Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

Στις τελευταίες θέσεις στις κλινικές μελέτες η Ελλάδα

Στις τελευταίες θέσεις στις κλινικές μελέτες η Ελλάδα Η γραφειοκρατία, η έλλειψη υποδομών, αλλά και η απουσία φορολογικών κινήτρων, κρατούν την Ελλάδα στις τελευταίες θέσεις στις κλινικές μελέτες.
Η χώρα μας προσελκύει περίπου 80 εκατ. ευρώ ετησίως, τη στιγμή που η Κύπρος προσελκύει 85 εκατ. ευρώ και η Ισπανία 1 δισ. ευρώ. Το «κλειδί» για

Τρίκαλα: Ντου αγροτών σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ - «Πουλημένοι» φώναζαν

Τρίκαλα: Ντου αγροτών σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ - «Πουλημένοι» φώναζαν  [εικόνες&βίντεο]
Ενταση επικράτησε το βράδυ της Τρίτης στα Τρίκαλα μεταξύ αγροτών και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ.
Αγρότες που συμμετέχουν στο μπλόκο της Καρδίτσας, πήγαν με αστικό λεωφορείο σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ και θέλησαν να περάσουν μέσα

Την Ιδρυτική της Διακήρυξη παρουσιάζει η ΛΑΕ

Την Ιδρυτική της Διακήρυξη παρουσιάζει η ΛΑΕΤην ιδρυτική της διακήρυξη θα παρουσιάσει την Πέμπτη η Λαϊκή Ενότητα. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η συνέντευξη Τύπου θα πραγματοποιηθεί στη 1 το μεσημέρι σε κεντρικό ξενοδοχείο και η διακήρυξη θα έχει τίτλο "Ανατροπή τώρα! για τί; με ποιους; πώς;"

Επιστολή Καμμένου στο ΝΑΤΟ: Ελάτε αμέσως για περιπολίες, η Τουρκία τινάζει στον αέρα τη συμφωνία

EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣΤην άμεση έλευση των πλοίων για περιπολίες στο Αιγαίο ζητά με επίσημη επιστολή στο ΝΑΤΟ ο υπουργός Αμυνας Πάνος Κάμμενος, υπογραμμίζοντας πως η Τουρκία υπονομεύει το σχέδιο της επιχείρησης.
«Έστειλα επιστολή στον γενικό γραμματέα του ΝΑΤΟ και τον καλώ να εφαρμόσει την

Κρίση στα Διαβατά: Στέλνουν εκεί χιλιάδες πρόσφυγες, οι κάτοικοι θα σχηματίσουν ανθρώπινη αλυσίδα

(EUROKINISSI/ ΦΑΝΗ ΤΡΥΨΑΝΗ)Στα Διαβατά αναμένεται να αρχίσουν να οδηγούνται οι πρόσφυγες από την Αθήνα που θέλουν να φτάσουν στην Ειδομένη. Οι κάτοικοι της περιοχής όμως είναι ήδη έτοιμοι να αντιδράσουν και να εμποδίσουν την υλοποίηση αυτού του σχεδίου.
Ολο το προηγούμενο διάστημα, κάτοικοι των Διαβατών δεν σταμάτησαν να «φωνάζουν»

Στο... πόδι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για αγροτικό- ασφαλιστικό

(EUROKINISSI/ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)Σε απολογισμό για τις προτάσεις της κυβέρνησης -για ασφαλιστικό και αγροτικό- προχωρούν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.
Κατά πληροφορίες του iefimerida.gr, την Πέμπτη πρόκειται να συνεδριάσουν από κοινού οι  επιτροπές (ΕΠΕΚΕ) αγροτικής ανάπτυξης και κοινωνικής

Τα πλουσιόπαιδα της Ρωσίας προκαλούν με τη χλιδάτη ζωή τους στο Instagram

Τα πλουσιόπαιδα της Ρωσίας προκαλούν με τη χλιδάτη ζωή τους στο Instagram [εικόνες]
Ενας λογαριασμός στο Instagram, που αποκαλύπτει τον τρόπο ζωής των παιδιών της αφρόκρεμας της Ρωσίας, έχει κάνει αίσθηση και προκαλεί.
Πανέμορφες, σμιλεμένες κοπέλες με μικροσκοπικά μαγιό, πολυτελή αυτοκίνητα, ιδιωτικά τζετ και

«Ναι» Τσίπρα σε πρόταση Γεννηματά για σύγκληση Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών

Ο πρωθυπουργός είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τη Φώφη Γεννηματά, σε συνέχεια της πρωτοβουλίας της όπως αυτή διατυπώθηκε σήμερα στη συνάντησή της με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, για σύγκληση Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών για το κρίσιμο θέμα του προσφυγικού.

Μιχάλης Καρχιμάκης: Να ανοίξουν οι λίστες που έχει η Τράπεζα της Ελλάδος

Ο πρώην υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης επί κυβερνήσεως  Γ.Παπανδρέου Μιχάλης Καρχιμάκης με αφορμή το θόρυβο με τις λίστες, προτρέπει να δώσει στη δημοσιότητα τις λίστες η Τράπεζα της Ελλάδος που είναι ενήμερη για κάθε ροή χρημάτων προς το εξωτερικό. Ας σταματήσει επιτέλους η κωλυσιεργία, η χώρα εχει ανάγκη από  πλούτο, τονίζει.

Ερώτηση από το ΠΑΣΟΚ για την κατάντια της ΕΡΤ

erwtisi-apo-to-pasok-gia-tin-katantia-tis-ertΤην αξιολόγηση της ΕΡΤ Α.Ε., τόσο στον τομέα της τηλεθέασης, όσο και στον τομέα των διαφημιστικών εσόδων, ζήτησε με ερώτησή του ο Βουλευτής Αρκαδίας και επικεφαλής του Τομέα Ανάπτυξης της Κ.Ο. της Δημοκρατικής Συμπαράταξης (ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ) Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, στο πλαίσιο του

Κουρέλι η συμφωνία των Βρυξελλών -Η Ελλάδα έκανε διάβημα εναντίον Αυστρίας

Κουρέλι η συμφωνία των Βρυξελλών -Η Ελλάδα έκανε διάβημα εναντίον ΑυστρίαςΧαώδης είναι η κατάσταση που διαμορφώνεται στην Ελλάδα τα δύο τελευταία 24ωρα σε ό,τι αφορά το προσφυγικό, με τη χώρα ολόκληρη να μετατρέπεται, ουσιαστικά, σε ένα απέραντο hotspot. 
Η καταπάτηση της συμφωνίας των Βρυξελλών -μόλις λίγες ώρες μετά τη σύναψή της- από

Μπουτάρης: Ακραίων αντιλήψεων ο Ανθιμος, για ξύλο ο Σεραφείμ

Επίθεση στους μητροπολίτες Θεσσαλονίκης και Πειραιώς εξαπέλυσε ο Γιάννης Μπουτάρης. 
«Έχουμε έναν μητροπολίτη λίγο ακραίων αντιλήψεων. Εμένα με ενοχλεί όταν πάω να ακούσω τη δοξολογία να ακούω τον εθνικό ύμνο. Αν δεν ξεχωρίσει η πολιτική με την εκκλησιαστική εξουσία, πάντα θα έχουμε έναν Άνθιμο να μας

Παράταση στην ασφαλιστική κάλυψη ανέργων και ασφαλισμένων σε ΟΑΕΕ, ΕΤΑΑ και ΟΓΑ

Το υπουργείο Εργασίας με εγκύκλιό του ανακοινώνει ότι προωθείται διάταξη νόμου, με την οποία προβλέπεται η παράταση της ασφαλιστικής κάλυψης ανέργων και ασφαλισμένων σε ΟΑΕΕ, ΕΤΑΑ και ΟΓΑ.
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στην εγκύκλιο, λόγω των προβλημάτων που

Η Φώφη Γεννηματά ζήτησε από τον Παυλόπουλο συμβούλιο πολιτικών αρχηγών

Συνάντηση πολιτικών αρχηγών, υπό την προεδρία του Προκόπη Παυλόπουλου, για την διαμόρφωση εθνικής γραμμής αντιμετώπισης της προσφυγικής κρίσης ζήτησε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννημάτα.
Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ βρέθηκε το πρωί της Τρίτης στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, στο πλαίσιο πρωτοβουλιών που έχει αναλάβει.

Νέο πρόγραμμα ΟΑΕΔ για προσλήψεις μακροχρόνια ανέργων

Νέο πρόγραμμα, το οποίο κοστολογείται από τον ΟΑΕΔ στα 60 εκατ. ευρώ, μπαίνει σε εφαρμογή και αφορά τους μακροχρόνια ανέργους. Οι δικαιούχοι θα προκύψουν μέσα από το μητρώο του ΟΑΕΔ, συνεπώς δεν χρειάζεται η υποβολή αιτήσεων. Θα έχουν σχέση πλήρους απασχόλησης και ασφαλιστική κάλυψη, ενώ η επιχορήγηση που θα λάβουν οι επιχειρήσεις που θα συμμετάσχουν στο πρόγραμμα θα αντιστοιχεί