Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

Ελλη Στάη: Μην μας κουνάτε το δάχτυλο

Μην διανοηθείτε οτι δεν θα μπορούμε να λέμε την άποψή μας για το δημοψήφισμα, το ευρώ και τη δραχμή, τις τράπεζες, τα ΑΤΜ, την Ευρώπη, την πολιτική σας, τη διαπραγμάτευση και πώς την κάνατε, επειδή η άποψή μας δεν είναι ίδια με τη δική σας.

Ο Κουτσούμπας έβαλε στη θέση της την Ζωή: Αφήστε τα σχόλια, κάποιοι τα ανέχονται, εμείς όχι

Η πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου κατάφερε να εκνευρίσει και τον γ.γ. του ΚΚΕ, με τον Δημήτρη Κουτσούμπα να της απαντάει «πολλά σχόλια ακούμε. Κάποιοι τα ανέχονται, εμείς όχι. Μην το ξανακάνετε αυτό».
Μιλώντας στη Βουλή ο κ.Κουτσούμπας και αναφερόμενος

Βενιζέλος: Βλαπτικό το δημοψήφισμα

«Η κυβέρνηση νομίζει ότι παγιδεύει την αντιπολίτευση. Δεν μπορεί να λύσει το εσωκομματικό της πρόβλημα και το καθιστά πρόβλημα της χώρας. Όμως οι παγίδες πολλές φορές οδηγούν σε αυτοπαγίδευση που δεν αφορούν την κυβέρνηση αλλά τη χώρα» ανέφερε, μεταξύ άλλων, στην ομιλία του στη Βουλή ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΤΗ ΔΕΚΟ Απίστευτο: Εν μέσω καταστροφής η Ρένα Δούρου διόρισε τον σύντροφό της στην ΕΥΔΑΠ!

Στον ιστότοπο της κοινοβουλευτικής διαφάνειας, ένα λεπτό μετά τα μεσάνυχτα της 27ης Ιουνίου, αναρτήθηκε η πρόσκληση της κοινοβουλευτικής επιτροπής ΔΕΚΟ προς τον Ιωάννη Μπενίση, προκειμένου να επικυρώσει το διορισμό του στην ΕΥΔΑΠ.
Πρόκειται για το σύντροφο της περιφερειάρχη Αττικής, Ρένας Δούρου, ενός εκ των σημαντικών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ.
Δείτε τον διορισμό του κ. Μπενίση:

Λυκούδης: Παραπλανητική η πρωτοβουλία της κυβέρνησης για δημοψήφισμα

Ο εισηγητής του Ποταμιού, Σπύρος Λυκούδης, χαρακτηρίσε παραπλανητική την πρόταση της κυβέρνησης για δημοψήφισμα.
«Σηκώνουμε το γάντι στην ανήθικη και καταστροφική πρόκληση. Η χώρα δεν έχει ανάγκη από δημοψήφισμα αλλά από εθνική συνεννόηση. Αν η Βουλή ψηφίσει υπέρ της πρότασης, εμείς θα δώσουμε τη μάχη για το ευρώ, για το μέλλον των παιδιών μας, για να ξαναχτίσουμε την Ελλάδα μέσα στην Ευρώπη», υπογράμμισε

Δημοσκόπηση: 57% υπέρ της συμφωνίας ακόμη και με μνημόνιο

Υπέρ της συμφωνίας τάσσονται οι Έλληνες πολίτες όπως προκύπτει από δημοσκόπηση της εταιρείας εταιρείας Alco  η οποία δημοσιεύεται στην κυριακάτικη έκδοση της εφημερίδας Πρώτο Θέμα.
Συγκεκριμένα, «ναι» στη συμφωνία λένε το

Ντάισελμπλουμ: Οι διαπραγματεύσεις δεν θα συνεχιστούν με την υπάρχουσα κυβέρνηση ακόμα και με «ναι» στο δημοψήφισμα

Δυσάρεστη έκπληξη χαρακτήρισε ο πρόεδρος της Ευρωομάδας Γερούν Ντάισελμπλουμ, την απόφαση της ελληνικής πλευράς να εγκαταλείψει, όπως είπε, τις διαβουλεύσεις με τους δανειστές και να κόψει κάθε σχετική συζήτηση.

Θα μιλήσει ο Καραμανλής στη βουλή

Ιστορικής σημασίας παρέμβαση υπέρ της παραμονής της χώρας στο ευρώ και κατά του δημοψηφίσματος του Αλέξη Τσίπρα έκανε ο Κώστας Καραμανλής.
«Τα πιο ζωτικά συμφέροντα του έθνους επιβάλουν την παραμονή της χώρας στην καρδιά της Ευρώπης.

Οταν ο Αλέξης Τσίπρας έλεγε το 2011 ότι δημοψήφισμα σημαίνει χρεοκοπία

Τον Οκτώβριο του 2011, όταν ο τότε πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου ήθελε να κάνει δημοψήφισμα, ο Αλέξης Τσίπρας ήταν κατηγορηματικά αντίθετος.
«Αν επιχειρήσει ο πρωθυπουργός να διενεργήσει δημοψήφισμα και να θέσει στον λαό το δίλημμα ευρώ και

Ένσταση αντισυνταγματικότητας από τον Βενιζέλο: Αυτό που κάνετε είναι έναρξη πραξικοπήματος

Ένσταση αντισυνταγματικότητας κατέθεσε προς την πρόεδρο της Βουλής ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος επί του περιεχομένου της πρότασης της κυβέρνησης για την διεξαγωγή δημοψηφίσματος.
Ο κ.Βενιζέλος κατηγόρησε την κυβέρνηση για προσπάθεια

Κυριάκος Πιερρακάκης : Nα κρατηθεί η χώρα στην οικονομική, κοινωνική και γεωπολιτική της κατάσταση. Το χρωστάμε στην ιστορία μας, το οφείλουμε στα παιδιά μας.

Στις αρχές της διακυβέρνησης Τσίπρα/Καμμένου θεώρησα πως το "σιγάν" ήταν "κρείττον". Ο κόσμος είχε κάνει μια επιλογή και η κυβέρνηση πήρε εντολή αναδιαπραγμάτευσης. Εντολή που έπρεπε να στηριχθεί ακόμα και από όλους όσοι πιστεύαμε ότι η ίδια αυτή η διαδικασία της παρατεταμένης πολιτικής αβεβαιότητας υπονόμευε το

Ομάδα πρωτοβουλίας για την Ευρώπη καλεί σε συνάντηση στη Θεσσαλονίκη

Αυριο το απογευμα συναντιομαστε στην Θεσσαλονικη,να συντονισουμε την μαχη για την παραμονη της χωρας στην Ευρωπη,εναντια στο λομπυ της ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ Καμμενου-Τσιπρα.Ο τοπος και η ακριβης ωρα θα ανακοινωθει

ΑΝΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΕΞΕΛΙΞΗ Το ΠΑΣΟΚ ζητάει εκλογές

Στο ΠΑΣΟΚ εκτιμούν ότι το δημοψήφισμα είναι μια ανεύθυνη και επικίνδυνη για τη χώρα εξέλιξη με την οποία η κυβέρνηση προσπαθεί να μεταθέσει τις ευθύνες της στο λαό. Μάλιστα η Χαριλάου Τρικούπη ζητάει εκλογές.
Στις 9.30 θα συνεδριάσει εκτάκτως στη Βουλή η

Εισαγγελική έρευνα για εφοριακούς που «λαδώθηκαν» για να καλύψουν 60 εκατ. ευρώ

Ποινικές ευθύνες σε βάρος εφοριακών που φέρονται ότι έκαναν τα… στραβά μάτια κατά τον έλεγχο δύο ύποπτων για φοροδιαφυγή εταιριών καπνικών προϊόντων, αναζητά ο Εισαγγελέας Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Διαφθοράς Θεσσαλονίκης Αργύρης Δημόπουλος, στο πλαίσιο προκαταρκτικής έρευνας που παρήγγειλε.

ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Έσπειραν πανικό - Ο κόσμος τρέχει στα ΑΤΜ!

Ουρές έξω από τα μηχανήματα για ανάληψη μετρητών μετά το διάγγελμα του πρωθυπουργού - H Alpha Bank διέκοψε τις συναλλαγές μέσω του web banking μέχρι και την Κυριακή.

Τσίπρας: Δημοψήφισμα 5 Ιουλίου με ερώτημα ναι ή όχι στην πρόταση των θεσμών

Δραματικές στιγμές για την Ελλάδα. Διαβάστε όλο το διάγγελμα του πρωθυπουργού.
«Ελληνίδες Έλληνες,

Εδώ και 6 μήνες η ελληνική κυβέρνηση δίνει μια μάχη μέσα σε συνθήκες πρωτοφανούς οικονομικής ασφυξίας, προκειμένου να εφαρμόσει τη δική σας εντολή, της 25ης Γενάρη.