων ασθενών, σε σύγκριση με χθες.

Νομοσχέδιο για συνεπιμέλεια: Καταψήφισαν Γιαννάκου-Κεφαλογιάννη

Με τις ψήφους της κυβερνητικής πλειοψηφίας, έγινε δεκτό επί της αρχής το νομοσχέδιο για τη Συνεπιμέλεια τέκνων. Υπέρ της αρχής του νομοσχεδίου τάχθηκε η ΝΔ, ενώ κατά δήλωσαν ΣΥΡΙΖΑ, Κίνημα Αλλαγής, Ελληνική Λύση και ΜέΡΑ25.

Αλέξης Τσίπρας: Με πρόσχημα τον κορονοϊό διατηρείτε σε καταστολή τη Βουλή

Το θέμα της επιστροφής στη δια ζώσης συμμετοχή σε μια σειρά κοινοβουλευτικών διαδικασιών, την ώρα μάλιστα που η χώρα τερμάτισε το lockdown, έθεσε για πολλοστή φορά σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας, για να εισπράξει πάλι την αρνητική απάντηση του προέδρου Κ. Τασούλα.

Φωτιά στην Κορινθία: “Ήχησε” το 112 – Απομακρύνονται κάτοικοι από τέσσερις περιοχές

 

Να απομακρυνθούν άμεσα από το πύρινο μέτωπο για προληπτικούς λόγους και εξαιτίας της δασικής πυρκαγιάς που βρίσκεται σε εξέλιξη στο Σχίνο Λουτρακίου

ΟΑΕΔ: Eρχονται δύο νέα προγράμματα για 15.000 θέσεις εργασίας - Οι δικαιούχοι και τα ποσά

Δύο νέα προγράμματα για 15.000 νέες θέσεις εργασίας συνολικά, αναμένεται να ενεργοποιήσει ο ΟΑΕΔ μέσα στις επόμενες εβδομάδες, στο πλαίσιο των νέων δράσεων ανάσχεσης της ανεργίας.

Μιχάλης Καρχιμάκης : «Τα Πάντα στους λίγους και αρεστούς, σε δοκιμασία η κοινωνική πλειοψηφία»

Χωρίς να “μασά” τα λόγια του, ο Μιχάλης Καρχιμάκης, τοποθετήθηκε για φλέγοντα ζητήματα, όπως η πρόοδος του προγράμματος εμβολιασμού στην Ελλάδα, το “βιαστικό” άνοιγμα της αγοράς ελέω Τουρισμού και σχολίασε

Οδηγός "επιβίωσης" για τα κορονο-χρέη: Πώς θα τα εξοφλήσετε σε 24 έως και 240 δόσεις

Γκάμα επιλογών στην εξόφληση των λεγόμενων «κορονοχρεών» που ξεκινούν από τις 24 πάνε στις 60 και τις 120 και φτάνουν ως και τις 240 δόσεις θα έχει μπροστά του κάθε νοικοκυριό ή επιχειρηματίας προκειμένου να εξοφλήσει τα χρέη που συσσωρεύτηκαν την εποχή της πανδημίας:

Χρέη: Ποια "παράθυρα" ανοίγουν για κούρεμα οφειλών σε εφορία, Ταμεία και τράπεζες - Πώς ψαλιδίζονται

«Βουνό» οι υποχρεώσεις σε Δημόσιο και Τράπεζες τόσο οι συσσωρευμένες, όσο και οι τρέχουσες: Μέσα από ένα πλέγμα μέτρων, πάντως, επαγγελματίες και νοικοκυριά θα πληρώσουν λιγότερα χρήματα τόσο σε εφορίες και Ασφαλιστικά Ταμεία, όσο και σε Τράπεζες.